Δέν πειράζει παιδιά, αν δεν σας αρέσει δεν σας πιέζουμε, εμας που μας αρέσει θα μαζευτούμε να παίξουμε γιατι διασκεδάζουμε με τα 12-0 (και τα 5-5 και τα 7-4).Shinobi είπε:αν και έχει ανώτερα γραφικά απο το kick off 2, θυμάμαι κάτι αγώνες να τελειώνουν 12-0, φάλτσα που τα έβαζε μόνο ο Roberto Carlos στις μεγάλες του δόξες κλπ
Όποιος είπε ότι το KO2 είναι ρεαλιστικό, απλά δεν ξέρει ΚΟ. Δεν υπάρχει πιο μη-ρεαλιστικό footy sim, γι' αυτό είναι και το καλύτερο που υπάρχει εδώ και 20 χρόνια!Saulot είπε:(βέβαια μετα μου είπαν οτι "συμβαίνει καμια φορα" αλλα το παιχνίδι "ειναι ρεαλιστικο")
Το Kick Off 2 είναι μια γλυκιά μίξη απόλυτου ρεαλισμού και άκρατου παραλογισμού... κάποια στοιχεία του είναι απόλυτα ρεαλιστικά (πχ. ball physics) και άλλα απόλυτα ψεύτικα (πχ. οριζόντιο άλμα 15 μέτρων). Στον επιτυχημένο συνδυασμό των δύο κρύβεται η γοητεία του.Saulot είπε:Εμμ, ο Άλκης μου το είπε....Οτι εχει σωστές αναλογίες μπάλας-γηπέδου-τέρματος κλπ...
Α, σε αυτά ναι. Εγώ μιλάω καθαρά για gameplay. Όπου μπορείς να κάνεις λόμπα με τον Lindsay από πίσω από τη σέντρα αριστερά, να γκελάρει η μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής, και να περάσει πάνω απ' τον τερματοφύλακα. Για παράδειγμα!Saulot είπε:Εμμ, ο Άλκης μου το είπε....Οτι εχει σωστές αναλογίες μπάλας-γηπέδου-τέρματος κλπ...
Εδώ είναι. Και για την ώρα, συνήθως μαζευόμαστε πρωί κατα τις 9-10Uninvited είπε:Ωραία, για 7/2 είμαι 99.9% confirmed, δηλ. αν δεν συμβεί τίποτα απρόοπτο είμαι μέσα. Θα φοράω και ένα καλό chain mail για το ξύλο που έχω να φάω...... (ευκαιρία για εκδίκηση από τους Sensiblάδες που είχαν έρθει στα KO Champs, αλλά και από τον Κώστα, αν έρθει). Περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες για ώρα αλλά και μέρος (διεύθυνση that is, μιας και δεν έχω ξανάρθει)