Star Trek (2009)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας simonkey
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
AEON είπε:
δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο σκηνοθέτης του Lost (ο οποίος κατά ομολογία του ίδιου δεν υπήρξε ουδέποτε καν Trekkie) μπορεί να αποδώσει ψήγμα έστω από το ύφος και το ήθος της αρχικής σειράς (διαστημική εξερεύνηση, φιλοσοφικά ερωτήματα).
Μμμ.. αυτο δεν εξαρταται απο το σεναριογραφο (και οχι απο το σκηνοθετη);

μολις ειδα το νεο τρειλερ [για 35η φορα]

και εμεινα αφωνος..πωπω απο μουσικη δραση τι να πω....

υπομονη.

οσο για το αν θα θυμιζει τα παλια δεν νομιζω να εχουμε το ιδιο feeling αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτο που θα δουμε θα ειναι οτι καλυτερο τα τελευταια 16 χρονια μετα το undiscovered country.

o mccoy θυμιζει αρκετα τον παλιο ενω και στο 1:12 του τρειλερ ο pine στεκεται ακριβως οπως ο κιρκ στο tos..

Σου αρεσε το 6;;;;;;

Το πιο "αδυνατο" για μενα μετα το 9,10. :xm:

Αν και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω τον εαυτο μου ιδιατερο γνωστη ,αλλα απλως fan

εχοντας δει ολες τις Star TreK ταινειες και 80% απο τα επισοδεια ,και κρινοντας απο το trailer και μονο

(+)Το casting φυσιογνωμικα ειναι καλο και οσον αφορα τους Kirk , Spock & McCoy .

(+)(-)Τα Cgi δεν λεω εντυπωσιακοτατα αν και πολυ φωτεινα και γυαλιστερα ωρες ωρες,

(-)οι δε σκηνες action θυμιζουν μουφοταινειες δρασης Π.χ. οπως το Con Air ή Τrue Lies

*Δεν λεω ακομα και ο Picard την τεχνητη του καρδια την <<οικονομησε>> οντας θερμοκεφαλος νεαρος ,αλλα δεν ηταν ποτε το κυριο πιατο η βουτηγμενη στην αδρεναλινη δραση .

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
παιδια πρεπει να εχω δει το τρειλερ πανω απο 100 φορες.............. ψηνεστε να μαζευτουμε οταν βγει το εργο να το δουμε?

ειμαι μεσα rygar για κανονισε ....

simonkey είπε:
παιδια πρεπει να εχω δει το τρειλερ πανω απο 100 φορες.............. ψηνεστε να μαζευτουμε οταν βγει το εργο να το δουμε?
Θα ηθελα κ'εγω να την δω! Αν και χωρις Data και Piccard, προβλεπω να απογοητευτω.

Παντως ακομα δεν εχω τελειωσει τα επεισοδια του TNG...καθε επεισοδιο ειναι και μια εκπληξη! Ειναι απιστευτο το σεναριο! Οχι απλα μια βλακεια με πολλα εφε και καμια υποθεση (βλ. Star Wars). Θιγει απιστευτα θεματα και με τρομερα προοδευτικη οπτικη γωνια. Ομολογω οτι δεν περιμενα τετοια προοδευτικοτητα απο το Hollywood (συνωνυμο με τον συντηρητισμο).

Θα ηθελα κ'εγω να την δω! Αν και χωρις Data και Piccard, προβλεπω να απογοητευτω.
Τι?? Μα αυτο ειναι δωρο Θεου! :D Επιτελους θα παρακολουθησω ξανα S.T!

James T Kirk was a great man .. that was another life!!!!

ολα τα λεφτα σε αυτη την ατακα!!!!

τα μαθατε ???το τρειλερ εσπασε ολα τα ρεκορ download στο apple .com με 1.8 million downloads σε 24 ωρες και 5 million σε 5 μερες...

α !!!!αμα ξερετε την υποθεση μην πειτε τιποτα, καλα εχω αντεξει μεχρι τωρα σε spoilers...

simonkey είπε:
James T Kirk was a great man .. that was another life!!!!
ολα τα λεφτα σε αυτη την ατακα!!!!

τα μαθατε ???το τρειλερ εσπασε ολα τα ρεκορ download στο apple .com με 1.8 million downloads σε 24 ωρες και 5 million σε 5 μερες...

α !!!!αμα ξερετε την υποθεση μην πειτε τιποτα, καλα εχω αντεξει μεχρι τωρα σε spoilers...

@Wally, αστα αυτα, ο ενας και μοναδικος Piccard ειναι αξεπεραστος!

Moλις ειδα το τρειλερ και ειναι ακρως εντυπωσιακο! Αν και αντι για τα 3D graphics προτιμω την μανουβρα Piccard :P (που τωρα πια διδασκεται και στην Ακαδημια) καθως και τα νοητικα παιχνιδια με τους Borg και τον Q :darkglasses:

Mε αλλα λογια, ειμαι γνησιο τεκνο του TNG ;)

Ποτε βγαινει στους κινηματογραφους η ταινια? Στο τρειλερ εγραφε για Μάιο.

