Έρχεται το Gran Tourismo 5!!!!

Coming Soon

Αν και αρχικά έγραφε 26/11. Ξαναπήγε πίσω; Γιατί και σε κάτι Amazon και Play που κοίταξα, η Signature δεν είναι διαθέσιμη. Την έχει αγοράσει κανένας σας;

Ρωτάω γιατί έχω να βγω για ψώνια. :p
 
H signature δεν είναι διαθέσιμη ακόμα.

Κάνει 190 ευρώ. Ακριβό δωράκι θα πάρει ο Ambu!!!!!

Ρε συ, τον κακομαθαίνεις!!!!!!!!!!!!!
 
To είπα και δεν το ξαναλέω. :)

Δεν με ενδιαφέρει fanboyσμός σε καμία κονσόλα, καμία εταιρεία, κανένα παιχνίδι.

Δεν κάθομαι να συγκρίνω τίποτε, ούτε ΑΑ, ούτε φίλτρα, ούτε μαρμίτες, ούτε τον Πανοραμίξ.

Το 360 τεχνολογικά είναι μια μπακατέλα. Στο 2011 που μπαίνουμε σε ένα μήνα καλούμαστε να παίξουμε με μια κάρτα γραφικών που αντιστοιχεί στην Χ-1900 της ΑΤΙ που κυκλοφορούσε πριν 6 χρόνια. Το PS3 είναι και αυτό μια από τα ίδια, δεν μιλώ για το Wii που είναι τραγικό στα όρια αυτοκτονίας. :(

Στο pc μου έχω ήδη μια 580 που κάνει οποιαδήποτε κονσόλα να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Και σε λίγο θα μπει και μια 6990. Μη μου πεις για κόστος κονσολών και γραφικών, προσωπικά είναι ένας τομέας που δεν με απασχολεί.

Στις κονσόλες παίζω και απολαμβάνω τα exclusives. Τίποτε άλλο. Αναγκάστηκα να παίξω το Reach στο 360 με αισχρή ανάλυση και ένα σωρό κόλπα για να παίξει ανεκτά και φυσικά θα ήθελα αν γινόταν να το απολαύσω στο pc μου. Τεχνολογικά το Reach είναι απαράδεκτα αισχρό για τα σημερινά δεδομένα σε μια κονσόλα που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πια στα σημερινά δεδομένα και έπρεπε ήδη να είναι σε σύνταξη!!!!!

Αυτά. Αν θέλετε να απολαύσετε gaming το pc είναι μονόδρομος. Οι κονσόλες είναι αναγκαίο κακό για έναν gamer. ;)

Το PS3 αποτελεί για μένα την καλύτερη κονσόλα σήμερα. Το 360 κάπου φέτος θυμήθηκε πως πρέπει να έχει ασύρματη δικτύωση, κάπου πέρυσι είδε πως δεν πρέπει να καίγεται. :p

Wally όταν δεις το GT5 από πρώτο χέρι πες μου, μη μου παραθέτεις pls videos του κάθε λακάμα. Με την ίδια λογική το νέο 360 καταστρέφει τα δισκάκια. Δεν πιστεύω τίποτε και κανένα. :p :p

Από όλες τις εταιρείες μόνο την Apple υποστηρίζω διακαώς, όχι γιατί έχω κάποια μηχανήματα από αυτή, αλλά για άλλους επαγγελματικούς λόγους που δεν θα αναφέρω ούτε εδώ, ούτε πουθενά. :sealed:

Πάρε PS3 πρώτα και τα λέμε. :p :p
 
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αύριο δευτέρα πάω να το αγοράσω. Ο ένας λόγος που θα το πάρω είναι οτι είναι πολύ καλο ραλλάκι ( με τον αδερφό μου και φίλους είχαμε σκίσει το GT4 στα διπλά ), και ο άλλος λόγος είναι πως είναι απο τους τίτλους-σταθμούς για το PS3 και αν θέλει κάποιος να λέει οτι έχει μια καλή συλλογή με παιχνίδια αυτής της κονσόλας, θα πρέπει να το έχει και αυτό...
 
Περιμένω εντυπώσεις.

Έχεις και 360 με το Forza;
 
Οχι δεν το έχω, ... αλλά το έχω δει αρκετά το παιχνίδι live εκει που δουλεύω ( κατάστημα πολύ γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών ).
 
