Εντάξει, εφόσον δέν δίνεις βάση στις βαθμολογίες, αντίστοιχα δέν θα πρέπει να δίνεις βάση στα ειρωνικά βιντεάκια και posts σε gaming sites. Ούτε νοιώθω, ούτε θα νοιώσω περίεργα για μιά κονσόλα που θα αγόραζα. Εφόσον το έκανα, πάει να πεί ότι το μελέτησα, ήθελα - πήρα. Και 3ds βάζουν σε αγγελίες, μέχρι και αμίγκες ! (ε δέν ήθελα και πολύ) . Απλώς υπάρχει αρκετή "μίρλα" γενικά, που απλώς δέν την βλέπω να στέκει !
Υπάρχουν αξιόλογοι τίτλοι, σε ένα αξιόλογο hardware και νομίζω μόνο κάποιος πολύ λεφτάς και κουβαρντάς που πρόλαβε να αγοράσει ολόκληρο το line-up έχει πραγματικά βαρεθεί. Εγώ έξι παιχνίδια έχω και πραγματικά, μου φαίνεται ότι θα ασχολούμαι για πολύ καιρό ακόμα. Το quarterly report του metacritic γι'αυτό στο παρέθεσα, γιατί 25 τίτλοι με καλές βαθμολογίες σε ένα τόσο μικρό διάστημα δέν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα. Και μιλάμε για πολύ καλές παραγωγές, ενώ ακούγονται τα καλύτερα για το μέλλον. Παιχνίδια κατα βάση "οικιακά" σκάνε μύτη στο Vita (ήδη έχουμε το πρώτο καθαρόαιμο FPS,το Resistance, μαζί με καινοτομίες, και οι περισσότεροι το έκραξαν - εγώ τουλάχιστον στο έντυπο/site που γράφω πιστεύω το αντιμετώπισα ειλικρινά και του εδωσα ένα 8,8 ) Δέν ξέρω τί περιμένει ο κόσμος να δεί δηλαδή απο το Vita. Να τρέχει L.A Noire ; Όχι γιατί θα είναι port. Να έχει ένα τέλειο καινούργιο god of war ; Μα, πάλι GoW ; Και πότε θα βγέι τελικά Gran Turismo για το Vita ; Και λοιπές ρητορικές ερωτήσεις, που τελικά δέν κάνουν καλό σε κανέναν, και απλώς ρίχνουν λάδι στο flame war μεταξύ των gamers. Είπες ας πούμε για το περιστατικό με το Pro, εγώ θα σου απαντούσα άνετα ότι θα ήταν κυκλοφορία αυτοκτονίας απο την στιγμή που το FIFA είναι όπως είναι,ήδη απο το release line-up του Vita, και ότι η ΚΟΝΑΜΙ θα γινόταν ρόμπα και εκεί. Και μετά ξανά πάλι....