Wii U [Nintendo's Next Console]

metalcandyman είπε:
Το Ninja Gaiden 3 Razor's Edge οπως πρεπει να ειναι.Η καλητερη τεχνικα εκδοση απο της αλλες δυο κονσολες με παρα πολλα εξτρα και με τονους αιμα και ειδικες κινησης που καμια σχεση δεν εχει με της αλλες εκδοσεις.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ WII U.
Μολις μου εσκασε feed περι review του WiiU απο Kotaku.

Σπευδω
 
"Combined with the GamePad's gyro sensors, it can let a player use the screen-enabled controller as motion-controlled viewfinder to a virtual world that seems to exist around the controller. This effect is used in ZombiU and Nintendo Land's Zelda game, allowing the GamePad player who sees the game world on their screen to lift and tilt their controller up and see the game world's sky, lower it and see the ground or pan around and see the game world around them. A TV screen may create the illusion that it is a portal to a virtual world behind it. The gyro-enabled GamePad creates the effect that a virtual world surrounds the player. It offers an exciting taste of virtual reality, to the player willing to stand up, spin around their room and indulge."
Ίσως η καλύτερη λειτουργία του pad. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα είναι σαν να έχεις μία κινούμενη κάμερα που βλέπει τον κόσμο του παιχνιδιού και θα μπορείς να την στοχεύσεις παντού και όχι μόνο στην τηλεόραση όπως νόμιζα... Φαντάσου πχ να παίζεις ένα remake του Ocarina of Time και στην τηλεόραση να βλέπεις την είσοδο του Hyrule Town... Αυτό σημαίνει ότι πίσω από την πλάτη σου βρίσκεται το Lon Lon Ranch αλλά, κανονικά, για να το δεις θα έπρεπε να γυρίσεις την κάμερα οπότε δεν θα βλέπεις πια την town. Με το pad θα μπορείς να έχεις στην τηλεόραση σταθερά την οπτική της πόλης και με το pad απλά κάνεις μία στροφή 180 μοιρών και θα βλέπεις ταυτόχρονα το Lon Lon raunch μέσα από την οθόνη του pad. Η αν στοχεύσεις δεξιά θα βλέπεις την είσοδο του Kakariko Vilage κλπ κλπ.

Φοβερή αίσθηση θα έχει αυτό, θα νιώθεις ότι όντως υπάρχει ένας 3D παράλληλος κόσμος στον οποίο βρίσκεσαι μέσα αλλά τον βλέπεις μόνο μέσα από την οθόνη του pad! Προβλέπω την επιστροφή του lens of truth στο καινούριο Zelda με το οποίο θα βλέπεις την "αλήθεια" και διάφορα άλλα αόρατα μόνο μέσα από την οθόνη του pad... Η στην τηλεόραση θα βλέπεις το light world και μέσα από το pad ταυτόχρονα το dark world... πολλές παλιές ιδέες πραγματικά γίνονται σαν καινούριες με αυτήν την λειτουργία.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τραγικά τα πρώτα review για το zombie u.... 4,5 στο gamespot. Tα υπόλοιπα αναμενόμενα καλά.
 
υπάρχουν links για τα review?έριξα μια γρήγορη ματια στο gamespot αλλα δεν βρήκα το review!!
 
Το videoreview για το zombieu στο "gamespot" ηταν fake.
 
Δεν μου φαίνεται και πολύ fake....

[video=youtube;JoiWfHxNB-g]

Για κάποιο λόγο κατέβηκε από το gamespot...
 
Ναι, για καποιο λογο οντως..
 
Το gamespot και το IGN ειναι οι μεγαλητεροι εχθροι της ΝΙΝΤΕΝDO.Ποτε δεν εχουν πει καλα λογια εκτος ελαχιστων εξερεσεων.
 
metalcandyman είπε:
Το gamespot και το IGN ειναι οι μεγαλητεροι εχθροι της ΝΙΝΤΕΝDO.Ποτε δεν εχουν πει καλα λογια εκτος ελαχιστων εξερεσεων.
Φαντάζομαι ότι τρολάρεις...
 
