Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εχω απαντησει για την Λιλιαν Μηνιατη σε αλλο ποστ εδω μεσα οτι εγκατελειψε τα καλλιτεχνικα και αφοσιωθηκε στην οικογενεια της και στα παιδια της.Δεν ασχολειται πια με τα θεατρικα.effraimia είπε:Μπορεί να μου πει κανείς τελικά, τί έχει απογίνει η Λίλιαν Μηνιάτη, τί νεότερο υπάρχει γι' αυτήν;
Αφου ειναι καλα ο ανθρωπος ....και δειχνει και υγιεις, εγω παντως μια χαρα τον βρισκω ετσι και αλλιως ο χρονος ειναι για ολους μας αμειλικτοςioli1453 είπε:Η εφημεριδα "News" δημοσιευει φωτογραφιες του Αλκη Γιαννακα οπως ειναι σημερα και πραγματικα ειναι αγνωριστος εδω το λινκ http://www.athensmagazine.gr/portal/newsnpeople/37301
Συμφωνω απολυτως μαζι σου ολοι αλλαζουμε στο περασμα του χρονου και αλλαζουν και τα χαρακτηριστικα μας κι εγω μια χαρα τον βρισκω τον Αλκη Γιαννακα.georgeafe είπε:Αφου ειναι καλα ο ανθρωπος ....και δειχνει και υγιεις, εγω παντως μια χαρα τον βρισκω ετσι και αλλιως ο χρονος ειναι για ολους μας αμειλικτος
Ναι, κι εγω τον βρισκω μια χαρα, απλα φαλακρος οπως εκατομμυρια αλλοι συνανθρωποι μας.ioli1453 είπε:Συμφωνω απολυτως μαζι σου ολοι αλλαζουμε στο περασμα του χρονου και αλλαζουν και τα χαρακτηριστικα μας κι εγω μια χαρα τον βρισκω τον Αλκη Γιαννακα.