Star Wars - Η συλλογή μου

Συνέχεια με το Jedi Starfighter του Obi Wan που πρωτοεμφανίσθηκε στο Episode II: Attack of the Clones. Έχει αποσπώμενα φτερά, ανακλινόμενα ακροπτερύγια, ενσωματωμένο κόκκινο Astromech Droid και δέχεται φιγούρες 3,75".

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg
 
πάρα πολύ καλή συλλογή!!!μπράβο!!είμαι κι εγώ φαν των star wars αλλά μόνο της αρχικής τριλογίας την οποία έχω δει άπειρες φορές. δεν θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα τέτοιο διαστημόπλοιο στα αλήθεια και να μπαίναμε μέσα και να πηγαίναμε σε όποιο άστρο θέλαμε; μέσα σε λίγες ώρες;
 
Ευχαριστώ φίλτατε! Και για εμένα η αρχική τριλογία είναι κορυφαία, η δε συλλογή εστιάζεται στα επεισόδια 1-6. Για τα νέα επεισόδια δεν υπάρχει πρόβλεψη για διάφορους λόγους. Όσον αφορά στα διαστημικά ταξίδια, ωραία θα ήταν....
 
Uskoke είπε:
πάρα πολύ καλή συλλογή!!!μπράβο!!είμαι κι εγώ φαν των star wars αλλά μόνο της αρχικής τριλογίας την οποία έχω δει άπειρες φορές. δεν θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα τέτοιο διαστημόπλοιο στα αλήθεια και να μπαίναμε μέσα και να πηγαίναμε σε όποιο άστρο θέλαμε; μέσα σε λίγες ώρες;
Ευχαριστώ φίλτατε! Και για εμένα η αρχική τριλογία είναι κορυφαία και έπεται η 2η. Σε αυτές τις δύο περιόδους (επεισόδια 1-6) εστιάζεται και η συλλογή, για τα μετά δεν προβλέπεται διεύρυνση για διάφορους λόγους. Όσον αφορά στα διαστημικά ταξίδια, ωραία θα ήταν.....
 
Ας περάσουμε στην άλλη πλευρά, των κακών, με το ΑΑΤ Battle Tank, το οποίο το χειρίζονται Battle Droids και εμφανίζεται στα Episode I & III. Έχει περιστρεφόμενο πυργίσκο, εξαπολύει βλήματα και διαθέτει ένα ρομπότ ενσωματωμένο στο θάλαμο διακυβέρνησης. Στο πίσω μέρος μπορεί να μπει και δεύτερο για το χειρισμό του κανονιού.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg
 
Και να περάσουμε στο βαρύ πυροβολικό της Ομοσπονδίας Εμπορίου με το MTT (Multi Troop Transporter) που εμφανίζεται μεγαλοπρεπές στο Επεισόδιο Ι, στη μάχη του Naboo (μαζί με το ΑΑΤ Battle Tank παραπάνω). Είναι τεράστιο (φτάνει σε μήκος τo Naboo Royal Spaceship της Amidala), ιδίως όταν βγάζει την ειδική ράμπα με τα 16 Droids και ξεπερνά τα 85 εκατοστά. Η ράμπα εκτείνεται και ανακλίνεται ηλεκτρικά, ενώ ακούγονται ήχοι από την ταινία (θόρυβος κινητήρων, προσταγές των ρομπότ κλπ.) Επίσης υπάρχει ειδικό κουμπί για ήχους μόνο. Ανοίγουν διάφορα τμήματά του, ενώ το κιτ περιέχει μία φιγούρα του Obi Wan, 16 Droids με οπλισμό για τη ράμπα και 4 Droids σαν πιλότους/κυβερνήτες. Η κλίμακα είναι για φιγούρες 3,75".

