and1
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 149
E, αλίμονο! Είναι δυνατόν να μ' αρέσει κάτι και να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα?...wheeled warrior είπε:[...] κ δεν θα κυκλοφορησουν ελλαδα οπως φαινετε δεν θα κυκλοφορηση κ η καινουρια σειρα!!
Να πεις, να πεις! Μην ντρέπεσαι!and1 είπε:[....]θυμίζει λίγο χμμ lego να πω?[...]
Τώρα εσύ κάτι θες να πεις για το γούστο μου και με στεναχωράς!Deathshadow είπε:Tα minimates ειναι οτι πιο ασχημο εχει να κανει με το θεμα των φιγουρων.
:tease:D@redevil είπε:Τώρα εσύ κάτι θες να πεις για το γούστο μου και με στεναχωράς!
Όπως το πες ΑΝΘα τους έδινα μια ευκαιρία, αν έβγαιναν στην Ελλάδα! (heck, εδώ σκέφτομαι να τους δώσω μια ευκαιρία γενικότερα! )
Aγαπητη Ατρομητε Διαβολε μη χαλιεσαι, αν σ'αρεσουν αγορασε τα! Αλλα σοβαρα τωρα βλεπεις πχ στην Τσιταρα καποιο σεξ απιλ;Γιατι εγω βλεπω κατι σαν κυβο Μaggi.Περα απο την πλακα τα minimates τα θεωρω σπαταλη χρηματων.Σιγουρα υπαρχουν πολυ καλυτερες φιγουρες για να κανεις συλλογη.Εγω πχ συλλεγω φιγουρες της DC Direct.D@redevil είπε:Τώρα εσύ κάτι θες να πεις για το γούστο μου και με στεναχωράς!
Πέρα από την πλάκα, προσωπικά δεν τα είχα ξαναδεί, αλλά οι φωτός στο facebook μου έβγαλαν μια συμπάθεια!
Θα τους έδινα μια ευκαιρία, αν έβγαιναν στην Ελλάδα! (heck, εδώ σκέφτομαι να τους δώσω μια ευκαιρία γενικότερα! )