Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
 Είναι vintage 80's!
  Είναι vintage 80's! )
 )Αυτο εδω για μενα ειναι το πιο ομορφο ρουχο που εχω δει στην Σιντυ σου MytinyWorld μου. :flower: Δεν ξερω αλλα με αγγιξε πολυ, ειναι πολυ καλοραμμενο και εχει φοβερα χρωματα, κι ας μην ειναι γηινα. Της πανε γιατι ειναι μελαχροινη!mytinyworld είπε:

Οπότε αξίζει όλα αυτά και πολλά ακόμη που έρχονται....
 Οπότε αξίζει όλα αυτά και πολλά ακόμη που έρχονται.... 
 Ηταν το δίλημμά μου παραμονές Χριστουγέννων του 1981 ή 1982 στο Μινιόν: Αυτό η το ball gown? (που πήρα τελικά εκείνη την ημέρα)  :xm:  Τελικά, περίπου 30 χρόνια μετά, έχω και τα δύο!!
 Ηταν το δίλημμά μου παραμονές Χριστουγέννων του 1981 ή 1982 στο Μινιόν: Αυτό η το ball gown? (που πήρα τελικά εκείνη την ημέρα)  :xm:  Τελικά, περίπου 30 χρόνια μετά, έχω και τα δύο!!  

Και για του λόγου το αληθές, εδώ είναι το φόρεμα που τελικά επέλεξα εκείνη την μέρα στην (μια και μοναδική ever) επίσκεψή μου στο Μινιόν!mytinyworld είπε:H sindy φοράει το φόρεμα Regency Girl, από τη σειρά Super Fashions 1981Ηταν το δίλημμά μου παραμονές Χριστουγέννων του 1981 ή 1982 στο Μινιόν: Αυτό η το ball gown? (που πήρα τελικά εκείνη την ημέρα) :xm: Τελικά, περίπου 30 χρόνια μετά, έχω και τα δύο!!