Shenmue 3

shenmuenextgen είπε:
Είμαι πεπεισμένος ότι και στο παρόν Ελληνικό forum, υπάρχουν κάποιοι νοσταλγικοί gamers που, παρόλο που έχουν περάσει περίπου 12 χρόνια, ακόμα θυμούνται τις επικές στιγμές του Shenmue τις οποίες έζησαν ασχολούμενοι μαζί του. Κάθε λίγο και λιγάκι ακούγονται διάφορες φήμες ότι η Sega πρόκειται να κυκλοφορήσει την συνέχεια του εν λόγω παιχνιδιού, το Shenmue III, από εδώ και από εκεί, αλλά δυστυχώς η Sega κοιμάται του καλού καιρού... Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αναλάβουμε κάποια δράση, όσοι από εμάς θα θέλαμε να δούμε το Shenmue ΙΙΙ να γίνει πραγματικότητα!
Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, επί δώδεκα χρόνια η Sega αρνείται να δώσει συνέχεια σε ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, αφήνοντας το έτσι σε "cliffhanger".

Κάθε 3 του μήνα, λοιπόν, κάθε οπαδός του Shenmue παγκοσμίως διαδικτυακά, ακολουθεί την τακτική να μοιράζεται ένα μήνυμα στο Twitter, εκφράζοντας τις σκέψεις/συναισθήματά του (συνήθως εκφράζοντας την δυσαρέσκιά του προς την απροθυμία της Sega) σχετικά με μια 3η συνέχεια του Shenmue, συνοδευόμενο από το hashtag #GiveYuTheShenmueLicense.

Η επιλογή αυτού του hashtag έγκειται στο γεγονός ότι ο δημιουργός του συγκεκριμένου παιχνιδιού, o Yu Suzuki (νομίζω δεν χρειάζονται περισσότερες επεξηγήσεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο...) έχει εκφράσει την επιθυμία να λάβει από την Sega την άδεια, έτσι ώστε να συνεχίσει το πολυαγαπημένο του παιχνίδι, βρίσκοντας στη συνέχεια (βάσει αυτής της απόκτησης) τον συνεργό που θα τον βοηθήσει να το πραγματοποιήσει (και όπως έχει ήδη δηλώσει, υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται). Ο Yu επιθυμεί να περαιώσει το μη ολοκληρωμένο δημιούργημά του, για τους οπαδούς του Shenmue.

Εάν συνεχίσουν να μας αγνοούν όπως ήταν σε θέση να το κάνουν την περασμένη δεκαετία, τότε θυσιάζουν την δημόσια εικόνα τους στην παγκόσμια σκηνή. Βοηθείστε, λοιπόν, να συνεχιστεί η πίεση προς την εταιρεία Sega.

Το Shenmue Tweetathon είναι μια ευκαιρία για όλους τους οπαδούς του Yu Suzuki να βγουν στο προσκήνιο δυναμικά και να υποστηρίξουν την επιθυμία αυτού του θρύλου των βιντεοπαιχνιδιών να περαιώσει το αριστούργημά του με το Shenmue III.


[video=youtube;tSdGdXj--7E]

Ειμαι μεσα. Καλη επιτυχια. Ελπιζω να δουμε το τριτο μερος (και οχι σε καμια ακυρη πλατφορμα)
 
"και οχι σε καμια ακυρη πλατφορμα"

Ε μην ανυσηχεις στο Wii U εχει τις πιο πολλες πιθανοτητες να βγει αυτην την στιγμη :p Αρα δεν υπαρχει θεμα για ακυρη πλατφορμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η μονη κονσολα που πραγματικα θα ηταν πολυ ακυρο να κυκλοφορησει ειναι το xboxone.Η μοναδικες κονσολες που ταιριαζει το shenmue III ειναι το Wii U και το PS4.Σε οποια απο της δυο κυκλοφορησει δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα ακομα και αποκλειστικο να ειναι.
 
Η μονη κονσολα που πραγματικα θα ηταν πολυ ακυρο να κυκλοφορησει ειναι το xboxone
Ναι, αλλά το 2 κυκλοφόρησε και στο πρώτο Xbox. (Και παραλίγο να κυκλοφορήσει το remake σε 360). Οπότε κυκλοφορία στο X1, δεν είναι παράλογη.
 
