Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Καπου διαβασα οτι προσφατα εφυγε αλλος ενας σπουδαιος ηθοποιος,ο Γρηγορης Ευαγγελατος ,ξερει κανεις κατι;
 
Αυριο κυριακη 13 Σεπτεμβριου η εφημεριδα "freddo"(ουτε ηξερα οτι υπαρχει τετοια εφημεριδα) εχει συνεντευξη της παλιας ηθοποιου Νιτσας Μαρουδα εδω http://lykavitos.gr/archives/223088
 
vanessa είπε:
Αυριο κυριακη 13 Σεπτεμβριου η εφημεριδα "freddo"(ουτε ηξερα οτι υπαρχει τετοια εφημεριδα) εχει συνεντευξη της παλιας ηθοποιου Νιτσας Μαρουδα εδω http://lykavitos.gr/archives/223088
Θά θελα πολύ να τη δω πως είναι σήμερα!!!
 
tonytony είπε:
Θά θελα πολύ να τη δω πως είναι σήμερα!!!
Και εγω θα ηθελα να τη δω σημερα αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα εχει μονο τη συνεντευξη με παλιες φωτογραφιες της και οχι οπως ειναι σημερα μακαρι να διαψευστω!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Serafeim είπε:
Ατυχής η έκφραση...
Αγαπητέ Σεραφείμ, νομίζω ότι το σχόλιο αναφέρεται στην ιδιωτικότητα (όσο μπορεί και έχει δικαίωμα κάποια προσωπικότητα να κρατά κάτι ιδιωτικό είτε είναι το σπίτι που κατοικεί, είτε η έγγαμη ζωή και τα όμοια). Έτσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ, και όχι ότι αναφέρεται στην εξωτερική εμφάνιση.
 
Serafeim είπε:
Ατυχής η έκφραση...
Ε, λοιπον οχι. Δεν αναφερομαι στην ιδιωτικοτητα, αλλα στην εξωτερικη εμφανιση. Σωστα καταλαβες, Serafeim.

Πολλες καλλιτεχνιδες δεν επιθυμουν να γνωριζουμε πως ειναι σημερα οταν ολοι εμεις εχουμε να τις δουμε δεκαετιες ολοκληρες στον κινηματογραφο, την τηλεοραση και τον τυπο. Αποφευγουν συστηματικα τις δημοσιες εμφανισεις και τις φωτογραφισεις για να τις θυμομαστε μοναχα οπως ηταν παλια, δηλαδη νεες και ομορφες.

Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι η εκφραση ειναι ατυχης. Μιλαω εντελως ρεαλιστικα, παντα συμφωνα με αυτο που βλεπω να συμβαινει επανειλημμενως και δε νομιζω να θιγω τη Νιτσα Μαρουδα επειδη αναφερομαι σε τυχον γυναικεια φιλαρεσκεια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σεβαστή η άποψή σου αλλά διαφωνώ.
 
Πάντως, πιστεύω ότι το να έχει επιλέξει μια ηθοποιός να μην φωτογραφίζεται τα τελευταία 35 χρόνια και να προτιμά να τη θυμάται ο κόσμος όπως ήταν τη δεκαετία του 1960 είναι και ζήτημα γυναικείας φιλαρέσκειας και ζήτημα ιδιωτικότητας.
 
Αναρωτηθηκα. Δεν το εθεσα ως δεδομενο και εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι αυτο που ειπα σου φανηκε ατυχες. Οι καλλιτεχνες ειναι υπερανω κριτικης και υπερανω σχολιων; Μηπως ειναι και ιερα προσωπα που δεν κανει να τα πιανουμε στο στομα μας;

Θελω πολυ να δω (και φανταζομαι το ιδιο κι εσεις) τη Νιτσα Μαρουδα οπως ειναι σημερα, αλλα πραγματικα διατηρω πολλες επιφυλαξεις για το αν τελικα υπαρχει εστω και μια προσφατη φωτογραφια της μεσα στη συνεντευξη. Δεν το αποκλειω, αλλα δεν το πολυπιστευω και μακαρι να πεφτω εξω.

Εαν καποιος απο εσας ξεφυλλισε το χθεσινο φυλλο της εν λογω εφημεριδας, θα χαρω πολυ να μας ενημερωσει.
 
Όχι αυτή είναι η κόρη και σύζυγος Μειμαράκη
 
Παλι η συζυγος του ειναι. Η Νιτσα Μαρουδα ειναι σημερα γυρω στα 80. Η γυναικα τη φωτογραφιας ειναι σιγουρα πολυ νεωτερη.

Και εδω βρηκα τη χθεσινη συνεντευξη οπου τελικα δεν υπαρχει καμια προσφατη φωτογραφια της ηθοποιου.

http://diogenis-press.gr/?p=24729
 
Το Freddo δεν ήταν αρκούντως δροσιστικό...

freddo.jpg
 
tzias57 είπε:
Μετά από πολλά χρόνια απουσίας η Γκέλυ Γαβριήλ στους συμμαθητές από την νέα σεζον. Μάλλον θα υποδύθει την μάνα του Κρατερού Κατσούλη.
Ενταξει, δεν μπορω και να το αποκλεισω, αλλα δε νομιζω να υποδυθει τη μανα του Κατσουλη η Γκελυ. Ο Κατσουλης ειναι 44 ετων και η Γκελυ μου φαινεται πολυ νεα ακομα για μανα του. Εκτος πια αν τη μεγαλωσουν με το καταλληλο μακιγιαζ....
 
Πίσω
Μπλουζα