Καλώς όρισες στην παρέα.MasterGR είπε:ΚαλημέραΚαλός σας βρήκα..στο retromaniax
Εάν θέλετε παρέα θα είμαι και εγώ στο 'πάρτι'
Τι εστί "παταράκι" για εμάς τους άσχετους;Kambia είπε:Bump. Μόλις επιβεβαίωσα την κράτηση. Όποιος φτάνει πάει στο "παταράκι" και περιμένει
Αν είναι να θέλω χάρτη για να σας βρω... recry: . Εγώ θα κρατάω ένα λουλούδι για να με γνωρίσετε .tsalk είπε:Mπαίνοντας στο μαγαζί τέρμα πίσω ένα υπερυψωμένο σημείο. Έχει νομίζω καναπέδες αν δεν τους έχουν αλλάξει.
Ο Τζόνι 19818; Ευχές για καλή χρονιά και ...ακόμα καλύτερη μνήμη, για να ανασύρουμε κι άλλες αναμνήσεις (καθώς κάθε νέα χρονιά που έρχεται σημαίνει ότι μεγαλώνουμε και έναν χρόνο παραπάνω).johnny19818 είπε:...
Υ.Γ. Μαντέψτε ποιος βρήκε το φλουρί!
Ζονκ! . Καλή χρονιά και σε σένα Στακόβιε!stakovios είπε:Ο Τζόνι 19818; Ευχές για καλή χρονιά και ...ακόμα καλύτερη μνήμη, για να ανασύρουμε κι άλλες αναμνήσεις (καθώς κάθε νέα χρονιά που έρχεται σημαίνει ότι μεγαλώνουμε και έναν χρόνο παραπάνω).
Τι ήταν κ αυτό ....Λοιπόν πέρασα πάρα πολύ ωραία κ αυτή τη φορά. Κλασικά ήμουν απο τις τελευταίους που έφτασε αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία Η πίτα ήταν νοστιμότατη, στην ώρα της κ φυσικά υπήρχε το απαραίτητο συνοδευτικό. Τι άλλο να θέλει κανείς απο μια τέτοια retroσυνάντιση? Ε μετά ακολούθησε ταβέρνα ,ρετσίνα , σουβλάκι κ ένα επιδόρπιο σκέτη αηδία.... :rant: Να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τον Johnny κ που δεσμεύτηκε να μου χαρίσει ένα μέρος της συλλογής του :tease: :tease: :tease: Είπαμε με τα παιδιά για Nintendo θάψαμε λίγο εκεί τα νέα playmobil , αποθεώσαμε τα lego ....όλα ήταν νορμαλ. Άντε κ στην επόμενη συνάντηση να είμαστε καλά να τα ξαναπούμε.Kambia είπε:Τί έγινε ρε παιδιά? Ακόμα δε χωνέψατε τη βασιλόπιτα με τη μερέντα για να μπορέσετε να γράψετε? :tease:
Εγώ που δεν έβαλα Μερέντα έγραψα πρώτος. Τώρα για τους άλλους τι να πω .Kambia είπε:Τί έγινε ρε παιδιά? Ακόμα δε χωνέψατε τη βασιλόπιτα με τη μερέντα για να μπορέσετε να γράψετε? :tease:
Αμοιβαία η χαρά and1. Ποια Mortal Kombat είπαμε θέλεις;and1 είπε:Να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τον Johnny κ που δεσμεύτηκε να μου χαρίσει ένα μέρος της συλλογής του :tease: :tease: :tease: Είπαμε με τα παιδιά για Nintendo θάψαμε λίγο εκεί τα νέα playmobil , αποθεώσαμε τα lego ....όλα ήταν νορμαλ. Άντε κ στην επόμενη συνάντηση να είμαστε καλά να τα ξαναπούμε.
Σύντομα θα στείλω επιτροπή εξιχνίασης της κατάστασης .MasterGR είπε:Δεν ξέρω τι είχε η βασιλόπιτα ... πάντως το σκηνικό ήταν στημένο .. από έγκυρες πηγές μαθαίνω ότι το φλουρί μονοπωλείται στον ίδιο άνθρωπο συνεχώς!!
Ναι, γι'αυτό ερχόντουσαν προμήθειες από το διπλανό τραπέζι . Ευτυχώς τα μπυρόνια ήταν μια χαρά :2beers:MasterGR είπε:...ΑΛΛΑ και το υποτιθέμενο σουβλάκι!!