Δεν εχουμε ομως 2005 η 2006 τα χρονια αλαζουν,οι σχεσεις των εταιριων αλαζουν,οι συμφωνιες αλαζουν και γενικα τα παντα αλαζουν γιαυτο και αυτη την στιγμη που μιλαμε το πιο λογικο ειναι να κυκλοφορησει σε Wii U και ps4 η ακομα και αποκλειστικο σε μια απο αυτες της δυο κονσολες και η πιο ακυρη επιλογη θα ηταν το xboxone.
 
Εαν κυκλοφορησει στο Χ1....πραγματικα θα βγαλω 10 αλλεργιες.....
 
Τα χρήματα για την επένδυση (παραγωγή) και μία ενδεχόμενη ζημία (ίσως από μέτρια πορεία του τίτλου), η Sega πως θα τα καλύψει?

Αυτό πέρασε απ'το μυαλό των fans?
 
Scatman είπε:
Τα χρήματα για την επένδυση (παραγωγή) και μία ενδεχόμενη ζημία (ίσως από μέτρια πορεία του τίτλου), η Sega πως θα τα καλύψει?
Αυτό πέρασε απ'το μυαλό των fans?
Περα απο αυτο, ο Υυ θελει να προωθηση την επενδυση μεσω του kickstarter, κατι που ειναι πολυ λογικο για μενα.
 
Της sega της εχουν απομηνη καποια λιγα βαρια χαρτια σιγα να μη χαραμιση ενα απο αυτα οπως το shenmue III δεινοντας την αδεια στον suzuki να το βγαλει στο kickstarter και τα δεικα της εσοδα να ειναι απο λιγα εως ελαχιστα.Ωσο για την παραγωγη οπως ειπα και παραπανω ας το βγαλει αποκλειστικα αμα θελει σε Wii U η ps4 ωστε να μην εχει σχεση με τα λεφτα και να γιννει οπως εγειναι με το Bayonetta 2 που το χρημα για την δημιουργια του το εριξε η NINTENDO γιαυτο και ειναι αποκλειστικοτητα και συμφωνα με τα λογια του kamiya αν δεν υπηρχε η Ν δεν θα βλεπαμε ποτε Bayonetta 2.

Και για να τα λεμε ολα μπορει η σειρα shenmue να εχει οπαδους και γενικα με το ονομα shenmue να ενθουσιαζονται αλλοι τοσοι αλλα η πραγματικοτητα για την sega ειναι αλλη.H σειρα shenmue ηταν ενα απο τα μεγαλητερα καρφια στο φερετρο της sega που την οδηγησε σε αυτο που ειναι σημερα με λιγοτερη λαμψη στο ονομα της και μακρια απο την κατασκευη hardware.Ηταν παιχνιδια με εξωφρενικα τεραστιο budget που ομως εκαναν ανυπαρκτες πωλησεις και ηταν εμπορικες αποτυχιες.Μονο 1.180.000 κομματια πουλησε το shenmue στο Dreamcast και ουτε 500 χιλιαδες μαζι το Shenmue II σε Dreamcast και xbox αλλη βλακωδες αποφαση της sega εδω με το xbox.Γιαυτο λοιπον shenmue III multiplatform με λεφτα της sega ειναι ονειρο απατηλο.Οι μονη σοβαροι λυση ειναι να το δουμε αποκλειστικα σε Wii U η ps4 ωστε το χρημα να το ριξει η NINTENDO η η sony και η δευτερη λυση ειναι το Kikcstarter απο την ιδια την sega ομως και απο κανεναν suzuki.Και θα βλεπαμε παλι αν μαζευοταν τα λεφτα γιατι δεν μιλανε για ενα απλο project με λιγα χρηματα αλλα πολυεξοδο project εκατομμυριων.

