texter είπε:
perlastar απο οτι διαπιστώνω μεχρι τωρα εχουμε πολλα κοινα γουστα.
Πράγματι texter, μέχρι στιγμής βλέπω ότι μας αρέσουν αλλά και αντιπαθούμε ακριβώς τα ίδια βιβλία της Κρίστι! Έχω περιέργεια να δω αν θα διαφωνήσουμε ποτέ
Μαριάννα, καλως ήρθες κι από μένα (εύχομαι να είναι αυτό το όνομά σου και να μην έκανα καμία γκάφα)
Είναι υπέροχο το να πληθαίνουν οι φανς της Κρίστι στο φόρουμ. Κι εγώ προτιμώ την πρωτότυπη γλώσσα στα βιβλία αυτά, είναι πολύ καλύτερα από τη μετάφραση, τα ελληνικά τα παίρνω απλά για συλλογή, αφού μου αρέσουν πολύ τα παλιά, κίτρινα βιβλία του Λυχναριού. Επίσης συμφωνώ μαζί σου για την εκνευριστικότητα της Όλιβερ καθώς και για το Elephants Can Remember, που με είχε εκνευρίσει και με είχε κάνει και να βαρεθώ. Έχεις δίκιο και γι'αυτό που λες για τις ταινίες, όσο ωραίες και να είναι, εννοείται ότι δεν μπορούν να συγκριθούν με τα βιβλία, αφού δεν προήλθαν απευθείας από τη συγγραφέα. Γι'αυτό όταν ήμουν μέλος στο σάιτ της Κρίστι, τρελαινόμουν όταν έβλεπα άτομα να λένε ότι δεν τους αρέσει το τάδε βιβλίο, αν και δεν το είχαν διαβάσει, επειδή δεν τους άρεσε η αντίστοιχη ταινία :brick: Τέλος, χαίρομαι ιδιαίτερα που είσαι φαν του Suchet ως Πουαρό, εγώ είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του εδώ
Α, και κάτι που ήθελα από καιρό να βάλω και το ξέχασα, αυτό είναι το αγαπημένο μου εξώφυλλο του αγαπημένου μου βιβλίου της Κρίστι, του And Then There Were None/ Ten Little Indians (ή Niggers όπως ήταν πριν το αλλάξουν λόγω "πολιτικά ορθού"). Από εδώ το διάβασα πρώτη φορά, και με μάγεψε τόσο, που το τελείωσα μέσα σε μία μέρα.