Άννα Βίσση

Αν η ίδια έβλεπε τη φωτό, μπορεί να έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και να βρισκόμουν στην στενή, αλλά οι φανατικοί της θα την εκτιμήσουν.... Χρόνιαα πριν...

vissi.png
 
Ένα από τα καλύτερα τραγούδια της Βίσση (σε ντουέτο με Νταλάρα), που βέβαια δεν έχει καμιά σχέση με την μετέπειτα στροφή της σε άλλους δρόμους... Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου, μουσική: Σταύρος Κουγιουμτζής, δίσκος: "Στα ψηλά τα παραθύρια" (1975)


...και εδώ το ίδιο τραγούδι με ρετρό φωτογραφίες. Αξίζουν να διαβαστούν τα σχόλια του uploader.

http://www.youtube.com/watch?v=6PYQlfAjXpQ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα από τα πιό επιτυχημένα τραγούδια της Άννας είναι και το "Αυτός που περιμένω". Εδώ ένα απόσπασμα του τραγουδιού απο την εκπομπή "Σε χρόνο tv"

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θελετε να κρεμασω και μια δημοσκοπηση για τον καλυτερο δισκο της Βισση?
 
Wally είπε:
Θελετε να κρεμασω και μια δημοσκοπηση για τον καλυτερο δισκο της Βισση?
Εννοείται ότι θέλουμε αλλά η επιλογή θα είναι πολύ πολύ δύσκολη.
 
Όντως θα 'ναι δύσκολη η επιλογή...αλλά πολλοί δίσκοι θα συμπληρώνουν απλά τη δημοσκόπηση....πχ όλοι μετά το '90 (προσωπική γνώμη,η δημοσκόπηση θα δείξει...)
 
35812126489447390164100.jpg


Σε μια πολύ παλιά φωτογραφία...
 
Χθες είχα την τύχη να βρεθώ στο REX!!Η Άννα κάνει τέλειο πρόγραμμα και έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της κυρίως κομμάτια από τα 80s και τα 90s!Επίσης και το συγκρότημα των Wedding Singers διασκευάζει παλιά κομμάτια των 90s αλλά και οι καλλιτέχνες που κάνουν φωνητικά,κάνουν ένα 10λεπτο πρόγραμμα με τέτοια ξένα κομμάτια!Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα της Άννας ever!!!Όσοι είναι retrofans θα τους αρέσει σίγουρα!Επίσης σε όσους τους αρέσει η Μαίρη Λίντα (εγώ προσωπικά βαρέθηκα λίγο όταν τραγουδούσε)


Η Άννα ακόμα και από πολύ κοντά,είναι αγέραστη!Μια θεά!!!!!!!!!!!!!
 
Το 1981 κυκλοφορεί το τέταρτο σε σειρά προσωπικό άλμπουμ της με τίτλο "Άννα Βίσση". Ο δίσκος αυτός γίνεται χρυσός ενώ μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το τραγούδι "Καλημέρα καινούργια μου αγάπη". Θα ξεχωρίσω το πρώτο τραγούδι του δίσκου με τίτλο "Είναι κάτι στιγμές".

 
Φέτος στο LAV είναι πιο τέλεια από κάθε άλλη φορά!!!!!Μερικά videos με παλιές της επιτυχίες,που έχω τραβήξει με την ψηφιακή μου!!!!

 
Μιας και φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια καριέρας (1ο της τραγούδι: "Σ' Αγαπώ" - Μουσική: Σταύρος Κουγιουμτζής, Στίχοι: Άκος Δασκαλόπουλος)

Και εδώ το link για το αφιέρωμα που έχει φτιάξει το επίσημο fanclub της, fannatics.gr: http://www.fannatics.gr/news.php?start=0&id=698
 
Ευχαριστούμε για το video.Επίσης το Λάμπω το έχει ερμηνεύσει και σε άλλη εκπομπή του CIAO ANT1

 
Gus είπε:
Είχε ξανανέβει το απόσπασμα από το κανάλι notisthom αλλά το video δεν υπάρχει πια...
Ευχαριστούμε πάρα πολύ! :)
Α ναι ; Δεν το 'ξερα να είμαι ειλικρινής είναι από "δική" μου εκπομπή αλλά εν πάσει περιπτώσει... :)
 
Πίσω
Μπλουζα