Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

περίστροφο και βλεφαρίδα κάγκελο είναι κάπως...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Όμορφη? Μοιάζει σαν να μην είχε ξεβαφτεί τελείως από το μακιγιάζ του κλόουν (στο Ένα αστείο κορίτσι ήταν?)
 
Συν το φρύδι το ό,τι να'ναι
 
Πάντως ο Παπαμιχαήλ είπε ότι μόνο τον έβριζε και του μιλούσε άσχημα η ΑΒ (*) και παρά το ότι έμοιαζε να θεωρεί ότι αυτό δικαιολογούσε τη δική του βίαιη συμπεριφορά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ λόγων και σωματικής βίας και μάλιστα επανειλημμένης. Ας την έβριζε κι αυτός. Και μετά ν' ανεβάζανε το "Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ" να παίξουν τους εαυτούς τους.

(*) Βέβαια αν του είχε ρίξει και καμία μπούφλα - ή κανένα σερβίτσιο κατακέφαλα - δεν θα το παραδέχοταν το σκληρό Πειραιώτικο αρσενικό διότι κάτι τέτοιο θα του πρόσβαλε τον ανδρισμό και με τι μούτρα θα έβγαινε μετά στην κενωνία?
 
Σοκ και δέος! Γιατί παντρεύτηκαν? Και μάλιστα ο γάμος τους κράτησε 9 χρόνια!

Σχετικά με τις "αντιγραφές", στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση. Ακόμα και ο Όμηρος κάπου αλλού είχε ακούσει για την Ιλιάδα :)
 
Η Μιμή Ντενίση μιλάει για την σχέση της με την Αλίκη

Θα το σχολιάσω γιατί με τσίγκλισε λίγο.
Αυτό που έλεγε η Αλίκη για τη Ντενίση: "μας παραβγήκε έξυπνο το Μιμικάκι, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας", κάθε άλλο παρά χιούμορ της Αλίκης μου κάνει.
Νομίζω, ο ανταγωνισμός με τη Ντενίση ήταν περισσότερο από τη πλευρά της Αλίκης. Να θυμήσω οτι το 1994 στην απογευματινή εκπομπή της Σ.Διγενή στον ΑΝΤ1 "Αλλοι καιροί", σε μια ερώτηση που είχε κάνει κάποιος απο το κοινό, για την Ντενίση, η Αλίκη είχε καρφώσει την Ντενίση κανονικότατα: "Δεν το σχολιάζω. Ουδέν σχολιο. Δεν επιτρέπω σε κανένα να βάλει δίπλα στο Βουγιουκλάκη άλλο όνομα, παρά μόνο αυτό της Τ.Καρέζη". (Φυσικά τότε δεν ζούσε η Καρέζη).
Δεν ξέρω αν η κ.Ντενίση είναι ταλαντούχα ως ηθοποιός ή όχι, δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να κρίνω. Σίγουρα όμως, όταν μια νέα (τότε) ηθοποιός, όμορφη, μορφωμένη (με πτυχία, διδακτορικά κλπ) δημιουργεί συζήτηση γύρω απο το όνομα της κι μέσα σε λίγο καιρό αποδεικνύεται κι έξυπνη επιχειρηματίας-θιασάρχης, σαφώς κι είναι "κίνδυνος".
Θα μου πείτε υπήρχε ποτέ περίπτωση η Αλίκη να χάσει το θρόνο της; όχι βεβαια. "Νέα Αλίκη" δεν εμφανίστηκε κι δεν προκειται να εμφανιστεί για τα επόμενα χρόνια. Δεν συναντάμε εύκολα πρόσωπα με τέτοια δημοφιλία, λαοφιλία, δημοτικότητα, κι μάλιστα με διάρκεια μέσα στα χρόνια. Αλλά η ανασφάλεια της ήταν που δημιουργούσε ανταγωνισμούς.


Στο 12.30
Το βιντεο ειναι στο Semina Digeni official
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπράβο στη Ντενίση για τον τρόπο που το χειρίστηκε και δεν έβγαλε κακό εαυτό όπως και να είχαν τα πράγματα μεταξύ τους.
 
Μπράβο στη Ντενίση για τον τρόπο που το χειρίστηκε και δεν έβγαλε κακό εαυτό όπως και να είχαν τα πράγματα μεταξύ τους.
Αυτό ακριβώς. Για αυτό το ανέφερα Always Somewhere κι ειπα οτι ο ανταγωνισμός ήταν ως το πλείστον απο τη πλευρά της Αλίκης. Δεν θυμάμαι η Ντενίση να έχει μιλήσει αρνητικά για την Αλίκη, τουλάχιστον δημόσια. Ενω η Αλίκη έβγαζε την ενόχληση της...
 
Moυ αρεσει που λεει στα παιδια "να μη μιμηθειτε κανεναν" οταν η ιδια εχει αντιγραψει μεχρι και το τοπι της Μπαρντο.
Είπε οτι δεν ξαναπαντρεύτηκε κιόλας...
:whistle:
 
Είπε οτι δεν ξαναπαντρεύτηκε κιόλας...
Και οταν την ρωτουν αν επιθυμει να ασχοληθει με την πολιτικη απαντα πως δεν θελει να αρχισει να λεει ψεματα, οταν ολοι μας ψαχνουμε να βρουμε που ακριβως λεει αληθεια.
 
Και οταν την ρωτουν αν επιθυμει να ασχοληθει με την πολιτικη απαντα πως δεν θελει να αρχισει να λεει ψεματα, οταν ολοι μας ψαχνουμε να βρουμε που ακριβως λεει αληθεια.
Νομίζω ότι ήταν δεξιά το έλεγε πολλές φορές.
 
Μια παρένθεση σχετικά με την Ντενίση να κάνω: επηρεασμένος από τον Λαζό είχα αρνητική άποψη για την Ντενίση μέχρι που είδα συνεντεύξεις της με αφορμή την ταινία για τη Σμύρνη (παρεμπιπτόντως και μη έχοντας δεσμούς με την Σμύρνη όταν είδα το διαφημιστικό της ταινίας βούρκωσα, δεν νομίζω ότι θα αντέξω να την δω, φανταστείτε και να είχα δεσμούς με την Σμύρνη). Εκεί λοιπόν είδα μια γυναίκα συγκροτημένη, με σωστά ελληνικά, δουλευταρού, έξυπνη και μορφωμένη, μια γυναίκα που ήξερε τη δουλειά της που δεν έμοιαζε να την ενδιαφέρει ο φακός και η μπεμπεκίαση αλλά να πει πέντε πράγματα. Ανέβηκε πολύ στην υπόληψή μου. Ναι σαν ηθοποιός είναι κάτω του μετρίου, αλλά και η Βουγιούκλω δεν ήταν και το απαύγασμα της ηθοποιίας. Επιπλέον υποπτεύομαι ότι ο επαγγελματισμός της Βουγιούκλως τελείωνε εκεί που τελείωνε το εγώ της. Όσο γινόταν αυτό που ήθελε και όσο φαινόταν πάνω απ'όλους αυτή μπορεί να ήταν καλή επαγγελματίας. Από τις συνεντεύξεις της Βουγιούκλως πάντως αποκόμισα άθλιες εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα: λόγου, νοοτροπίας, ηθοποιίας, τα πάντα.
 
Πίσω
Μπλουζα