Street fighter VS Mortal kombat

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Street fighter VS Mortal kombat

• Mortal kombat

Ψηφοφορίες: 6 25,0%
  • Street fighter

Ψηφοφορίες: 18 75,0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    24
Tα ποιο καινουργια street fighter και mortal kombat που ειδα δεν με εντυπωσιαζουν οσο τα παλια.Εναs αχταρμαs εχουν γινει οπωs τα βλεπω στο youtube.

Tα παλια ομωs ειναι αριστουργηματα και μετα απο 30 χρονια δεν γινεται να περασει ο μηναs χωριs να παιξω street fighter 2 - champion edition - the new challengers - mortal komat 1,2 κλπ

Tα ποιο καινουργια street fighter και mortal kombat που ειδα δεν με εντυπωσιαζουν οσο τα παλια.Εναs αχταρμαs εχουν γινει οπωs τα βλεπω στο youtube.

Για μένα τα MK χάσανε την αίγλη τους με τα 3D γραφικά. Tα digitized sprites ήταν ένα μέρος της ταυτότητάς τους. Είχα δει και κάποια digitized animated sprites από ένα canceled remastered project και οπτικά θα ήταν πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε 3D fighting game.

Ενα ακόμα κακό στα πιο πρόσφατα MK είναι οι στολές. Παραείναι φανταχτερές και περίπλοκες. 1000 φορές να βλέπω την απλή στολή Ninja του Scorpion/Sub-Zero στο MK1/2 παρά αυτά που φοράνε τώρα, λες και πάνε σε επίδειξη μόδας για το ποιος έχει τα πιο περίτεχνα σχέδια.

Για μένα τα MK χάσανε την αίγλη τους με τα 3D γραφικά. Tα digitized sprites ήταν ένα μέρος της ταυτότητάς τους. Είχα δει και κάποια digitized animated sprites από ένα canceled remastered project και οπτικά θα ήταν πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε 3D fighting game.

Ενα ακόμα κακό στα πιο πρόσφατα MK είναι οι στολές. Παραείναι φανταχτερές και περίπλοκες. 1000 φορές να βλέπω την απλή στολή Ninja του Scorpion/Sub-Zero στο MK1/2 παρά αυτά που φοράνε τώρα, λες και πάνε σε επίδειξη μόδας για το ποιος έχει τα πιο περίτεχνα σχέδια.
Ετσι μα ετσι ακριβωs imgema.Tα ειπεs ολα :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

"Πέτυχα" Double KO στο SFII CE για πρώτη φορά χθες! Ο γύρος είναι σαν να μην έγινε, και ξεκινά καινούργιος. Το έκανα κι αυτό.

(Στα πρώιμα Mortal Kombat δεν νομίζω ότι γίνεται να συμβεί Double KO αφού λόγω gameplay υπερισχύει ένα από τα δύο χτυπήματα ακυρώνοντας το άλλο.)

Εγώ πάντως στον Raiden άκουγα (και συνεχίζω να ακούω): Αγιαμπαμπαρε!

To Mortal Kombat είναι το πιο υπερτιμημένο fighting game όλων των εποχών. Ακόμα και στο θέμα βίας υπάρχουν πολύ καλύτερα fighting games όπως το Samurai Shodown, το Thrill Kill και το Mace The Dark Age.

Τελευταία επεξεργασία:
To Mortal Kombat είναι το πιο υποτιμημένο fighting game όλων των εποχών. Ακόμα και στο θέμα βίας υπάρχουν πολύ καλύτερα fighting games όπως το Samurai Shodown, το Thrill Kill και το Mace The Dark Age.
Αν κρίνω από το δεύτερο κομμάτι του post σου μάλλον ήθελες να πεις "υπερτιμημένο".

To Mortal Kombat είναι το πιο υποτιμημένο fighting game όλων των εποχών. Ακόμα και στο θέμα βίας υπάρχουν πολύ καλύτερα fighting games όπως το Samurai Shodown, το Thrill Kill και το Mace The Dark Age.
Παιδια το mortal kombat mythologies sub-zero και μορταλ κομβατ 4 ποτε δεν ηταν κατι της προκοπης ουτε υπερτιμημενα την περιοδο του mace the dark age

Πατα στο yοutube mortal kombat 1 arcade 1992 να δεις το πρωτο παιχνιδι σειρας και θα αλλαξεις γνωμη. Θα δεις οτι ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι απο τα παραπανω. Το πρωτο mortal kombat ειχε 2d γραφικα και χαρακτηρες που δημιουργηθηκαν απο παραγματικους μεσω ψηφιοποιησης και ενα gameplay απλο αλλα αυτο που πρεπει για να παιζεις ξανα και ξανα.

