Kι εγω ειχα τα ενεμελα εφηβικα χρονια αλλα δεν ειχα τετοια προτυπα. Εβλεπα τις παλιες ποιοτικες ταινιες του παγκ.κινηματογραφου που εβαζε η κρατικη τηλεοραση(δεν υπηρχαν ιδιωτικα πριν το 1990) και οχι τετοια πραγματα...Shadowdancer2501 είπε:χμ....@giorgos στα εφηβικα μου ματια οι ρολοι που ενσαρκωνε ηταν προτυπο χαβαλε και ανεμελιας!Οι σουζες το καμακι και ο χορος ηταν ακομα δυσκολο για την ηλικια μου την εποχη που εβλεπα για πρωτη φορα τις ταινιες αυτες@exetlaios Ομηρος Ευστρατιαδης
Αγιο Πρεβέζης, ο ΚΟΛΛΑΤΟΣ.pooky(1) είπε:Θυμάστε ποιός είχε σκηνοθετήσει τις ταινίες
"Σκύψε ευλογημένη" και
"Άγιος Πρεβέζης"
Όχι.giorgos είπε:Kι εγω ειχα τα ενεμελα εφηβικα χρονια αλλα δεν ειχα τετοια προτυπα. Εβλεπα τις παλιες ποιοτικες ταινιες του παγκ.κινηματογραφου που εβαζε η κρατικη τηλεοραση(δεν υπηρχαν ιδιωτικα πριν το 1990) και οχι τετοια πραγματα...
Ωστε ο Ομηρος Ευστρατιαδης ηταν ο "μεγαλος Μπερτο"??
Που τωρα κανει ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ με την Αννιτα Πάνια?...
Εχει σκηνοθετησει πολλες πατατες κυριως με Ψαλτη ή Μουστακα.
Θωρηκτό Ποτέμκιν του ΑΙΖΕΝΣΤΑΙΝ.giorgos είπε:Αυτο δε θεωρειται "ποιοτικη ταινια" αλλα b movie....
Τιποτα αλλο εχεις δει?
Κάνε copy-paste και ψάξτο στο googlegiorgos είπε:Το booba booba πως το'πες,πρωτη φορα το ακουω.Εχεις link?
Δες τότε το TRIUMPH OF WILL της Λένι Ρίφενσταλ.giorgos είπε:ειναι προπαγανδιστικο της Επαναστασης του 1917.
Ναι.giorgos είπε:A... θα μου προτεινεις κιολας!!??
giorgos είπε:A... θα μου προτεινεις κιολας!!??
Τα 'Θωρηκτο Ποτεμκιν" και "Μετροπολις" ειναι βουβα. Πρωτοποριακα στην εποχη τους αλλα σημερα δε λενε τιποτα.
Κατι σε ομιλόν εχεις?...
QUOTE]
αφού είναι παλιά και βουβά, άρα λες ότι είναι σαβούρες, σου προτείνω το ΡΑΜΠΟ !
είναι σύγχρονο και με ήχο !
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Παρεμπιπτόντως, την ταινία Grave of the fireflies ή στα ιαπωνικά "Hotaru no haka" (1988), την έχετε δεί; Νομίζω ότι είναι η πιο αντιπολεμική ταινία όλων των εποχών!!!Αν έχετε γερό στομάχι, δείτε την.Πραγματικά αξίζει...Ο Τζωνι πηρε το οπλο του ισως η πιο δυνατη αντιπολεμικη ταινια
Aν σου άρεσε το eraserhead και είσαι φαν του "μοντέρνου b&w" τσέκαρε το TETSUO-THE IRON MAN. Χάσιμο !ambu_dare είπε:Kαι μην ξεχνάμε το επίκαιρο...
All the Lyrics from ONE - MetallicaDarkness imprisoning meAll that I see
Absolute horror
I cannot live
I cannot die
Trapped in myself
Body my holding cell
Landmine has taken my sight
Taken my speech
Taken my hearing
Taken my arms
Taken my legs
Taken my soul
Left me with a life in hell
billy είπε:Θυμάμαι όταν είχα δεί το Grave of the fireflies (πριν μία δεκαετία περίπου νομίζω το είχε δείξει η TV) δεν μπόρεσα να μην δακρύσω !! ...πραγματικά έξοχο anime.
Χωρίς σχόλια.billy είπε:Θυμάμαι όταν είχα δεί το Grave of the fireflies (πριν μία δεκαετία περίπου νομίζω το είχε δείξει η TV) δεν μπόρεσα να μην δακρύσω !! ...πραγματικά έξοχο anime.