Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Οποιαδήποτε κάρτα τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της έχει πάνω απο 600-700 Euro στάνταρ. Περιμένεις κανα 2 μηνάκια και τσιμπάς.akmakas είπε:Ρε παιδιά...έλεος...έλεος...Οι κάρτες καλές αλλά...τι τιμες είναι αυτές!!!μα είμαστε με τα καλά μας????που πάνε?Σε ΄κανα 2 χρονάκια θα βλέπουμε 1000ε μια καλή κάρτα!!!!
shock είπε:Θα είναι πολλά τα λεφτά Pooky και παρόλο που δε σε ανησυχεί (αφού υπάρχει το παλιάμπελο) εγώ θα σου προτείνω κάτι φτηνό αντί για cinema display
Wally είπε:το SLI δινει 10-15%
Δε διαφωνώ για την εμφάνιση. Αλλά κατά τα άλλα είναι ίδια!pooky(1) είπε:Αισχρό lagging, φοβερά προβλήματα με light bleeding, αν λυθούν όλα αυτά, μέσα με 1000. Αλλά και πάλι..... όταν δεις την Apple την ερωτεύεσαι ρε gmt!!!!
shock είπε:Βρε pooky μου το παλιάμπελο που θα πουλήσεις φτάνει για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που θα σου 'ρθουνε;Είδα στο link που έστειλες τι καίνε οι 2χ8800. Μήπως πρέπει να κάνεις και ποδήλατο την ώρα που θα παίζεις;
Αν φτιάξεις το παραπάνω μηχάνημα θα γίνεις στόχος της Green Peace.
Δεν καταλαβα τι εννοειςΕγώ σε 1900 + αναλύσεις μια χαρά είμαι με 55 FPS στο συγκεκριμένο παιχνίδι!
Wally είπε:Παντως αυτη η Cinema καιει καρδιες...