To Master Sword γενικά το χρησιμοποιώ μόνο στα guardians και στο Hyrule Castle, δηλαδή μόνο όταν φωτίζει. Αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο για μένα να το χαλάω αφού έχω πάντα γεμάτο όλο το weapon inventory (αναβαθμισμένο full) με όπλα.
Πάντως το αγαπημένο μου κομμάτι στο παιχνίδι ήταν όταν "κατέκτησα" το Hyrule Castle χωρίς να έχω πάρει κανένα Divine Beast, με 5-6 καρδιές, και το καθάρισα σχεδόν όλο με stealth και υπομονή (εκτός από τα Lynels) Και έφτασα στους Boss. Αλλά μετά είπα αντί να μπω μέσα να με σκοτώσουν, να σκαρφαλώσω στην κορυφή, πάνω πάνω στην κεραία για να κάνω την κατάκτηση του κάστρου "official"
Πολύ επικό το feeling, το διασκέδασα γιατί έφτασα μέχρι την κορυφή της κεραίας (έχει και ένα korok εκεί
) με τόσες λίγες καρδιές, λίγο stamina, gear χωρίς καμία αναβάθμιση και με ότι όπλα έβρισκα εκεί οπότε ήταν σαν να το κατέκτησα όντως. Τώρα μπορώ άνετα να μπω και να καθαρίσω τα πάντα μαζί με τον Boss αλλά θέλω να τα κάνω όλα πρώτα και να τελειώσω και με το τελευταίο Divine beast πριν τον τερματισμό.