Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πω πωωωω .... Καφέ ΑΛΦΑ .... από τις πλέον "σταθερές αξίες" της Θεσσαλονίκης !!! Και, φυσικά, από τα πλέον αγαπημένα στέκια των φοιτητικών μου χρόνων, τα οποία είχα τη [μέγιστη] τύχη να τα περάσω στη Θεσσαλονίκη .... Η επιλογή του μέρους είναι η "ιδανική" !!! Είμαι σίγουρος ότι θα περάστε υπέροχα, όπως περάσαμε κι εμείς υπέροχα στην "κοπή της πίτας" του retromaniax στην Αθήνα !!! :flower: :flower: :flower: .......Kambia είπε:Σήμερα πέρασα και από το καφέ Αλφα. Όλα οκ για το Σαββατο. Θα είναι στα ίδια τραπέζια που κάναμε τις κοπές και τις περασμένες χρονιές (Πάνω αριστερά όπως μπαίνετε.) Κοπή βασιλόπιτας Retromaniax έχω πει να ζητάτε αν και δε θα χρειαστεί![]()
.
Ωραία όλα ΟΚ Ξαδέρφη! Απλά αν υπάρχει πρόβλημα σε παίρνω τηλέφωνο! (Που δεν το νομίζω, αλλά ποτέ δε ξέρεις!!!!! )Kambia είπε:Σήμερα πέρασα και από το καφέ Αλφα. Όλα οκ για το Σαββατο. Θα είναι στα ίδια τραπέζια που κάναμε τις κοπές και τις περασμένες χρονιές (Πάνω αριστερά όπως μπαίνετε.) Κοπή βασιλόπιτας Retromaniax έχω πει να ζητάτε αν και δε θα χρειαστεί![]()
Pooky είναι διαγώνια απέναντι από τη δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης. Αν υπάρχει πρόβλημα να έρθω να σας συναντήσω να πάμε μαζί.
Την επόμενη φορά!mariadegrecia είπε:Τελικά παιδιά άκυρο από μ ένα ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Θα έχω baby sitting όλη τη μέρα ως τις 6... για να έρθω από Εύοσμο θα πάει σίγουρα 7 και γενικά τη ατυχία μου! Σε άλλη συνάντηση ελπίζω να μη λείψω και περιμένω περιγραφές!
υστ: Από τις συναντήσεις του ρετρο στην Αθήνα ξεσηκώθηκα και θα κατέβω τις επόμενες μέρες για συνάντηση παιδιών ενός άλλου φόρουμ και δεν θα καταφέρω να έρθω στη συνάντηση μας εδώ![]()