Αυτή η διαφήμιση της Amstrad Hellas δεν είναι τίποτε άλλο από ένα απλό φωτομοντάζ.cauldron είπε:Μα καλά δεν είδατε τη νέα διαφήμιση της AMSTRAD HELLAS?
Έ, όχι και φωτομοντάζ. Δεν βλέπω κάτι ύποπτο...sparklingeagle είπε:Αυτή η διαφήμιση της Amstrad Hellas δεν είναι τίποτε άλλο από ένα απλό φωτομοντάζ.
Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ακόμα τα Windows 7 και οι τιμές ήταν σε παλιές καλές δραχμούλες!
Έτσι νομίζεις;cauldron είπε:Έ, όχι και φωτομοντάζ. Δεν βλέπω κάτι ύποπτο...
Εχει δίκιο ο sparklingeagle. Κάπιος πρόσθεσε τα 3 παιχνίδια δώρο στην διαφήμηση της Amstrad Hellas. Δεν νομίζω οτι η Amstrad δίνει 3 παιχνίδια μαζί με τα Win7. Μούφα η διαφήμηση...μονο τα Win7 παιρνετε μάγκες!sparklingeagle είπε:Έτσι νομίζεις;
Και η επίμαχη επιγραφή με τα τρία παιχνίδια των 3.000 δραχμών τι είναι τότε;
Κανονικά οι τιμές θα έπρεπε να είναι σε ευρώ και όχι σε δραχμές. Εκτός και αν η Amstrad Hellas φρόντισε να πάρει τα μέτρα της σε ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη! #)
Οχι Seaside, 3D δεν παιζει.... την εχω ψάξει....Seaside είπε:Καλώδιο HD πήρες ?
Να πάρεις HDMI 1.4 να δεις και 3D.
Κανένα πρόβλημα πιστεύω. Αρκεί να κάνουν καλή επαφή τα καλώδια. Παιδιά πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία στη Θεσ/νίκη και το παρήγγειλα. Το πρόβλημα είναι ότι θα κάνει κανένα 2μηνο λόγω μεγάλης ζήτησης. Τα Win 7 τρέχουν νεράκι. Και τα παιχνίδια είναι όντως δώρο.spyros_s είπε:η οθόνη του 464 άραγε σηκώνει high defnition...θέλω να δω μια ταινία και ανησυχώ!Την έχω σε 10 κασέτες χρωμίου των 700mb έκαστη! Λέτε να έχω πρόβλημα στην θέαση;
OK, φίλε, σε πιστεύω.cauldron είπε:Και τα παιχνίδια είναι όντως δώρο.