Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Mε ενα νεο βιντεο που ανεβασε η NINTENDO πριν λιγες ωρες μας δειχνει την επιστροφη των koroks Που γνωρισαμε απο το Zelda The Wind Waker.
2,5 oλοκληρα χρόνια μετα τα οσα γραφω στο παραπανω ποστ μου απο το 2014 χαιρομαι τρομερά που τελικα οι προσδοκίες μου δικαιώθηκαν απολυτα μιας και στο Zelda breath of the wild οντως υπαρχει η τοποθεσία με τον ωκεανο που ηλπιζα και ειναι οπως ακριβως εκεινη που ειχα παραθεσει τοτε και στη φωτογραφία που βλεπετε με τα νησια Μπόρα Μπόρα! Και για του λογου το αληθές δειτε το παρακατω βίντεο απο το νεο Zelda που δειχνει το Link να εξερευνα μια ολόιδια τοποθεσία στον ωκεανό που κυριολεκτικα κοβει την ανάσα:Jackie dragon είπε:Eμενα μου άρεσε τρομερά και η προσθήκη θάλασσας (ωκεανού) που σε τίτλο Zelda είχαμε να δουμε απο την εποχή του Majora's mask! (Το wind waker δε πιάνεται επειδή ο ωκεανός δεν ηταν υποθαλάσσια εξερευνήσιμος - ενω ακόμα και το κολύμπι του Link ηταν χρονικά περιορισμένο..)Απλα φανταστείτε να περιπλανιέστε στις αχανείς πεδιάδες και στα δάση απο το κόσμο του νεου Zelda και μετα απο λίγο να βρίσκεστε μπροστά σ'αυτο το τοπίο:
Αυτο ειναι γνωστο απο οταν ηταν διαθεσιμο το παιχνιδι στην E3, η εκδοση WIIU ειναι σαφως κατωτερη και με αυτα τα προβληματα. Το πρωτο παραπονο σε ολους οσους το παιξανε, ηταν το ποσο συχνα -και χοντρα- κολλαγε σε σκηνες με πολλους εχθρους κτλ. Κακα τα ψεματα, ειναι τιτλος για το switch και οσοι θελουν πραγματικα να το απολαυσουν στο επακρο, τοτε κοιτανε μονο την εκδοση για το switch.Leon είπε:Ενδιαφέρον θα έχει πόσο καλύτερη θα είναι η έκδοση του Switch σε σχέση με το Wii U. Στο δεύτερο αναφέρει το edge ότι σε κάποιες φάσεις πέφτει το framerate πολύ χαμηλά.
Πάντως το Shield Android TV που έχει τα ίδια specs πάνω κάτω με το Switch συγκρίνεται με το Xbox 360. Βέβαια άλλον να τρέχει android και άλλο να τρέχει ένα low level api οπότε η απόδοση θα είναι σαφώς ανώτερη. Θα είναι καλύτερο από το Wii U αλλά μην περιμένετε τρελές διαφορές και σε καμία περίπτωση δεν θα φτάνει τις current gen consoles.Imgema είπε:Είναι όντως "5 φορές" πιο δυνατό το Switch από το WiiU? Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος της διαφοράς, εμένα μου φαίνεται πιο δυνατό αλλά με μικρή διαφορά.