and1
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 150
E, αλίμονο! Είναι δυνατόν να μ' αρέσει κάτι και να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα?...wheeled warrior είπε:[...] κ δεν θα κυκλοφορησουν ελλαδα οπως φαινετε δεν θα κυκλοφορηση κ η καινουρια σειρα!!
Να πεις, να πεις! Μην ντρέπεσαι!and1 είπε:[....]θυμίζει λίγο χμμ lego να πω?[...]
Τώρα εσύ κάτι θες να πεις για το γούστο μου και με στεναχωράς!Deathshadow είπε:Tα minimates ειναι οτι πιο ασχημο εχει να κανει με το θεμα των φιγουρων.
:tease:D@redevil είπε:Τώρα εσύ κάτι θες να πεις για το γούστο μου και με στεναχωράς!![]()
Όπως το πες ΑΝΘα τους έδινα μια ευκαιρία, αν έβγαιναν στην Ελλάδα! (heck, εδώ σκέφτομαι να τους δώσω μια ευκαιρία γενικότερα!)
Aγαπητη Ατρομητε Διαβολε μη χαλιεσαι, αν σ'αρεσουν αγορασε τα!D@redevil είπε:Τώρα εσύ κάτι θες να πεις για το γούστο μου και με στεναχωράς!![]()
Πέρα από την πλάκα, προσωπικά δεν τα είχα ξαναδεί, αλλά οι φωτός στο facebook μου έβγαλαν μια συμπάθεια!![]()
Θα τους έδινα μια ευκαιρία, αν έβγαιναν στην Ελλάδα! (heck, εδώ σκέφτομαι να τους δώσω μια ευκαιρία γενικότερα!)