Για οσους εχουν 3D TV, ιδου οι ρυθμισεις απο τα τσακαλια του Beyond3D

Cockpit view with "very narrow" modeConvergence: 0.9

Parallax: (size screen dependant)

65" = 6 or 7 (6 if you have a low interocular distance like 6.5cm or less, 7 if your interocular is near 7cm)

60" = 7

55" = 7 or 8 (7 if you have a low interocular like 6.5cm or less, 8 if your interocular is near 7cm)

50" = 8 or 9 (8 if you have a low interocular like 6.5cm or less, 9 if your interocular is near 7cm)

46" = 9

42/40/37" = 10

and if possible play at a distance x1 diagonal of the screen for right FOV
Kαι η εξαιρετικη αναλυση του παιχνιδιου απο τον grandmaster της DD
 
παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια τιμονιέρα μέχρι 80ε για το gt5?
 
όποιος θέλει να ανεβάσω Pics από signature edition ας το πει! thnx pook
 
Τίποτε!

Αν θες, ευπρόσδεκτες!!! Δεν απαιτώ γιατί, πια, έχω πάψει να ανεβάζω φωτό από πράγματα που έχω, άσχετα αν είμαι συνέχεια με τη μηχανή στο χέρι, ειδικά τώρα!!!!!!
 
εγω που εχω και 360 με forza και το ελιωσα κιολας εχω να πω οτι στην αρχη μου βγαλανε το ματι τα λαθη του gt5 οσο επαιζα ομως αρχισα να τα ξεχναω με αποτελεσμα να εχω παιξει κανα 40ωρο ηδη.καψιμο μεγαλο θα ελεγα αλλα το μονο που δεν μπορει να με κανει να συμβιβαστω ειναι το τραγικοτατο sixaxis.αυτο το controller μονο για κανα pro ειναι ειλικρινα.

το φορτσα το θεωρω ανωτερο σε ολους σχεδον τους τομεις αλλα οπως και να εχει ειναι σαν να μας δινουν ενα evo και ενα impreza,το ενα σιγουρα ειναι καλυτερο απο το αλλο αλλα και τα 2 μαμανε
 
nikoladim είπε:
παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια τιμονιέρα μέχρι 80ε για το gt5?
Οι φθηνές οι τιμονιέρες δεν ειναι ευχρηστες. Δοκιμασα το GT4 με φθηνή τιμονιερα, και δεν μπορουσα να κουμαντάρω κανένα όχημα.

Τώρα εχω βάλει την Logitech G27 στο μάτι αλλα η αξία της είναι στα 280 ευρώ. :xm:
 
Τσου. Ανέβηκε στα 300 με τη κυκλοφορία του GT5, αναμένεται να φτάσει 400 σε λίγο.
 
Εχεις δίκιο Πούκη. Στο webshop της Logitech η τιμή ειναι 299,99 ευρώ μαζι με τα μεταφορικα. Το περασμένο καλοκαίρι αν και η επίσημη τιμή ειταν 349 ευρώ στα webshops την ευρησκες εύκολα στα 250 ευρώ.
 
Τη ζαχαρώνω κι εγώ, αλλά στο σημείο που είναι το ps3 έχω και άλλες κονσόλες και είναι μπελάς βάλε - βγάλε τη τιμονιέρα κάθε φορά που θες να παίξεις κάτι διαφορετικό.

Χρειάζομαι περισσότερο χώρο. Καταστρέφομαι και καίγομαι!!!!!!!!!
 
Λίγα λόγια για την signature edition. Προσωπικά την θεωρώ ως την καλύτερη συλλεκτική έκδοση που έχει βγεί ποτέ για video game-και την πιο ακριβή όμως...- Η ποιότητα της διαφένεται και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Εκτός ότι έχει 2 κουτιά χάρτινα, το κλασικό με το λόγκο του παιχνιδιού και το εσωτερικό λευκό, διαθέτει και εσωτερικό σελοφάν το οποίο λειτουργεί ως μηχανισμός αποφυγής χτυπημάτων του παιχνιδιού! Όσο αναφορά στο εσωτερικό του το κουτί είναι φτιαγμένο από συμπαγές μεταλλικό υλικό, περιλαμβάνει μπρελόκ,flashaki usb, δερμάτινο! πορτοφόλι- όντως μυρίζει δέρμα και δεν είναι κανένα φτηνιάρικο, συλλεκτική μινιατούρα SLS AMG της mercedes, περιοδικό apex 200 σελίδων, βιβλίο με τα αμάξια και τις τοποθεσίες καθώς και μπόλικο dlc υλικό. Ασφαλώς μεγάλο μείον είναι η τιμή του που κυμαίνεται από 175ε και πάνω στην αγορά. Ακολουθούν φωτογραφίες.

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php



picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 
Σωστός ο κύριος!!!

PS: Καλα... τοσα χρήματα εδωσες... Χάθηκε ο κόσμος να παρεις και μια φωτογραφική μηχανή της προκοπης?????
 
αυτό το iphone(3g) φταίει! τι να κάνω!
 
Πίσω
Μπλουζα