Η Μιμή Ντενίση μιλάει για την σχέση της με την Αλίκη
Η ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης της με την μεγάλη σταρ.
www.womantoc.gr
Θα το σχολιάσω γιατί με τσίγκλισε λίγο.
Αυτό που έλεγε η Αλίκη για τη Ντενίση: "
μας παραβγήκε έξυπνο το Μιμικάκι, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας", κάθε άλλο παρά χιούμορ της Αλίκης μου κάνει.
Νομίζω, ο ανταγωνισμός με τη Ντενίση ήταν περισσότερο από τη πλευρά της Αλίκης. Να θυμήσω οτι το 1994 στην απογευματινή εκπομπή της Σ.Διγενή στον ΑΝΤ1 "Αλλοι καιροί", σε μια ερώτηση που είχε κάνει κάποιος απο το κοινό, για την Ντενίση, η Αλίκη είχε καρφώσει την Ντενίση κανονικότατα: "
Δεν το σχολιάζω. Ουδέν σχολιο. Δεν επιτρέπω σε κανένα να βάλει δίπλα στο Βουγιουκλάκη άλλο όνομα, παρά μόνο αυτό της Τ.Καρέζη". (Φυσικά τότε δεν ζούσε η Καρέζη).
Δεν ξέρω αν η κ.Ντενίση είναι ταλαντούχα ως ηθοποιός ή όχι, δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να κρίνω. Σίγουρα όμως, όταν μια νέα (τότε) ηθοποιός, όμορφη, μορφωμένη (με πτυχία, διδακτορικά κλπ) δημιουργεί συζήτηση γύρω απο το όνομα της κι μέσα σε λίγο καιρό αποδεικνύεται κι έξυπνη επιχειρηματίας-θιασάρχης, σαφώς κι είναι "κίνδυνος".
Θα μου πείτε υπήρχε ποτέ περίπτωση η Αλίκη να χάσει το θρόνο της; όχι βεβαια. "Νέα Αλίκη" δεν εμφανίστηκε κι δεν προκειται να εμφανιστεί για τα επόμενα χρόνια. Δεν συναντάμε εύκολα πρόσωπα με τέτοια δημοφιλία, λαοφιλία, δημοτικότητα, κι μάλιστα με διάρκεια μέσα στα χρόνια. Αλλά η ανασφάλεια της ήταν που δημιουργούσε ανταγωνισμούς.
Στο 12.30
Το βιντεο ειναι στο
Semina Digeni official