Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 33.345
Δηλαδη η ιδια σειρα βγηκε δεκαετια του '80, αλλα και του '70;αριαδνη είπε:2.Υπηρχε σειρα στα 80'ς και μαλιστα υπήρχε και πιο πριν σειρα.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δηλαδη η ιδια σειρα βγηκε δεκαετια του '80, αλλα και του '70;αριαδνη είπε:2.Υπηρχε σειρα στα 80'ς και μαλιστα υπήρχε και πιο πριν σειρα.
ακριβωςbambinella 100 είπε:Δηλαδη η ιδια σειρα βγηκε δεκαετια του '80, αλλα και του '70;
χριστουγεννα είναι χο, χο ! ναι αυτή είναι η σουσου και γω το υπηρετικό της προσωπικόbambinella 100 είπε:Οποτε πιστευω πως τη γατουλα σου τη βαφτισες Σουσου. Εχουμε βγει εκτος θεματος ομως και θα φαμε χριστουγεννιατικη κατσαδα.![]()
Eγώ έχω φάει την πουτίγκα που αναφέρουν οι συγγραφείς, λόγω χώραςαριαδνη είπε:και μιας και είναι χριστουγεννα εχει δοκιμασει κανείς ποτέ πουτίγκα; την αναφερει η αγκαθα, η ωστεν, ο ντικενς, ε, πια μαραζι το'χω να φαω ένα κομματι![]()
αχα, ναι εχεις δικιο, εχω και γατοperlastar είπε:Τέλεια γατούλα! Ταιριάζει και με το πνεύμα του Πουαρό, αφού η ίδια η Κρίστι τον παρομοιάζει με γάτο σε μερικά βιβλία![]()
Πράγματι texter, μέχρι στιγμής βλέπω ότι μας αρέσουν αλλά και αντιπαθούμε ακριβώς τα ίδια βιβλία της Κρίστι! Έχω περιέργεια να δω αν θα διαφωνήσουμε ποτέtexter είπε:perlastar απο οτι διαπιστώνω μεχρι τωρα εχουμε πολλα κοινα γουστα.