Λόγω του μεγέθους του δεν χωρά στη βιτρίνα και για το λόγο αυτό είναι συσκευασμένο. Για τη φωτογράφιση δεν έβαλα όλα του τα παρελκόμενα, διότι μερικά κουμπώνουν και δεν ξαναανοίγουν, οπότε δεν θα μπορούσε να ξαναμπεί στο κουτί του και ποιός ακούει μετά τη σύζυγο..... Έκανα και φιλμάκια με την κίνηση/ήχους και θα τα αναρτήσω σε πρώτη ευκαιρία.

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και μονο που το βλεπεις ετσι -χωρις ολα τα εξαρτηματα κουμπωμενα - παραμενει εντυπωσιακο κομματι.

Ιδιαιτερη εντυπωση δε,προκαλει το γεγονος οτι περιεχει στην συσκευασια 21 φιγουρες!!!! :eek:

Απολαυστικος για πολλοστη φορα φιλτατε!!!! :thumbup:
 
Παρότι υπάρχει στις φωτογραφίες της βιτρίνας, βάζω μερικές πρόσθετες φωτογραφίες του Naboo Royal Starship της Amidala, που αναδεικνύουν λεπτομέρειές του. Είναι τεράστιο σε μέγεθος (ξεπερνά το 1 μέτρο), έχει 15 ηλεκτρονικούς ήχους από την ταινία (κινητήρας, ομιλίες πρωταγωνιστών), πλούσιο εσωτερικό με τον υπερκινητήρα κατεστραμένο και μη, ένα κόκκινο ρομπότ επισκευής R2-R9 (προσφέρεται αποκλειστικά στο κιτ), μηχανισμό ανύψωσής του για να κάνει επισκευές στις εξωτερικές ζημιές, τηλεχειρισμό που αποσπά τμήματα από την άτρακτο σαν να δέχεται βολές, άκατο διαφυγής στο μπροστά μέρος κλπ.

Είναι ένα από τα πιό εντυπωσιακά λειτουργικά μοντέλα της σειράς.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG
 
Αν και η συλλογή εστιάζεται σε φιγούρες 3,75" με τα αντίστοιχα σκάφη, είχα πάρει και μερικά μικρά διοράματα. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν δύο από αυτά της Micromachines (1994). Σε αντίθεση με τα διοράματα της Micromachines που είναι μέσα στις κεφαλές ηρώων του Star Wars (που βρίσκονται στη βιτρίνα), αυτά αναπαριστούν εξ αρχής τοπία και συγκεκριμένα στον Hoth και στον Endor. Το δεύτερο είναι στο κουτί του σφραγιστό, μια και τα παιδιά είχαν μεγαλώσει. Ελλείψει χώρου στη βιτρίνα παραμένει κλειστό ελπίζοντας σε καλλίτερες μέρες.... Η κλίμακα δεν είναι η σωστή για όλες τις φιγούρες/οχήματα (π.χ. ΑΤ-ΑΤ) και την εκτιμώ σε ΗΟ. Επίσης στο τέλος παραθέτω και φωτογραφίες από AT-ST μικρό, για φιγούρες σε αντίστοιχη κλίμακα.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg
 
Σειρά έχει το όχημα-σπίτι των Jawa, το Sand Crawler, στο οποίο αποθήκευαν ότι εύρισκαν για να το πουλήσουν στη συνέχεια. Το είδαμε στο Episode 4: A new hope να τριγυρνά στην έρημο του Tatooine. Να σημειωθεί ότι οι φιγούρες των Jawa έχουν στο πάνω μέρος της κουκούλας τους τμήμα με διαφανές καφέ πλαστικό, από το οποίο μπαίνει φως από πάνω και βγαίνει από τα μάτια τους, κάνοντάς τα να λαμπυρίζουν. Έξυπνο κόλπο για αληθοφάνεια χωρίς μπαταρίες και λαμπάκια.....

