Πρεπει να μαθουμε σε ΠΟΙΑΝ ανηκει.Ιδέα μου είναι ή η Αλίκη ρίχνει τη στάχτη του τσιγάρου της σ' ένα ποτήρι?
Ax αν ζούσε η Αλίκη το κάδρο μου θα ήταν πάνω από το τζάκι στην Στησιχόρου διότι κούκλα την ανεβάζω , κούκλα την κατεβάζω.Ιδέα μου είναι ή η Αλίκη ρίχνει τη στάχτη του τσιγάρου της σ' ένα ποτήρι?
Τόσα ξέρεις τόσα λες.Ax αν ζούσε η Αλίκη το κάδρο μου θα ήταν πάνω από το τζάκι στην Στησιχόρου διότι κούκλα την ανεβάζω , κούκλα την κατεβάζω.
Τι θα με έβαζε στην Μπλάκ λιστ;Τόσα ξέρεις τόσα λες.
Δηλ.η Αλίκη έκανε το πιο ωραίο δωρο«Θυμάμαι τη Βουγιουκλάκη και για το δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της» λέει γνωστός ηθοποιός
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Καλατζόπουλουwww.protothema.gr
Αλικ Βουγιουκλακ, στο μπανιστηρ ντουλαπΟι ''αγαπουλες'' συνεχιστηκαν και πιο μετα.
Με το σκεπτικο μαλλον πως μικρο παιδι ειναι και δεν πειραζει.Εκείνο που απορώ είναι γιατί τον κράτησε στο καμαρίνι η Βουγιουκλάκη (ΑΝ η ιστορία αληθεύει).
Έκανε ευτυχισμένους ανθρώπουςΜε το σκεπτικο μαλλον πως μικρο παιδι ειναι και δεν πειραζει.
Χα!
Τελικα το μικρο παιδι το καταευχαριστηθηκε το θεαμα, θυμαται λεπτομερειες και δινει αναλυτικη περιγραφη ακομα και στα 72 του!
Εαν αληθευουν οσα ακουσαμε μεχρι στιγμης περι στηθους, τοτε η σταρ δεν πρεπει να εκανε αλλη δουλεια απο το να δειχνει το επιμαχο σημειο. Δημοσιως παντως, μια τετοια ταση την ειχε.