κοιτα...αν τελικα δε σου αρεσει τοτε τι πιο ευκολο απο το να βγαλεις την κουμουτσα και να προσαρμοσεις πανευκολα μια ΤΦΤ;; Απλα κοβεις την ξυλινη προεσοχη και με μεντεσεδες φτιαχνεις ενα πορτακι στις διαστασεις της τρυπας που θα εχει μεινει. Γενικα πιστευω οτι δεν ειναι προβλημα η αλλαγη απο CRT σε TFT αλλα μαλλον το αντιθετο!
Η καμπίνα θα λειτουργήσει σε αυτή τη μορφή αρχικά,άλλωστε την άλλαξα για να βάλω crt οθόνη για μεγαλύτερη πιστότητα ,άλλωστε έχω χώρο εκεί που θέλω να την τοποθετήσω.
Πιστεύω βαμένη και με τα αυτοκόλλητα δεν θα δείχνει τόσο άσχημα.
Aν εχεις χωρο φιλε και δεν υπαρχει τετοιο προβλημα μη σε περναει καν απο το μυαλο να μην βαλεις crt και να βαλεις tft.crt και τα μυαλα στο μπλεντερ και θα το καταλαβεις οταν παιξεις.
Μα ακριβώς γι αυτό το λόγο σας άκουσα εδώ και έκανα την τροποποίηση ,αγόρασα την arcade vga για να έχω την πιστότητα αυτή,καθώς δεν θελω να παίξω μόνο mame αλλά και amiga games .
Μια ερώτηση τα νεότερα συστήματά neogeo n64 κλπ δείχνουν καλύτερα ή χειρότερα με τη crt ?
Αντί για ipac γιατί δεν παίρνεις από κάποιο κατάστημα της γειτονιάς ένα usb game pad και να κάνεις τις κολλήσεις των κουμπιών εκεί πάνω? Σχεδόν την ίδια δουλειά κάνει με την ipac!