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg
 
Πανεμορφα ολα τους! :thumbup:

Ειδικα τα διοραματακια απο τα Micromachines,αγνοουσα οτι υπαρχουν... :sleep:

Eagle 1 είπε:
Να σημειωθεί ότι οι φιγούρες των Jawa έχουν στο πάνω μέρος της κουκούλας τους τμήμα με διαφανές καφέ πλαστικό, από το οποίο μπαίνει φως από πάνω και βγαίνει από τα μάτια τους, κάνοντάς τα να λαμπυρίζουν. Έξυπνο κόλπο για αληθοφάνεια χωρίς μπαταρίες και λαμπάκια.....
Τωρα αν ζητησω κοντινες φωτογραφιες εν δραση απο αυτα θα με πεις γκρινιαρη.... #)
 
stayros είπε:
...Ειδικα τα διοραματακια απο τα Micromachines,αγνοουσα οτι υπαρχουν...

Τωρα αν ζητησω κοντινες φωτογραφιες εν δραση απο αυτα θα με πεις γκρινιαρη....
Η Micromachines είχε βγάλει πραγματικά πολύ ωραία και λειτουργικά διοραματάκια για τον πόλεμο των άστρων. Πολύ καλύτερα είναι αυτά που κρύβονται στις κεφαλές των ηρώων που έδειξα στη βιτρίνα, όπου κάθε μία κεφαλή ανοίγει διπλασιάζοντας το μέγεθός της και εμφανίζεται κάποιο θέμα από τις ταινίες με μικρές φιγούρες και σκάφη. Τα διοράματα αυτά είναι λειτουργικά, δηλαδή με μοχλούς ή ελατήρια μπορεί κανείς και δίνει κίνηση σε φιγούρες ή διαστημόπλοια. Επίσης πρακτικά, διότι με κλειστή την κεφαλή και τα εξαρτήματα μέσα της είναι σαν βαλιτσάκι και το παιδί μπορεί να την πάρει σε ταξίδι και να παίξει όπου θέλει. τα δικά μου παιδιά τα έπαιξαν πολύ. Τις κεφαλές τις έχω όλες και σε πρώτη ευκαιρία θα τις ανοίξω και θα τις φωτογραφίσω από μέσα.

star wars heads.jpg

Για τα Jawa θα βγάλω κοντινές φωτοκραφίες με το εφφέ του φωτισμού και θα τις αναρτήσω με τις φιγούρες. Καθόλου γκρινιάρης Σταύρο, ίσα-ίσα!

To Naboo N-1 Starfighter εμφανίσθηκε στο επεισόδιο Ι. Έχει αυθεντικούς ηλεκτρονικούς ήχους από την ταινία, ενώ εξαπολύει και βλήματα. Το πιλοτάρει ο μικρός Άνακιν (!!! αυτό το παιδί πιά....).

Naboo N-1 Starfighter 1.jpg

Naboo N-1 Starfighter 2.jpg

Naboo N-1 Starfighter 3.jpg

Naboo N-1 Starfighter 4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Wookie Helicopter εμφανίσθηκε στο επεισόδιο 3. Περιέχει φιγούρα χειριστή σε μέγεθος 3,75".

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.jpg
 
Συνέχεια με 3 σκάφη, τα οποία στην ουσία είναι ένα αλλά με διαφορετικά χρώματα για τις διάφορες περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τους Anakin και Obi-Wan στο επεισόδιο ΙΙΙ. Είναι το Jedi interceptor ή Jedi Starfighter σε πράσινο (Anakin/Mustafar), σε Κίτρινο (Anakin/Coruscant) και σε Κόκκινο (Obi-Wan/Coruscant). Υπήρχε και ένα σε μπλέ (Obi-Wan/Utapau), το οποίο δεν κατάφερα να αποκτήσω. Παίρνουν φιγούρες 3,75, έχουν εκτεινόμενα ακροπτερύγια, εξαπολύουν πυραύλους και έχουν ανακλινόμενο σύστημα προσγείωσης.

