Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τι να σου πω; Και μένα πάνε πάνω στον DENON και από κει καταλήγουν στην τηλεόραση και στον προβολέα με HDMI. Κανένα πρόβλημα δεν είχα ούτε με PS3 ούτε με 360 ούτε και με το Wii μέχρι τώρα. Τι ειδικά specs να προσέχουμε δηλαδή; Δεν είναι εκεί το θέμα. Πρέπει να λυθεί άμεσα με update.pooky(1) είπε:Σε computer monitor που την έχω πάντως δεν κατάλαβα και τίποτε περίεργο. Πάνω έχει το 360, PS3, Wii-U, όλα πάνε στον YAMAHA ενισχυτή μου, και φέυγει μια HDMI έξοδος για το monitor.
Τι πρόβλημα υπάρχει με τις τηλεοράσεις; Διότι απέρριψα το προβολικό, αλλά μια 32άρα 3D θα μπει όπως και δήποτε. Κάτι ειδικά στα specs της τηλεόρασης προσέχουμε; :xm:
Δεν έχει να κάνει με τελευταίες HDTV το θέμα. Είναι λίγες οι τηλεοράσεις που σου έχουν τέτοια επιλογή. Και η τηλεόρασή μου (50άρα πλάσμα Pioneer) αλλά και ο προβολέας μου (SONY VW60) είναι δυνατά σαν μέσα προβολής. Έλα όμως που δε το κάνουν αυτό που συζητάμε. Λάθος της Ν και μεγάλο μάλιστα. Αναρωτιέμαι αν έχουν βγεί να απαντήσουν πάνω σε αυτό επίσημα.divined είπε:Μεγάλη απερισκεψία εκ μέρους της Ninty το θέμα με το overscan. Δηλαδή, όλοι πρέπει να έχουμε τις τελευταίες HDTV για να παίξει σωστά η κονσόλα.
Ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα με κάποιο patch.
Oxi ντιναρε καμια σχεση.Τα κοντοπλευρα ειναι πριν την μπριζολα.Δηλαδη ετσι που ειναι το πλευρο του ζωου στηναρχη βγαζουν το κοντοπλευρο που το κοβουν σε στενα μακροστενα κομματια και μετα συνεχιζει η κλασικη μπριζολα.Περιπου το ιδιο πραγμα με την πανσετα ειναι.DINO είπε:Μετά από αυτή την ωραία ανάλυση, έχω μόνο μια απορία...
Το "κοντόπλευρο" είναι το κοντοσούβλι που λέμε'δω κάτω;;;![]()
Λίγα πράγματα στο WiiU μέχρι στιγμής... θέλαμε να κατεβάσουμε κανένα demo για Trine 2 (μιας και όλοι έχουμε ακούσει τα καλύτερα για την έκδοση του WiiU) αλλά το μόνο που είχε ήταν ένα demo του Fifa 13. Στο 3DS δεν ξέρω...Aardvark είπε:Απο demo η Νιντεντο στις κονσολες της πως τα παει,εχει πραμα για κατεβασμα?