Uninvited είπε:Μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο, είδα ότι υπάρχει και αυτό εδώ:http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:%CE%93%CE%95%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%9F%CE%A3_%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%97%CE%A3.jpg
Εϊναι του 1982, αλλά εγώ δεν το έχω ξαναδεί ποτέ (πόσο μάλλον ακούσει). Ξέρει κανείς τι είναι?
Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει το μεγάλο κακόπου θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων,
σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών,
κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.
Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Α***** Π********** μπορεί να μην υπάρχει.
Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη
κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.
Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει το μεγάλο κακό
που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων,
σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών,
κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.
Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρεας Παπανδρεου μπορεί να μην υπάρχει.
Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη
κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.
πού τα είπε αυτά? ανατριχιαστικό!!!Wally είπε:Παντως ηταν ανατριχιαστικα προφητικος 30 χρονια πριν...
Αν δεν κάνω λάθος αυτό προέρχεται από δήλωση του τότε προέδρου της δημοκρατίας Χ. Σαρτζετάκη.caprice είπε:Ψήφισα "Έθνος Ανάδελφον" ..... είμαστε τελικά ;;;;
Wally το Μαλακά...πιο μαλακά ήταν σε πράσινα βινύλια και κόκκινες κασσέτες.To natin Fatin ερχοταν σε πρασινο βινυλιο αν θυμαμαι καλα
@Uskoke Φοβερή συλλογή! Τελικά στο forum είμαστε πολλοί Χάρρυ Κλυνν fans! Εγώ έχω όλες σχεδόν τις κασσέτες (εκτός από το Μαλακά...πιο μαλακά που μάλλον θα το αγοράσω, Το αφιέρωμα στον Σουρή, το Γρανίτα από τζατζίκι και το X-Klynn files) Έχω και το Αποκάλυψις σε βινύλιο αλλά δεν το έχω βάλει να παίξει καθόλου επειδή δεν έχω πικάπ (πάντως το έχω ακούσει στο youtube). Το ραντεβού με την εισαγγελία, το είχα πάρει πέρσι σε κασσέτα σφραγισμένο σε ναύλον με την ταινία γνησιότητας με 2 ευρώ! Όσο για την φωτογραφία του Χάρρυ με τους σταυρούς που σατίριζε τον Σαρτζετάκη, όλα τα λεφτά που έχει βάλει κόκκινο μπροστά και σφραγίδα ''ΕΛΟΓΟΚΡΙΘΗ''. Θυμάμαι ότι το εξώφυλλο του δίσκου χωρίς τα κόκκινα κανονικά με τους σταυρούς είχε βγει σε ένα εξώφυλλο του Ταχυδρόμου πριν βγει ο δίσκος, άρα αν δεν είχε επέμβει ο Σαρτζετάκης το εξώφυλλο του δίσκου θα ήταν έτσι! Επίσης το cd του για δέσιμο δεν το βρίσκεις τόσο εύκολα, είναι αρκετά σπάνιο...Προβολή συνημμένου 282259Προβολή συνημμένου 282260
για του λόγου το αληθές....τις λιωμένες κασέτες μου των 80ς τις έχω πετάξει, τα βινύλια καινούρια από Μοναστηράκι, οι κασέτες από φίλο, κάπου έχω το Για δέσιμο σε cd, από την έκδοση του πάλαι πότε Metropolis. Αξέχαστη η φώτο του Χάρρυ με τα ματομπούκαλα και τους λογοκριμένους μπρούντζινους σταυρούς, σατυρίζοντας την επίσκεψη του Σαρτζετάκη στο Άγιο Όρος!