Ποτέ δεν μου αρεσε το Star Wars, με τα τερατακια, το πολυ ξυλο, και την μηδαμινη υποθεση. Ετσι καταντησαν και το Star Trek! To "First Contact" παραμενει η κορυφαια ταινια Αν δει κανεις το πρωτο επεισοδιο του The Next Generation απλα θα παθει! Με πολυ μικροτερο προυπολογισμο, οι ανθρωποι εκαναν θαυματα. Η τελευταια ταινια ηταν απλα βαρετηWally είπε:Ωχ....χολη με τον κουβα απο τη Μαρια
Nαι!!! Eχουμε θεμαsimonkey είπε:domniki εχουμε ΘΕΜΑ !!!!!!!!!
Είσαι λίγο σκληρή με την ταινία. Μάλλον πήγες να την δεις κάπως προκατειλημμένη και σε καταλαβαίνω. Εχω δει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από Star Trek, είμαι μεγάλος fan του TNG (η καλύτερη σειρά star trek ακόμα κι από τα original imho) και τα σενάρια των επεισοδίων της σειράς τα έχουν αντιγράψει ακόμα και σειρές που δεν έχουν σχέση με sci-fi.. Αλλά.. το star trek δεν μπορεί να μείνει στο τέλος της δεκαετίας του 1980. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να προσαρμοστεί. Ο Abrams δεν είναι χαζός, έφτιαξε έτσι την ταινία ώστε να δώσει δικαίωμα να την ευχαριστηθούν και άσχετοι με το star trek ενώ αφήνει κενά επίτηδες για να τα καλύψει σ'επόμενες ταινίες ή σε καμμία σειρά (μεγάλο σχολείο το lost, lol!). Εγώ προσωπικά περίμενα τα χειρότερα (δεν είχα δηλαδή προσδοκίες) και εξεπλάγην ευχάριστα!domniki είπε:Ειδα το Star Trek το Σαββατο και απογοητευτηκα, για να μην πω βαρεθηκα. Ελεος! Ο σκηνοθετης το καταντησε Star Wars (που απεχθανομαι), με τερατακια να εμφανιζονται απο παντου, απιστευτες ποσοτητες κλωτσοπατιναδας και μια γεφυρα που η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να την χαρακτηρισω.
Εχεις δικιο σ'αυτο: οταν κρατας μικρο καλαθι, παντα τα κερασια σου φαινονται πολλαmichpan είπε:Εγώ προσωπικά περίμενα τα χειρότερα (δεν είχα δηλαδή προσδοκίες) και εξεπλάγην ευχάριστα!
Μπορεις να ποσταρεις καποιο link? Φυσικα και δεν πιστευω οτι ο J.J. Abrams ειναι αφελης #) Παρακολουθω οτι σε πολλα sequels γινεται μια προσπαθεια επανεκκινησης της ιστοριας (βλ. James Bond) ωστε να μπορεσουν να δημιουργησουν και αλλες ταινιες.michpan είπε:Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, θα πρέπει να διαβάσεις σχόλια από τον abrams και το επιτελείο του για να καταλάβεις τι συμβαίνει.
Ισως αυτο να φταιει...ο ρομαντισμος του '80 :flower: Εκεινο που εχουν τα Star Trek και διαφερει απο τα αλλα sci-fi ειναι οτι περνούν διαφορα μηνυματα στο κοινο και θιγουν επιμαχα και αμφιλεγομενα θεματα, οπως ο ρατσισμος, η θεση της γυναικας, οι φυλετικες διακρισεις, οι ατομικες ελευθεριες, κτλ. Ολα αυτα σε συνδυασμο με τα αστρικα ταξιδια, τις warp ταχυτητες και τους ακρως ενδιαφεροντες χαρακτηρες με εκαναν να λατρεψω το Star Trek (εχω δεν ολα τα TNG που λατρευω, εχω δει ελαχιστα απο το Deep Space 9 και μια ταινια απο το Original). Ποτε δεν μου αρεσαν οι διαγαλαξιακες μαχες, οπου κανεις δεν ξερει ποιον και γιατι πολεμουν οι ηρωες (βλεπε Star Wars). Οι μαχες δεν ειναι αυτοσκοπος και στο Star Trek υπαρχει ελαχιστη χρηση οπλων και βιας.michpan είπε:Καλός ο Ρόντεμπερρυ αλλά ο ρομαντισμός της δεκαετίας του 80 έχει περάσει ανεπιστρεπτί κι όπως απέδειξαν οι εισπράξεις των τελευταίων ταινίων και η τηλεθέαση της σειράς enterprise, χρειαζόταν να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο για να μην χαντακωθεί εντελώς το franchise και ο Abrams πιστεύω ότι τα κατάφερε.
Aardvark είπε:Τεσπα πολυ για Star Wars μιλησαμε και ο JJ μολις αποκαλυψε οτι καπου στην ταινια εχει χωσει τον R2D2 kai οποιος τον βρει κερδιζει ενα κατι ....ενθυμιο απο την ταινια.
2 μαντεψιες για να μπειτε στο ψαξιμο
Rakeesh είπε:Φιλε Γαυβρασιε, αυτο ακριβως ειναι το κονσεπτ
Η ταινια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΚΟΥΕΛ. Διαδραματιζεται σε εναλλακτικη χρονοιστορια που προκληθηκε απο τον ερχομο του Νηρο απο το μελλον. Η ταινια ειναι η πρωτη απο μια νεα σειρα ταινιων απο τον Αμπραμς που θα ακολουθει αυτο το συμπαν, και δε θα εχει μεγαλη σχεση με την κλασσικη σειρα, ουτε και τις ταινιες.
Σε αυτο το καινουργιο συμπαν, ο Βαλκαν δε θα υπαρχει αφου τον κατεστρεψε ο Νηρο. Απο κει και περα φαντασου τι μπορει να προκαλεσει αυτο