Γιυτο λοιπον ας το δωσει αποκλειστικοτητασε μια απο της δυο κονσολες που ανεφερα να τελειωνη το θεμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DarkSynbios είπε:
Περα απο αυτο, ο Υυ θελει να προωθηση την επενδυση μεσω του kickstarter, κατι που ειναι πολυ λογικο για μενα.
Δε ξέρω εάν είναι λογικό διότι δε γνωρίζω με τι κριτήρια θα κυκλοφορούσε. Είναι τόσο θεωρητική η προσέγγιση των fans στο συγκεκριμένο ζήτημα που δε βγάζεις άκρη. Προκύπτουν πολλά ζητήματα απ'το license μέχρι σε ποια συστήματα θα εκδοθεί.

Έχω την αίσθηση πως η κυκλοφορία σε ένα σύστημα, θα το καταδίκαζε για μία ακόμη φορά.

Εάν τελικά γινόταν το θαύμα, άρχιζε το project στο kickstarter τότε το πιο πιθανό θα ήταν να δούμε μία έκδοση PC που θα πατούσε σε σύγχρονη μηχανή γραφικών. Εν τέλει αυτό πιστεύω ότι είναι το πιο σωστό εμπορικά. Να βγει πρώτα σε PCs για να έχει καλύτερες ελπίδες πωλήσεων κι αναγνωρισιμότητας. Αργότερα όπου κριθεί σωστό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ελαχιστοι PC gamers θα το εκτιμουσαν. Επισης ειναι πολυ μεγαλο για να βολευτει απο ενα kickstarter...
 
Θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα:

Scatman είπε:
Τα χρήματα για την επένδυση (παραγωγή) και μία ενδεχόμενη ζημία (ίσως από μέτρια πορεία του τίτλου), η Sega πως θα τα καλύψει?
Αυτό πέρασε απ'το μυαλό των fans?
Σε σχέση με τους συγχρόνους του, το Shenmue 3 δεν χρειάζεται να είναι τόσο ακριβό όσο τα δύο πρώτα παιχνίδια. Το έδαφος που ανοίχτηκε από το Shenmue 1 & 2 είναι τώρα καλά πεπατημένο, με αρκετή εμπειρία και διαθέσιμα εργαλεία ώστε να μειωθούν τα παράφρονα ποσά για το Research & Development (R&D) που απαιτούνταν για την ανάπτυξη των πρωτότυπων, τα οποία ήταν αναμφισβήτητα μπροστά από την εποχή τους. [Επίσης, το fanbase του Shenmue, κατά την διάρκεια της περασμένης δεκαετίας, έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερους οπαδούς, από όσους είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε· από άτομα που το ανακάλυψαν πρόσφατα, από άτομα που από εκτίμηση για τον Yu Suzuki αναγνώρισαν μετέπειτα το έργο του κλπ (ένα πρόσφατο δείγμα/παράδειγμα:


)]

DarkSynbios είπε:
Περα απο αυτο, ο Υυ θελει να προωθηση την επενδυση μεσω του kickstarter, κατι που ειναι πολυ λογικο για μενα.
Τα διάφορα sites ανά τον κόσμο φρόντισαν να καθιερώσουν την άποψη ότι ο Yu Suzuki θέλει να προωθήσει το Shenmue 3 μέσω Kickstarter. [Δυστυχώς, πολλοί δημοσιογράφοι (όπως και πολλοί

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
shenmuenextgen είπε:
Όσον αφορά τους λόγους της αποτυχίας του Dreamcast (και αν από πριν συνυπολογίσουμε ότι το Dremcast δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει αναπαραγωγή ταινιών DVD), μπορεί κανείς να ανατρέξει στην ιστορία και να δει τι συνέβη στο Dreamcast όταν το Playstation 2, (ως παιχνιδομηχανή, αλλά και) ως το φθηνότερο μηχάνημα αναπαραγωγής ταινιών DVD, κυκλοφόρησε στην αγορά. [Επίσης, ας θυμηθούμε ότι το Dreamcast δεν είχε καμία υποστήριξη από την Electronics Arts (ξέρουμε τι σημαίνει αυτό... το ίδιο περίπου έχει πάθει και σήμερα το Wii U) και, εκτός από την EA, δεν είχε υποστήριξη και από άλλες τρίτες εταιρείες.]/QUOTE]
Οι λογοι που σταματησε το DC ειναι αλλοι και ανα καιρους πρωην στελεχη της SEGA ανεφερανε οτι αλλη "εταιρεια" ηθελε να σταματησει την κονσολα για να μπει αυτη στο χωρο λογω οτι 4 κονσολες ειναι αρκετες οπως και πολλα αλλα.