Παρουσιάζεται λεπτομερώς το πράσινο που εκτίθεται στη βιτρίνα ενώ τα άλλα δύο είναι σφαγισμένα στα κουτιά τους ελλείψει χώρου.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.JPG

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg
 
To Y-Wing είναι ένα από τα σκάφη που χρησιμοποιήθηκαν πολύ στο Eπεισόδιο IV και σε άλλα στη συνέχεια. Το συγκεκριμένο είναι από τα πρώιμα της Kenner, έχει θέση για πιλότο και Astromech Droid, γυρίζει ηλεκτρικά ο πυργίσκος των πολυβόλων ενώ εξαπολύει βόμβα με κουμπί. Το Droid Tri Fighter εμφανίσθηκε στο Επεισόδιο ΙΙΙ και εκτός από ρουκέτες εξαπολύει τις σφαίρες-droid που επικολλώνται στα εχθρικά σκάφη και αρχίζουν να τα καταστρέφουν.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg
 
Να και ένα A-Wing Interceptor με πρακτική υφή. Είναι μεν λίγο μικρότερο από την κλίμακα για φιγούρες 3,75', αλλά έχει υπολογιστή τσέπης, κρυμμένο κάτω από την καλύπτρα! Και σαν μοντέλο αρκετά καλό στις λεπτομέρειες. Τα παιδιά το λάτρεψαν στο δημοτικό....

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg
 
Απο τα πιο πρωτοτυπα κομπιουτερακια που εχω δει! :D

Απιστευτο το τι βγαζουν!!! :eek:
 
Πω πω απίστευτη συλλογή, τώρα πήρα χαμπάρι αυτό το θέμα και χτύπησε φλέβα μια και είμαι κι εγώ StarWarsάκιας :)

Τι έχεις μαζέψει αθεόφοβε;!! :worship:
 
Lord_Makro είπε:
Πω πω απίστευτη συλλογή,.........Τι έχεις μαζέψει αθεόφοβε;!!
Ευχαριστώ φίλτατε, με τα χρόνια μαζεύτηκαν πράγματι πολλά αντικείμενα. Βοήθησαν και τα παιδιά, που από μικρά ήταν φανατικοί θαυμαστές των ταινιών Star Wars. Για πολλά χρόνια ήμουν καλυμένος με τα δώρα Χριστούγεννα/Πάσχα/Ονομαστική εορτή/Γενέθλια των παιδιών, δεν έτρεχα τελευταία στιγμή να αγοράσω, υπήρχε μεγάλη καβάντζα. Από ένα σημείο βέβαια και πέρα.... έμειναν αρκετά σφραγιστά στα κουτιά, όπως θα δούμε....ΥΓ: Πολύ ωραία η ιστοσελίδα σου, αχτύπητα τα Fanart! Ταλέντο! Μπράβο!


Σειρά έχει το σκάφος του General Grievous με όνομα που ταιριάζει πολύ στον συγκεκριμένο χαρακτήρα: Soulless One!!!!

Grievious 1.jpg

Grievious 2.jpg

Grievious 3.jpg

Grievious 4.jpg

Grievious 5.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To Droideka ή αλλιώς Destroyer Droid ήταν ένα από τα πιό δυναμικά ρομπότ στη μάχη εναντίων των επαναστατών. Εμφανίσθηκε στα επεισόδια Ι-ΙΙΙ. Το συγκεκριμένο είναι σε μέγεθος αντίστοιχο με τους Star Wars κουμπαράδες που παρουσιάσθηκαν πιό πάνω, λειτουργεί με μπαταρίες, έχει αισθητήρα κίνησης και οπλίζεται κουνώντας τους βραχίονές του ενώ βγάζει και ήχους αν κάποιος περάσει από μπροστά, Επίσης έχει φωτισμό στη βάση που ανάβει όταν ενεργοποιείται για να "τρομάξει" στο σκοτάδι όποιον περάσει από μπροστά. Σε αντίθεση με τα άλλα δεν λειτουργεί και ως κουμπαράς.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα