Ρετρό δολοφονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Αφού μιλάμε για ''δράκους'' σας θυμίζω το ''δράκο της παραλίας''. Φυλακίστηκε το 1983 για δύο βιασμούς και στραγγαλισμούς καθώς και για πολλές απόπειρες. Μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας σοκαρίστηκε από την αποφυλάκισή του πέρυσι μιας και είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια.

Το 1987 έγινε μεγάλος θόρυβος για την περίφημη ''εταιρεία δολοφόνων'' που διάλεγε προσεκτικά τα θύματά της (πλούσια, άτεκνα και με προβλήματα υγείας). Ήταν πρωτόγνωρο για την Ελλάδα το γεγονός να υπάρχει τέτοιου είδους συμμορία.

Και τελειώνω με κάτι άσχετο με δολοφονίες αλλά που έκανε πάταγο στη δεκαετία του '80 και πιστεύω πως θα το θυμηθούν πολλά παιδιά: τις επαναλαμβανόμενες αποδράσεις του Ρωχάμη.
 
krios είπε:
τις επαναλαμβανόμενες αποδράσεις του Ρωχάμη.
Κυβερνητικός εκπρόσωπος mode on

Φήμες τον Ρωχάμη τον είχε βάλει το υπουργείο δικαιοσύνης να ελέγχει αν οι φρουροί κάνουν καλά την δουλειά τους!

Κυβερνητικός εκπρόσωπος mode off

:p
 
Wally είπε:
Να θυμηθουμε και τον Ταιλανδο μπατλερ ο οποιος κατακρεουργησε με τσεκουρι ολη την οικογενεια Χρυσαφιδη, διεφυγε στο εξωτερικο και δεν εχει ακομα συλληφθει!
Εχουμε επισης και τη περιπτωση Σεχιδη ο οποιος τεμαχισε με πριονι μητερα, πατερα, θεια, αδελφη, γιαγια. Στο δικαστηριο δεν δηλωσε μεταμελεια και δηλωσε οτι τους εσφαξε "για να γινουν καλα"...
καλα ο Σεχιδης ειχε προβλημα,πω πω ακομα το θυμαμαι.και μαλιστα ποσο ηρεμος ηταν κατα τις αναπαραστασεις.
 
statusgr είπε:
Περί τα τρία χρόνια αν δεν κάνω λάθος...λογικά ήταν στο τελευταίο έτος αφού ήταν έφεδρος ανθυπολοχαγός κ όχι έφεδρος αξιωματικός, ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος.! (ναι ναι σας δίνω το ελεύθερο:Ρ)
28 με 30 μηνες υπηρετουσαν τοτε οι Δ.Ε.Α. αλλα τοτε ειχαν δικαιωμα να δηλωσουν μονιμοτητα στο στρατευμα και εμπαιναν με το βαθμο του ανθυπολοχαγου.αυτο ισως το εξηγει.
 
Να πούμε για τον Κοεμτζή; Μπορεί να μην ήταν serial killer (εντάξει 3 άτομα σκότωσε αλλά με τη μια :p ) αλλά η δολοφονία που διέπραξε "εν βρασμώ ψυχής" είχε γίνει θέμα.

Απόσπασμα και της αντίστοιχης ταινίας που γυρίστηκε (την προτείνω σε όποιον δεν την έχει δει)

http://www.youtube.com/watch?v=RncZ6B5qry0

Ντάξει παραγγελιά ήταν... είχε ελαφρυντικά....

:p
 
Δεν τον γουσταρα ποτε τον Κοεμτζη. Τον παρουσιαζαν μεσα απο ενα πρισμα και καλα λεβεντιας που ομως δεν ισχυει. Σχεδον τον αντιμετωπιζαν σαν προσωπικοτητα με βαρος δυσαναλογα προς την θρασυδειλη πραξη του.
 
joe είπε:
Δεν τον γουσταρα ποτε τον Κοεμτζη. Τον παρουσιαζαν μεσα απο ενα πρισμα και καλα λεβεντιας που ομως δεν ισχυει. Σχεδον τον αντιμετωπιζαν σαν προσωπικοτητα με βαρος δυσαναλογα προς την θρασυδειλη πραξη του.
πεστα ρε συντροφε...αμα γουσταρουν να κανουν το ασπρο-μαυρο θα δουμε και ταινιες με το Δουρη..3 ζωες πιο κατω σε αξια απο ενα σκυλο-νταλκα.. :p
 
προτείνω να διαβάσετε κάποια πράγματα για όλοι τιν ζωή του Κοεμτζη και θα καταλάβετε γιατί έφτασε σε αυτο το σημείο
 
δυστυχως η ευτυχως τα εχουμε διαβασει..αμα διαβασουμε και τη ζωη του Κορκονεα ε,κατι θα βρουμε για δικαιολογια..

και για το Σεχιδη ισως..Και για τον Πασσαρη γιατι οχι..

λιγους μηνες πριν διαφωνησα με καποιο μελος του φορουμ για την αναγκαιοτητα η μη της θανατικης ποινης σε ειδικες περιπτωσεις....ειναι πολύ ελαστικα τα κριτηρια με τα οποια την αξιολογουμε.δυστυχως.
 
άμα πάντως εμένα από μικρο παιδί με βαραγαν οι μπάτσοι επειδή ίσως να ήμουν κομουνιστής κάποια στιγμή θα έσφαζα κάνα δυο... η θανατική ποινή είναι αυτό που κατά κάποιο τρόπο έκανε και ο κοεμτζης και ο παπαχρονις αλλά από την μεριά του κράτους.. οπότε δεν θέλω ευχαριστώ έχω πολιτισμό και μυαλό να λύσω τα προβλήματα μου.. λογικές του καφενείου να μου λείπουν..
 
Μάλιστα ο Ρωχάμης ενώ ήταν δραπέτης είχε δώσει και συνέντευξη στη τηλεόραση από το κρυσφήγετό του.

Οι "Σατανιστές" ήταν επίσης συγκλονιστική ιστορία. Και η πρώτη δίκη τέτοιου είδους που μεταδίθηκε ζωντανά.
 
Amigos είπε:
άμα πάντως εμένα από μικρο παιδί με βαραγαν οι μπάτσοι επειδή ίσως να ήμουν κομουνιστής κάποια στιγμή θα έσφαζα κάνα δυο... η θανατική ποινή είναι αυτό που κατά κάποιο τρόπο έκανε και ο κοεμτζης και ο παπαχρονις αλλά από την μεριά του κράτους.. οπότε δεν θέλω ευχαριστώ έχω πολιτισμό και μυαλό να λύσω τα προβλήματα μου.. λογικές του καφενείου να μου λείπουν..
αυτοαναιρεισαι μεσα σε λιγες λεξεις..αν ο καθε δαρμενος κουμουνιστης εσφαζε 2-3 ..μπατσους θα ειμασταν Σοβιετια προ πολλου :D ..αν σου λειπουν οι λογικες καφενειου,ο Κοεμτζης ηταν εγκληματιας.αστο,δεν το χεις αφου μου βαζεις και Παπαχρονη στη μεση..
 
Δε δικαιολογείται με τίποτα να σκοτώνεις νέους ανθρωπους και να τραυματίζεις άλλους τόσους, πόσο μάλλον σε κέντρο διασκέδασης για μια "παραγγελιά".Αυτός σήμερα ζει ελεύθερος και οι άνθρωποι που μαχαίρωσε στο χώμα.Τόσα χρόνια δεν τον άκουσα να ζητάει ένα συγγνώμη στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους,αλλά μάς πουλάει παραμύθια παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως θύμα και διαφημίζοντας το βιβλίο του..
 
αυτοαναιρούμαι εε? καλό.. άτομα σαν τα μπατσονια αυτα μόνο για το χώμα είναι.. εσυ δεν το εχει οχι εγω don πως σου φάνηκε? με λιγα λόγια δεν σου επιτρέπω να με προσβάλλεις για να μην έχουμε άλλα

matha ο κοεμτζης επειδή μιλισα καποτε μαζι του δεν το παίζει θύμα ισα ισα που μου ειπε ειμαι και εγω θυμα και οι μπατσοι θύματα ειναι του κεφαλαίου και της εξουσίας που μας χωριζει σε στρατοπεδα και σφαζομεστε

don των παπαχρονη των έβαλα στην μέση γιατί με την λογική την δικιά του έβαζε τα πράγματα στην θέση τους τιμωρούσε της ιερόδουλες γιαυτό που του έκαναν
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεχρι να σβηστουν τα παραπανω πολιτικα σχολια, θα σας συμβουλεψω να κοιτατε λιγουλακι μακρυτερα απο τις σικε ντοπιες κοντρες. Αλλου ειναι το προβλημα και συντομα μπορει να το νιωσετε και στο λαιμο σας....

-Σε 5 λεπτα τα μηνυματα αυτα θα αυτοκαταστραφουν

-ΟΚ αρχηγε Κουιμπυ!
 
Ένα από τα πρώτα εγκλήματα που θυμάμαι και είχε σοκάρει τότε,ήταν όταν ένας πατέρας σκότωσε τα 3 παιδιά του με κυνηγετικό.Το περιστατικό ειχε συμβεί αν δεν κάνω λάθος, το 1988 σε ενα χωριο της θεσσαλονίκης και ο λογος ήταν για να εκδικηθεί την σύζυγο του!
 
με αφορμη την αναφορα σας στον θειο μου θα ηθελα να πς οτι ειναι πρωτα ξαδερφια με τον πατερα μου εχω επαφη μαζι του.ειμαι κ εγω Δοκιμος κ ειμαι στις ειδικες δυναμεις δ εχω ρωτησει τον θειο μοθ τπτ για αυτην την πλευρα του εαυτου σημερα ειπα να το ψαξω λιγο.οσοι ακουγαν το επιθετο μοθ παντα με ρωτοθσαν τι τον εχω κ π0αντα ακουγα τα καλυτερα!ειμαι περηφανοσ για αυτο δ ξερω αν αληθευουν για οσα κατηγορηθηκε γτ υπαρχουν πολλεσ εκδοχεσ για την συλληψη του.σε μια βδομαδα πας ρεντινα να παρς τον πρασινο μπερε με εχει ενθαρυνη μιλαει στην καθαρευουσα χρησιμοποιει λεξεισ ποθ δ συνηθιζονται η χρεια τησ φωνησ του δ σου δινει την εικονα εγκληματια.

να πω επισησ οτι κατεχει τα ρεκορ στην ρεντινα απο το 81 τα ξερω κ αναλυτικα αν θελετε να σασ τα πω κ το 82 στα αλεξιπτωτα!τον καμαρωνω,τον γνωριζς κ ειμαι περηφανοσ που ειμαι ανηψιοσ του,του καλυτερου λοκατζη!η αλλη πλευρα δ με απασχολη δ θελς να μαθω περισσοτερα!
 
ενδιαφερον ποστ...
 
Εγω απλα θα σας θυμησω την υποθεση Κοεμτζη, που εγινε και η ταινια

Παραγγελια.

Εχει αποφυλακιστει εδω και χρονια και τωρα βρισκεται στην Πλατεια εξω απο το σταθμο στο Μοναστηρακι και πουλαει το βιβλιο του.
 
Πίσω
Μπλουζα