Ειχε βγει και απο παλια σε ενα προγραμμα που λεγεται mame και τo συγκεκριμενο προγραμμα επιτρεπει την εξομοιωση παλιων παιχνιδιων. Αυτα αναφερονται και ως emulators και στο gοogle εχει αρκετες πληροφοριες πανω στο θεμα. Επισης εχει βγει και σε συλλογες για κονσολες.

Αξιζει με 1000 να παιξεις το παραπανω παιχνιδι ας ειναι του 1992. Καμια σχεση με το mortal kombat 4 και mortal kombat mythologies sub-zero που εχεις παιξει εσυ.

Παιδια το mortal kombat mythologies sub-zero και μορταλ κομβατ 4 ποτε δεν ηταν κατι της προκοπης ουτε υπερτιμημενα την περιοδο του mace the dark age

Πατα στο yοutube mortal kombat 1 arcade 1992 να δεις το πρωτο παιχνιδι σειρας και θα αλλαξεις γνωμη. Θα δεις οτι ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι απο τα παραπανω. Το πρωτο mortal kombat ειχε 2d γραφικα και χαρακτηρες που δημιουργηθηκαν απο παραγματικους μεσω ψηφιοποιησης και ενα gameplay απλο αλλα αυτο που πρεπει για να παιζεις ξανα και ξανα.

Ειχε βγει και απο παλια σε ενα προγραμμα που λεγεται mame και τo συγκεκριμενο προγραμμα επιτρεπει την εξομοιωση παλιων παιχνιδιων. Αυτα αναφερονται και ως emulators και στο gοogle εχει αρκετες πληροφοριες πανω στο θεμα. Επισης εχει βγει και σε συλλογες για κονσολες.

Αξιζει με 1000 να παιξεις το παραπανω παιχνιδι ας ειναι του 1992. Καμια σχεση με το mortal kombat 4 και mortal kombat mythologies sub-zero που εχεις παιξει εσυ.
Έχω παίξει τα παλιότερα MK games όταν πρωτοβγήκαν και τα πρώτα δύο MK τα ξανάπαιξα την εποχή του Playstation 3. To gameplay είναι απαίσιο λόγω έλλειψης ποικιλίας και φτηνιάρικης δυσκολίας. Ακόμα και τα digitalized graphics που ηταν ψευτοεντυπωσιακα και ψευτορεαλιστικα οταν πρωτοβγηκε σημερα πλεον δειχνουν αστεια.

Έχω παίξει τα παλιότερα MK games όταν πρωτοβγήκαν και τα πρώτα δύο MK τα ξανάπαιξα την εποχή του Playstation 3. To gameplay είναι απαίσιο λόγω έλλειψης ποικιλίας και φτηνιάρικης δυσκολίας. Ακόμα και τα digitalized graphics που ηταν ψευτοεντυπωσιακα και ψευτορεαλιστικα οταν πρωτοβγηκε σημερα πλεον δειχνουν αστεια.
Σαν retro gamer διαφωνω αλλά ομως οκ εννοείται πως ο καθένας έχει την δική του αξιολόγηση και τις δικές του απαιτήσεις στο gaming.

Είναι αναλόγως τον gamer μιας και αυτο ακριβως συμβαίνει και με όλα τα ρετρό παιχνιδια των 80ς 90ς χωρίς καμία εξαίρεση για το αν ειναι πατάτες η για το αν αξίζουν σήμερα.

Όπως πχ μεχρι και παιχνίδι σκουπίδι των 90ς αποκαλούσαν κάποιοι το donkey kong country του 1994 σε μια συζήτηση που διαβαζα για το ποια παιχνίδια άξιζαν στα 90ς.Τεσπα όπως έγραψα εξαρτάται πώς το βλέπει ο gamer.

Τελευταία επεξεργασία:
Σαν retro gamer διαφωνω αλλά ομως οκ εννοείται πως ο καθένας έχει την δική του αξιολόγηση και τις δικές του απαιτήσεις στο gaming.

Είναι αναλόγως τον gamer μιας και αυτο ακριβως συμβαίνει και με όλα τα ρετρό παιχνιδια των 80ς 90ς χωρίς καμία εξαίρεση για το αν ειναι πατάτες η για το αν αξίζουν σήμερα.

Όπως πχ μεχρι και παιχνίδι σκουπίδι των 90ς αποκαλούσαν κάποιοι το donkey kong country του 1994 σε μια συζήτηση που διαβαζα για το ποια παιχνίδια άξιζαν στα 90ς.Τεσπα όπως έγραψα εξαρτάται πώς το βλέπει ο gamer.
Να υποθέσω δεν έχεις παίξει άλλα fighting games πέρα από Mortal Kombat, ε; :P

Θα πάω κι εγώ με το Street Fighter, μπορεί να μην καταφέρω να κάνω όλα τα combo πολλές φορές, παρόλα αυτά, έχει άλλη ατμόσφαιρα το παιχνίδι και επίσης, το ΜΚ, όπως ανέφερε και κάποιος άλλος, αν αφαιρέσεις τα fatalities/brutalities, το ΜΚ δεν έχει να δώσει κάτι άλλο και γενικά, με απωθούν οι σπλατεριές οπότε, πάω με το street fighter.