Το gamespot και το IGN ειναι οι μεγαλητεροι εχθροι της ΝΙΝΤΕΝDO.Ποτε δεν εχουν πει καλα λογια εκτος ελαχιστων εξερεσεων.
Να πλήρωνε διαφημίσεις, για να ακούσει κανά καλό λόγο!!! :p :p Καλά, από το gamespot και το IGN περιμένουμε να ακούσουμε για καλά games? :xm: :xm:
 
Λεω αυτο που βλεπω μια ζωη που ασχολουμαι με τα Videogames και απο την στιγμη που ανακαλυψα τον μαγικο κοσμο του ιντερνετ.Εκτος απο πολυ λιγες φορες ποτε δεν διαβασα κατι καλο απο τα ign και gamespot για την NINTENDO οπως συνεχει γραφουν τα καλητερα για $ony και micro$oft και ειδικα για παιχνιδια που δεν αξιζαν με τιποτα τον βαθμο που τους εδειναν.

Το παρακατω βιντεο αφηερωμενο σε εναν απογοητευμενο οπαδο της sega που το γυρισε στην micro$oft και στο xbox και ειχε το θρασος να πει οτι η αμερικη δεν πολυκαταλαβε οτι κυκλοφορει καινουργια κονσολα σημερα.

Ελληνας εξω απο το NINTENDO WORLD στο Manhatan της Νεας Υορκης.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ασε τα θρασσος και τις σερπατινες. Η καμπανια ηταν αναιμικη...και δεν το λεω μονο εγω. Ολο το GAF αυτο λεει.

Οταν επιλεγεις οικονομικη καμπανια, απαντας με τρελο launch lineup. Ειδες κατι τετοιο?
 
Φυσικα και ειδα.Το καλητερο launch στην ιστορια των videogames ειναι με ενα σωρο παιχνιδια και παιχνιδια για ολα τα γουστα.Και ασε τα GAF και τα ΜΑF αυτα τραβα πεστα αλλου οχι σε μενα.Τι ειναι το GAF δηλαδη ολη η αμερικη και θα δωσω σημασια τι λενε καποιοι σε ενα Forum.Το βιντεο δηχνει πολυ καλα τι εγειναι και τι γεινεται ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
 
Complaints about Wii U visuals

Και ένα σχόλιο που διάβασα από τη συζήτηση, και αν το Wii U δεν κάνει μεγάλο βήμα προς τα μπρος, συμφωνώ:

Honestly if I'm Sony and Microsoft, I'm slashing prices of PS3/XBox 360 and riding this thing out. There's literally no need to rush development of the next console when the competition's latest release - bound to be at least on shelves for 5 years before talk of another console - only catches up to your nearly 10 year old tech.
 
logo.png


Ναι, το πιστεψαμε....
 
Ειναι launch αποφαση να παιζω αυτη τη στιγμη ανωτερη εκδοση του Ninja Gaiden 3 και Mass Effect 3 σε κονσολα 7ετιας?

Aν αυτο το θεωρεις το καλυτερο launch, τι να πει το αντιστοιχο του DC και του XBOX1??

Μιλα με επιχειρηματα οχι με κραυγες και ασυναρτησιες.
 
Εχω διαβασει αρκετα πραγματα σημερα , Reviews για τη κονσολα , για τα παιχνιδια.. Ειναι launch μην το ξεχναμε αυτο , ολοι εχουνε πεσει πανω να την βγαλουν αχρηστη την κονσολα. Καθηστε λιγο να δουμε τα καινουργια παιχνιδια πριν προδικασετε οτιδηποτε . Οσο για τα port ισως δεν εχουνε μαθει η devs καλα την κονσολα , τα xbox360 και ps3 τα εχουνε ξεζουμισει... Νομιζω ολοι ειχαμε καταλαβει οτι το Wii U δεν θα ειναι τεχνολογικο θηριο .
 
Την κονσόλα θα την πάρω day 1, απλώς χωρίς το Zombie U. Στην χειρότερη να μείνουμε μόνο με τα first parties... Πόσο κακό μπορεί να είναι αυτό;
 
Αν ειναι να εχουμε παλι μονο first party παιχνιδια.. Ειναι πολλα τα λεφτα , για την κονσολα..
 
Τελικα εκει στο gamespot κατεληξαν οτι το δικο τους review δεν ειναι fake - οποτε το επαναποσταρησαν δινοντας 4.5 στο zombiu.
 
Πίσω
Μπλουζα