Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναι το πιστεύω αυτό που λες ούτε η ίδια η Λινάρδου είχε πια τέτοιο πάθος με την δημοσιοτηταΗ παρουσίαση της Νίκης Λινάρδου ως "απειλής" για τις δουλειές και τη δημοφιλία της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.
Ωχ Παναγία μου(Σχολιάζω το δημοσίευμα περί μεγάλου έρωτα και μικρότερων ερώτων της Α.Β.)
Τι ξεπεσμός! Από πρίγκηπα διάδοχο σε υπουργό και μάλιστα του ΠαΣοκ, λαϊκατζαρία, όχι ΝΔ που είχε κάποιους - λίγους - αριστοκράτες. Με ΚΚΕτζή θα έλεγες τουλάχιστον έκανε την επανάστασή της, όπως η Χριστίνα Ωνάση με τον Σεργκέι Καούζωφ. Ακόμη καλύτερα με ΚΚΕεσ που ήταν επαναστάτες μεν αλλά εξημερωμένοι, μπορούσες να τους έχεις στο σαλόνι σου χωρίς να ντρέπεσαι.
Υ.Γ.: Μη μου πείτε ότι γράφω πολιτικά, όπως βλέπετε θάβω όλα τα κόμματα χωρίς διακρίσεις, ακόμη κι αυτό που θα ψήφιζα αν έμενα Ελλάδα.
Όλα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είχε κάνει μεγάλη περιουσία από τις ταινίες της και είχε επενδύσει σε διάφορες επιχειρήσεις. Σίγουρα ήξερε να διαχειριστεί τα χρήματά της και ήταν αρκετά έξυπνη ώστε να έχει ικανούς και έντιμους συνεργάτες γύρω της.![]()
Σπίτια, χρήματα και… πολλά ταξί: Η αλήθεια για την αμύθητη περιουσία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που έγινε «καπνός» - larissanet.gr
Πολλά είχαν ακουστεί στο παρελθόν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την τεράστια περιουσία της και το σπίτι στην Στησιχόρου.www.larissanet.gr
Σημείωση: κάποια στιγμή ο Ρετρομανιακός εμφάνισε προβλήματα και δεν μπόρεσα να ανεβάσω το δηλητήρι μου και το χειρότερο όταν τα κατάφερα να μπω γιατί δεν με άνοιγε καν, όλο η μαυροψυχιά μου είχε σβηστεί. Και τώρα; Δεν θυμάμαι ούτε τι είχα πει που είχα μείνει γιατί μερικά κομμάτια επαναλαμβάνονται. Οπότε το ξαναπιάνω από το 25:00 και μετά και προφανώς η ξινίλα μου θα είναι διαφορετική και θα λέει άλλα αναλόγως την έμπνευση.Σπανια συνεντευξη και υλικο απο τη ζωη της Αλικης Βουγιουκλακη. Οι φρασεις που ακουγονται απο το 18'.48'' ειναι εξαιρετικα αφιερωμενες σε μια ψυχη εδω μεσα.
Φυσικά και αγάπησε (παράφορα κιόλας). Το αντράκι που δήλωνε ότι ήταν κατά βαθος!Αναρρωτιέμαι τελικά αν ποτέ στη ζωή της αγάπησε αληθινά κάποιον άντρα..
Τον οποίο Ηλιάδη δεν τον λες και όμορφο, μάλλον το αντίθετο.Τον Ηλιαδή πιστεύω ότι τον ερωτεύτηκε περισσότερο από τον Παπαμιχαήλ
Αναρρωτιέμαι τελικά αν ποτέ στη ζωή της αγάπησε αληθινά κάποιον άντρα.
Άντε βαριά-βαριά και το γιο της και μάλιστα με τον πλέον φορτικό και λάθος τρόπο.Φυσικά και αγάπησε (παράφορα κιόλας). Το αντράκι που δήλωνε ότι ήταν κατά βαθος!
https://www.evripidis.gr/product/101559/spasmena-karabia-a-boygioyklakig-iliadis-/
Υπάρχει και βιβλίο για τον έρωτα αυτο
Θα γράψει νέο βιβλίο αυτός δικό του για την ΑλικηΕίναι σίγουρο ότι θα το πάρει ο gordon (με τον οποίο ταυτίζομαι, γράφει αυτά που πάνω κάτω έχω σκεφθεί)![]()