Πρωτα reviews και ειναι θετικα. :thumb:

"But other than a few conveniences, I think Abrams pulled it off. STAR TREK isn't just a successful reboot, but a genuinely fun and exciting science fiction action adventure. My biggest complaint is that it feels like they just got started up when the film ended. I want more! I want to see the further adventures of Captain James T. Kirk and his crew aboard the USS Enterprise." - Quint, AICN

"If there is one thing Star Trek always got right in the old days - and we're talking The Original Series and the first two films, of which I'm a big fan - it was a commitment to character and story above all else. This movie has that same commitment, but it is muted by an intense sensory experience. This may be a small problem for some fans, but I can assure you that when you get that first gorgeous shot of the USS Enterprise or you are thrust into the midst of a wild space battle, you won't mind one bit." - Neil Miller, Film School Rejects

"First of all, this is a fantastic movie. It's pacing is rapid-fire, the action is larger-than-life and raises blood pressure with ease, and the characters come to life in a very cool way. Overall, it's an exciting flick that is shot beautifully - featuring a cast that carries all the weight necessarily to create some enduring figures to root for. A near-perfect Summer tentpole blockbuster." -- Cole Abaius, FSR

Πω πω.. ένας μήνας και κάτι έμεινε!! :)

Μιχάλης

Δε θα το χάσω με τίποτα...

Παρέα με νάτσος, ποπ κορν και γίγα αναψυκτικό... :)

λοιπον χτες στο Austin του Texas θα εδειχναν το star trek 2 the wrath of khan και μετα ενα 10 λεπτο απο την καινουργια ταινια. ωστοσο κατι συνεβει και η ταινια αρχισε να εχει χιονια οποτε και κοπηκε για λιγο.....αμεσως μετα ο κοσμος αρχισε να ρωτα τι συμβαινει και τοτε στην σκηνη βρεθηκε ο leonard nimoy !!!!!!!!!!!!λεγοντας τους οτι θα δουν ολη την καινουργια ταινια, φυσικα εγινε πανικος και χαμος απο χειροκροτηματα κλπ..λοιπον απο πορωμενους κσι αυστηρους trekkies τα reviews ειναι τουλαχιστον ξεσηκωτικα!!!!!!

λοιπον ας οργανωθουμε για να παμε να το δουμε ολοι μαζι και να κανουμε και εξεδρα...

Τι λες τώρα! Καρα-άπαιχτο event!

gtsamour είπε:
Υπάρχουν και πιο δυνατοί ωχτροί από τους Borg... Species 8472 για όποιον έχει δει και το ST Voyager.

Και μη ξεχναμε και τους Dominion στο Deep Space 9 που ειχανε ξεφτυλισει την Federation .

(Βασικα ολο το ζουμι στο Deep Space 9 ητανε ο πολεμος με τους Dominion, απο τις καλυτερες στιγμες του Star Trek saga, μου το ειχανε πει και δεν το πιστευα).

Βασικα το τρεηλερ ειναι εξαιρετικο της νεας ταινιας, το μονο που με "χαλαει" ειναι ο ηθοποιος που παιζει Kirk (αλλα οκ ειναι οσο ποζερος και αμερικανακι ητανε και ο αυθεντικος) και οτι η γεφυρα του Enterprise ειναι πολυ πολυ φωτεινη, πολλα φωτα και σποτακια.

Τελος, οσον αφορα τον Σατνερ, δε ξερω κατα ποσο παιζει καποιο ρολο, αλλα τον εχετε δει πως εχει καταντησει πλεον στα γεραματα, μια καρικατουρα του τοτε ηρωα.

Rakeesh: Το σενάριο, όσο καλογραμμένο κι αν είναι, από μόνο του αποτελεί ένα κομμάτι τυπωμένο χαρτί. Η σκηνοθεσία είναι που δίνει ζωή και χαρακτήρα σε έναν ρόλο, αλλά κι εκείνη που αποδίδει (ή δεν αποδίδει) την κατάλληλη έμφαση στα νοήματα / μηνύματα που προσπαθεί να μεταδώσει μια ταινία. Έχουν υπάρξει απίστευτα σενάρια, εμπνευσμένα ακόμα και από βραβευμένα βιβλία, τα οποία έχουν χαντακωθεί από μια κακή ή ανεπαρκή σκηνοθεσία.

Τώρα για την ταινία αυτή καθεαυτή, υπομονή. Δεν απέμεινε πολύς καιρός. Ως οπαδός μπορεί να έχω περισσότερες απαιτήσεις και να είμαι αυστηρότερος από τον μέσο όρο. Μου αρέσει εξάλλου όταν διαψεύδομαι ευχάριστα. Θα συμφωνήσω πάντως με τον Nemo ότι κάποια effects δείχνουν υπερβολικά λουστραρισμένα και μάλλον αφύσικα.

H ιστορικη πρωτη συναντηση του Κιρκ με τον ΜακΚοϋ.

YouTube - New Star Trek Movie Clip - Disease and Danger

[edit] Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο [edit]

Μετα γιναν κολληταρια. :D

ερχεται την παρασκευη επιτελους....

μολις γυρισα απο το village ....επιτελους μια star trek ταινια να πεις στους φιλους και να μην σε κραζουν ...το σεναριο αφηνει πορτες ανοιχτες για δεκαδες ταινιες και επεισοδια ...ολα αψογα εκτος απο το μηχανοστασιο που μου θυμισε εργοστασιο..ολα οκ!!!αντε να δουμε την επομενη ταινια..

Πίσω
Μπλουζα