Ακριβως ετσι."Βαρυνε" καπως το παιχνιδι και επαναλαμβανεται.Rheinmetall είπε:Το παίζω αυτές τις μέρες και σχεδόν το τελείωσα, πλησιάζω προς το τελικό boss. Εντυπώσεις: αν και είμαι παλιά καραβάνα gamer, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό σε πολλές περιστάσεις, τόσο από τα γραφικά του, όσο και από τις στιγμές δράσης. Το μόνο κακό είναι ότι ουσιαστικά είναι μια από τα ίδια. Δηλαδή όσοι έχουν παίξει τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, θα νιὠσουν ότι παίζουν ένα είδος expansion, πολύ καλού μεν, expansion δε. Οι υπόλοιποι "αμύητοι" στις περιπέτειες του Nate- όσοι υπάρχουν τελος πάντων- θα πάθουν την πλάκα τους, είναι βέβαιο.
Χτες παντως επαιξα και το κυνηγητο μεσα στα στενακια της Υεμενης και πραγματικα ομολογω οτι ηταν απιστευτο.
Το συμπερασμα μου για το Uncharted 3 ειναι οτι μαλλον η Naughty dog ηθελε πιο πολυ να εντυπωσιασει και να εκμεταλλευτει οσο μπορει την βαβουρα που δημιουργηθηκε γυρω απο αυτην την πολυ καλη κατα τα αλλα τριλογια,παρα να εστιασει στο gameplay,με αποτελεσμα ο παικτης να νιωθει "δευτερος".
Εστησε τρομερα γραφικα,ισως τα πιο εντυπωσιακα σε ps3 αλλα τελικα το αποτελεσμα που εισπραττει ο παικτης και στην προκειμενη περιπτωση ενας που εχει τελειωσει και τα αλλα δυο προηγουμενα οπως εγω,ειναι οτι παρακολουθεις ταινια και απλα συμμετεχεις ελαχιστα.