Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Βαλε το demo και δες τι προσφερει (απο TV emulation μεχρι επικοινωνια με IF1, φορτωμα απο εξωτερικη πηγη κτλ κτλ κτλ)
Το τίμημα του δωρεάν ΜΑΜΕ είναι τα "καψόνια" που κάνουν οι devs στους χρήστες. Πχ προσθήκη άπειρων non-working games, "accuracy">playability, κόψιμο ενοχλητικών features (πχ δεν σου δείχνει τα missing games), συνεχείς αλλαγές στις roms και το format (κάτσε να βγει η 0.146 που ΟΛΑ τα .chd έχουν αλλάξει...). Αμφιβάλλω αν θα τα κάνανε έτσι άνετα όλα αυτά αν "ψήφιζες" με το πορτοφόλι σου. Φυσικά δεχόμαστε όλα τους τα χούγια όσο το πράμα είναι τζάμπα.Aardvark είπε:Tι κελεπουρι ωρε παιδια,εδω ολοκληρος Μαμες και ειναι δωρεαν,εχετε ξαναπληρωσει για emulator ποτε;
Εγω δεν εχω ξανασυναντησει.
Σαφέστατα και οι σπεκτρουμ users είναι περισσότεροι παγκοσμίως-για Ελλάδα αμφιβάλλω πάντως- σε σχέση με τους cpc users, έχουν πιο ενεργή κοινότητα και emulators όμως θεωρώ επαρκέστατες λύσεις το winape και το cpcgamescd στα cpc...Maddog είπε:Για να πω και την κακία μου (κάποια στιγμή θα περάσει ο Billy από εδώ σίγουρα...) δεν είναι επίσης τυχαίο ότι για Amstrad ουδείς έχει ενδιαφερθεί να φτιάξει πραγματικά πλήρη emulator, ούτε δωρεάν ούτε εμπορικό. Είστε μειοψηφία ρε!![]()
.
O Spectaculator, είναι ο πλέον αγαπημένος μου emulator για spectrum !!Wally είπε:Εγω ξεκινησα με τον Χ128 αλλα η απεχθεια μου για το DOS με οδηγησε στον ΖΧ32 τον οποιο χρησιμοποιουσα μεχρι και πριν 2 χρονια. Ειχε εκπληκτικο compatibility για την εποχη του και πολυ ευκολο gui. Πλεον χρησιμοποιω τον Spin και τον SpecEmu.
Πφφφφφφφφ !!Maddog είπε:Για να πω και την κακία μου (κάποια στιγμή θα περάσει ο Billy από εδώ σίγουρα...) δεν είναι επίσης τυχαίο ότι για Amstrad ουδείς έχει ενδιαφερθεί να φτιάξει πραγματικά πλήρη emulator, ούτε δωρεάν ούτε εμπορικό. Είστε μειοψηφία ρε!![]()
Χμμμ, μόλις ομολόγησες χρήση πειρατικού Spectaculator.billy είπε:O Spectaculator, είναι ο πλέον αγαπημένος μου emulator για spectrum !! Eίχα "κολλήσει" αρχικά με RealSpectrum, αργότερα δοκίμασα και άλλους όπως ο Klive, αλλά απο το 2003 περίπου και μετά, έμεινα στον Spectaculator. (ακόμα χρησιμοποιώ την 5.3 έκδοση !!
.....
Οσο για τους εμπορικούς emus, δεν είμαι αντίθετος (έχω ακόμα τον αυθεντικό bleem!), αλλά το να πληρώσω οποιοδήποτε ποσό *ειδικά* για spectrum emulator, είναι... αντιδεοντολογικό !! :tease:
Σε πιάνω αδιάβαστο.Maddog είπε:μόλις ομολόγησες χρήση πειρατικού Spectaculator.
Voodoo emulation: nGlideΜια χαρά είναι ρε Doc τα 98άρια. Ούτε κοριούς, ούτε τίποτε και κάνεις άνετα τη δουλειά σου, άσε που παίζουν και οι Voodoo μια χαρά στα παλιά παιχνιδάκια! Θα επανέλθω με ερωτήσεις.
Αρκεί να μην χάσεις το "run32.dll"Μια χαρά είναι ρε Doc τα 98άρια. Ούτε κοριούς, ούτε τίποτε και κάνεις άνετα τη δουλειά σου, άσε που παίζουν και οι Voodoo μια χαρά στα παλιά παιχνιδάκια! Θα επανέλθω με ερωτήσεις.
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό, να ανεβάσεις κανένα βίντεο!Wally είπε:Επανερχομενος στο θεμα, περιμενω να συμπεσουν τα προγραμματα μας με τον αδερφο μου και να στησουμε δικτυο PC-Spectaculator και Spectrum-με-Interface1 ωστε να παιξουμε δικτυακο TT Racer...