Ένα ακόμα τεύχος

Συγχαρητήρια billy κράτα το κάστρο γερά!!!!! :thumbup:
 
Billy σε ευχαριστω...
 
Να σαι καλα billy - keep on dude :thumbup:
 
...you're welcome guys. :) Ελπίζω μέασ στον επόμενο μήνα να έχω έτοιμο και το 58.
 
Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Nα σημειώσω ότι το σκανάρισμα του billy (με εξαίρεση την ανάλυση που θα μπορούσε να είναι λιιιίγο μεγαλύτερη) αποτελεί πραγματικό υπόδειγμα για το πως πρέπει να θεωρείται ένα σωστά ψηφιοποιημένο Pixel. Διαύγεια, χρώματα, ευθυγράμμιση, brand new look...άψογος!
 
...Aeon, ευχαριστώ για το κοπλιμέντο - αν και κατά τη γνώμη μου τα υπόλοιπα παιδιά έχουν δώσει καλύτερα δείγματα δουλειάς. Πάντως έχω κάνει κάποιες προσπάθειες να βελτιώσω το αποτέλεσμα συγκριτικά με τα πρώτα Pixels που σκάναρα, τα οποία ήταν θεόστραβα, κλπ. (μου παίρνει βέβαια περισσότερο χρόνο τώρα. Το να κρατήσω το περιοδικό ακίνητο την ώρα που σκανάρω, εξακολουθεί είναι μεγάλη μανούβρα...).

Οσο για την ανάλυση, απλά ακολουθώ τα "προσυμφωνηθέντα" (100 dpi, 15% συμπίεση, κλπ.), λόγω του προβλήματος χώρου που υπήρχε. Αν θέλεις να μεγαλώσω ελαφρώς το μέγεθος (καμμία διακοσαριά pixels, π.χ.), μην διαστάσεις να μου το πείς. :)
 
Είσαι απλά.............με μια λέξη.................Υπέροχος !!!! :thumbup:
 
Οκ επειδή ξέρω σας τρώει (το χέρι) μέχρι να ανέβει το τεύχος 129 κανονικά στο αρχείο τευχών, πάρτε το προσωρινά απο εδω: http://tinyurl.com/384glo
 
Σωστοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!! :thumbup:
 
Και επειδή ξέρω οτι δεν σας φτάνει, πάρτε και το τεύχος 128 Ιανουάριος 1996 μέχρι να ανέβει στο αρχείο τευχών: http://tinyurl.com/yur2d3
 
...έξοχος !!

Βούρ για κατέβασμα... :D
 
Συγχαρητηρια και ευχαριστουμε! :thumbup:
 
Το πηρε αμπαριζα το αθλημα !! Ευγε Tel :thumbup:
 
:animeek: telonie.......Βάρα μου καμιά καρπαζά να συνέλθω! :D

Σε ευχαριστώ! :thumbup:
 
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είναι το μικρό λιθαράκι που είχα πει οτι ήθελα να προσθέσω στην προσπάθεια σας. Ευελπιστώ να σκανάρω και άλλα τεύχη.
 
Και όπως σωστά είπε ο telamonas ότι το έχω πάρει αμπάριζα, σε λίγες ημέρες θα είναι δικό σας και το τεύχος 130 Μάρτιος 1996. :thumbup:

2003232186919556691_rs.jpg
 
Αξιος ο Telonios!!!

Αν και (για να την πω την αμαρτια μου) τα νεοτερα τευχη του Pixel δεν μου "μιλανε" οπως τα παλαιοτερα...
 
Πίσω
Μπλουζα