Ανάμεσα στα δύο βέβαια, το street fighter, είναι το κλασικό fighting game που έχει ανοίξει το δρόμο και για μεταγενέστερα (πχ Tekken) ενώ το ΜΚ, θαρρώ ότι νομιμοποίησε και έκανε κανόνα τη βία στα videogames ενώ μέχρι την έλευση του, υπήρχαν ελάχιστα αντίστοιχα δείγματα γραφής, από αυτή την άποψη ήταν πιο ριζοσπαστικό παιχνίδι. Από ιστορικής άποψης, ήταν πιο κομβικό παιχνίδι, προσωπικά όμως, με απωθεί αυτή η βία....

Προτιμώ και εγώ το Street Fighter 2 ίσως επειδή έχει πιο φανταχτερά χρώματα στα γραφικά (μοιάζει περισσότερο friendly) και μάλλον επειδή τότε όλοι αυτό παίζαμε περισσότερο. Όχι πως δεν μου αρέσει και το Mortal Kombat (μέχρι το 2 γιατί μετά κάνανε την τρίχα τριχιά με το gore) έχει και αυτό την φάση του σαν παιχνίδι.

Τελευταία επεξεργασία:
Να υποθέσω δεν έχεις παίξει άλλα fighting games πέρα από Mortal Kombat, ε; :P
Με αυτα που γραφεις μου θυμιζεις το level των συζητησεων για τα videogames που ειχα με τον ανηψιο μου οταν αυτος ηταν 8 χρονων:p
οπως και τις συζητησεις-απαντησεις που βλεπω σε ομαδες του facebook απο νεους αλλα πολυξερους στα videogames που εχουν την απαντηση για οποιοδηποτε game και να τους ρωτησεις ας ειναι και του 70 και αν πουν ειναι χαλια ειναι σιγουρα χαλια και τελοςχαχα!!

Μιας και ειμαστε στο retromaniax ας εχουμε ενα καλυτερο level.

Oσον αφορα το θεμα ειμαι πιο συγκεκριμενος στις απαντησεις μου και τα εγω γραψει εδω τα παιχνιδια και απο τα 90ς μεχρι σημερα τα εχω λιωσει αυτα τα παιχνιδια με αμετρητες ωρες και στα ματια μου στο gameplay και στα γραφικα παραμενουν το ιδιο εντυπωσιακα οπως τοτε στα 90ς.

Εχω διασκεδασει παρα πολυ και με τις 2 σειρες και παρακατω ειναι η λιστα μου με ποια παιχνιδια εχω διασκεδασει περισσοτερο και με ποια λιγοτερο:

Για το αν εχω παιξει και αλλα retro fighting games περα απο mortal kombat δεν ξερω αν θα σου αρεσει η απαντηση αλλα ναι εχω παιξει και συνεχιζω και παιζω αρκετα 2d - 3d των 90ς.

Τελευταία επεξεργασία:
To retro gaming γενικα, εχει να κανει με τις εμπειριες του καθενος. Πως εζησε τα παιχνιδια τοτε, ποια μπορεσε να παιξει, ποια τα ευχαριστηθηκε πιο πολυ κτλ. Ειναι εντελως υποκειμενικο το θεμα ή εστω, μεγαλο ρολο παιζει η προσωπικη αποψη του καθενος.

Στην περιοχη μου δεν εβρισκες ευκολα μηχανημα Street Fighter. Mortal Kombat, πολυ πιο ευκολα... ετσι, "αναγκαστηκά" αυτο επαιζα... αν και το προτιμουσα. Μαλιστα, πιο πολυ ευχαριστηθηκα το ΜΚ3, καθως με αυτο, παιζαμε πολλες ωρες, φιλοι/παρεα μαζι. Ενω τα αλλα, οχι τοσο. Το Street Fighter, τοτε... στα ματια μου, μου εκανε πιο "παιδικο", ενω το ΜΚ με τα "αληθοφανει" του γραφικα και τα αιματα, ηταν πιο "brutal". Σημερα, ευχαριστιεμαι και τα δυο, εξισου, καθως τωρα, μπορω να εκτιμησω το επιπεδο των γραφικων και του Street Fighter, με πιο ώριμη ματια.

Και τα δυο παιχνιδια, ηταν πρωτοποροι, στον τομεα τους. Το ενα εκανε την αρχη και το αλλο, ηρθε και συμπληρωσε κενα... Και τα δυο διαμόρφωσαν το ειδος και πιθανον επισκιασαν άλλα, που βγηκαν αργοτερα και προσφεραν και αυτα τις καινοτομιες τους και τα διαφορετικα γραφικα και gameplay πχ Tekken 3 κα.

Πίσω
Μπλουζα