Ητανε τοσο μεγαλο πληγμα που δεν υποστηριξε η ΕΑ την κονσολα, οταν η ιδια η Sega(VC,Sega Sports) εβγαζε τα καλυτερα αθλητικα απο την ΕΑ; Και ξερεις γιατι την δεν την υποστηριξε την κονσολα; Γιατι ειχε ζητησει απο την Sega να εχει αυτη ολα τα αποκλειστικα αθλητικα παιχνιδια για την κονσολα.Η Sega ειπε οχι και οι σχεσεις χαλασανε μετα απο αυτο. Κατι παρομοιο πηγε να κανει με την Νιντεντο αλλα δεν της βγηκε ουτε απο εκει.
 
shenmuenextgen είπε:
Όσον αφορά τους λόγους της αποτυχίας του Dreamcast (και αν από πριν συνυπολογίσουμε ότι το Dremcast δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει αναπαραγωγή ταινιών DVD), μπορεί κανείς να ανατρέξει στην ιστορία και να δει τι συνέβη στο Dreamcast όταν το Playstation 2, (ως παιχνιδομηχανή, αλλά και) ως το φθηνότερο μηχάνημα αναπαραγωγής ταινιών DVD, κυκλοφόρησε στην αγορά. [Επίσης, ας θυμηθούμε ότι το Dreamcast δεν είχε καμία υποστήριξη από την Electronics Arts (ξέρουμε τι σημαίνει αυτό... το ίδιο περίπου έχει πάθει και σήμερα το Wii U) και, εκτός από την EA, δεν είχε υποστήριξη και από άλλες τρίτες εταιρείες.]
Οι λογοι που σταματησε το DC ειναι αλλοι και ανα καιρους πρωην στελεχη της SEGA ανεφερανε αρκετα πραγματα το συνεβη πραγματικα.Περι αλλης "εταιρεια" ηθελε να σταματησει την κονσολα για να μπει αυτη στο χωρο οπως και πολλα αλλα. Για μενα προσωπικα οτι η κονσολα δεν ειχε DVD ητανε μια ηλιθια δικαιολογια,ουτως η αλλως θα βγαζανε ενα player add-on για τα ματια του κοσμου.

Ητανε τοσο μεγαλο πληγμα που δεν υποστηριξε η ΕΑ την κονσολα, οταν η ιδια η Sega(VC,Sega Sports) εβγαζε τα καλυτερα αθλητικα απο την ΕΑ; Και ξερεις γιατι την δεν την υποστηριξε την κονσολα; Γιατι ειχε ζητησει απο την Sega να εχει αυτη ολα τα αποκλειστικα αθλητικα παιχνιδια για την κονσολα.Η Sega ειπε οχι και οι σχεσεις χαλασανε μετα απο αυτο. Κατι παρομοιο (σε αλλο θεμα)πηγε να κανει με την Νιντεντο αλλα δεν της βγηκε ουτε απο εκει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν, Shenmue Fans, σήμερα είναι η μέρα! Τρις (3) του μήνα και αρχίζει ο twitter-μαραθώνιος σχετικά με το Shenmue, μιλώντας προς την SEGA και ζητώντας της να δείξει κάποιο ενδιαφέρον, έστω και μέσω της συμβολικής αλλά και σημαντικής κίνησης για την απόλυτη ελευθερία του Yu Suzuki, όσον αφορά την εύρεση επιλογών για την χρηματοδότηση του Shenmue 3, χωρίς να είναι στη μέση η σημερινή SEGA, η οποία γενικά δεν ενδιαφέρεται να αναπτύξει τίτλους αυτού του είδους (και μεγαλείου θα πρόσθετα).

Συμβάλετε σε αυτή την προσπάθεια εδώ:

TeamYu.net/July3rd





Επίσης! Συμμετέχοντας στην εν λόγω προσπάθεια, θα έχετε το δικαίωμα να συμμετέχετε στον διαγωνισμό όπου μπορείτε να κερδίσετε αυτόγραφα του Corey Marshall (η Εγγλέζικη φωνή του Ryo Hazuki!). Για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να κερδίσετε αυτά τα σπάνια και συλλεκτικά βραβεία, κάνετε κλικ στον προαναφερόμενο σύνδεσμο.

