Η οποια μαλλον στην αποθηκη βρισκεται τωρα....miki-mik7 είπε:Πάω να πω τα νέα στην μαμά μου και επιστρέφω!!!!
θερινο σινεμαδακι και χτιτσοκ είναι σκέτη απολαυσηBETTY BOOP είπε:Ωραίες οι δημοσκοπήσεις του φορουμ!
Ψήφισα την ταινία ''Τα πουλιά'', την είχα δει σε θερινό σινεμά...δεν είχα ξαναδεί ταινία του Χιτσκοκ ποτέ...ωραία ταινία ήταν...είχα τρομάξει όμως από την υπόθεσή της...
Αμα θελουμε τα πιστευουμε. Μπορει και να βαζει μπολικη σαλτσα η μαμα της Μελανι. Παντως στην κορη της εδωσε το ονομα της ηρωιδας των Πουλιων, του ρολου που την εκανε διασημη γιατι ως Μαρνι δεν συζητηθηκε τοσο.Δυστυχως η πρωταγωνιστρια των πουλιων, δεν ειπε και τα καλυτεροτερα για τον μετρ, ειπε πως η σχεση τους ηταν κακοποιητικη και ασχημη.
Το τερματισες και μπραβο!H κυρία εξαφανίζεται. The Lady vanishes. Γυρισμένο πάνω σ' ένα τρένο. Φοβερό σασπένς και την είδα σε μια Α/Μ ρετρό τηλεόραση στην Κοζάνη.
Ναι και γω μετά την Ρεβεκκα δύσκολα να ψηφιζα άλλη ταινία όχι πως δεν λατρεύω και το νοτοριους! Και τα 39 σκαλοπάτια με εξέπληξαν ευχαριστα, εξαιρετική ταινία παρά τα λίγα μέσα της εποχής δηλ.απολαυσα το κάθε της λεπτο αλλά σαν την Ρεβεκκα καμια πιστεύω αν και έχω μέλλον με τον Χιτσκοκ πολύ ακόμα. Θέλω να ψαξω και την συγγραφέα που αναφέρει εδώ ή Ντομενικα να βρω και τα βιβλία της.Θα ψηφίσω και εγώ Ψυχώ αλλά γιατι με στεναχωράτε και απουσιάζει η υπέροχη ᾽᾽Ρεβέκκα᾽᾽ και η ᾽᾽Ταβέρνα της Τζαμάικα᾽᾽ από τα βιβλία της Δαφνης ντυ Μωριέ; (οπως και ᾽᾽Τα πουλιά᾽᾽ που ειναι απο δικό της διήγημα). Αλλιώς θα ψήφιζα Ρεβέκκα με Λωρενς Ολιβιέ και Τζόαν Φοντέιν.
᾽᾽Χτες βράδυ ονειρευτηκα το Μάντερλει...᾽᾽. Τέλειο.