Όπως υποσχέθηκα, θα σας κρατώ ενήμερους για την εξέλιξη αυτή της δράσης. Το προηγούμενο μήνα σπάσανε ακόμα μια φορά τα ρεκόρ (πληροφορίες εδώ) και, από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής, ακόμα μια φορά θα σπάσουν (ήδη το ρεκόρ του social reach έχει σπάσει) και ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνει trend και στο Twitter!

Υ.Γ.: Έχουν μείνει λίγες ώρες ακόμα μέχρι να συμβάλλετε, ως εκ τούτου όσοι ...πιστοί και γρήγοροι προσέλθετε!

Α, και δύο βίντεο μπόνους για να αναθερμανθεί η πίστης σας στους οπαδούς του Shenmue...


First there was the Harlem Shake.
Then there was Gangnam Style.

Now... we discover if the world is ready... for the Shenmue Tomato Dance.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ψαχνω σαν το τρελος τον ηχο που επαιζε οταν εκτελουσες σωστα το qte
 
Συνέντευξη με τον Yu Suzuki για το Shenmue


Συνέντευξη με τον Yu Suzuki για το Shenmue

aHH9NLh.gif


Αυτή είναι η δεύτερη συνέντευξη του Yu Suzuki η οποία διεξάχθηκε από τον Kenji Seang, από την Γαλλική ιστοσελίδα οπαδών, Shenmue Master. Αυτή η συνέντευξη λαμβάνει χώρα στο Μονακό στο Anime Game Show την Κυριακή 3 Μαρτίου, για μια διάρκεια 15 λεπτών.

"Θέλαμε να πραγματοποιήσουμε μια συνέντευξη από τους οπαδούς για τους οπαδούς και εστιάζει στο νόημα αυτού του αριστουργήματος."


- Shenmue Master.


[video=youtube;OgbkkLIT-Mo]


aHH9NLh.gif
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Shenmue στο Sony PlayStation?

4D9hQuA.jpg



Κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου γεγονότος στο Manhattan για το Sony PS4, το Kotaku συζήτησε με τον Adam Boyes της Sony, σχετικά με το τι έχουν σχεδιάσει για το μέλλον οι υπεύθυνοι πίσω από το PlayStation. Ο Adam Boyes αναφέρει και το Shenmue και το Yakuza, ως τα παιχνίδια με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

http://kotaku.com/sonys-giant-list-of-video-games-1463345943

Schreier: Με την επιφυλάξη ότι όλα αυτά είναι ακόμα στον αέρα, ότι όλα αυτά εξαρτώνται από τις διαπραγματεύσεις, υπάρχουν κάποια παιχνίδια που εσείς παιδιά έχετε στο μυαλό σας, τα οποία θα θέλατε πάρα πολύ να φέρετε στο PlayStation;
Boyes: Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά - λάβαμε ένα τόνο από παρακλήσεις για το Yakuza, ένα τόνο από παρακλήσεις για το Shenmue. Βασιζόμαστε στις λίστες.
Το μέχρι τώρα αποτέλεσμα ανάγεται σε μια μεγάλη διαδικτυακή προσπάθεια που είχε προηγηθεί και επιβλεφθεί από τα μέλη του Facebook γκρουπ: Shenmue500K.

Τώρα να δούμε αυτή η SEGA τι θα κάνει... Ελπίζω να αφήσει τη Sony να κάνει τη δουλειά της...

Υ.Γ.: Ελπίζω να ξαναέρθω, εγώ ή κάποιος άλλος, με ακόμα καλύτερα νέα!
 
Ψηφίστε το Shenmue στην Επίσημη Έρευνα του PlayStation Magazine!


[video=youtube_share;hyYoJtlquGE]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να δείτε που στο τέλος η Nintendo θα σκάσει λεφτά για να βγει Shenmue 3 αποκλειστικά στο Wii U για να σκάσουν από την ζήλια τους oι Nintendo haters όπως έγινε και με το Bayonetta 2. :p
 
Πίσω
Μπλουζα