Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναι τέτοια είναι, έχω και φώτο σε προηγούμενη σελίδα.vfr400sak είπε:τα κουμπια που πηρες ειναι σαν αυτα?http://www.ebay.com/itm/8-X-TRANSLUCENT-ILLUMINATED-ARCADE-BUTTON-1-BLUE-/370554547294?pt=UK_Video_Games_Coin_Operated_MJ&hash=item5646c5ac5e
Κάπως έτσι θα γίνει η δουλειά, βοήθα με να σε βοηθώNLS είπε:άντε κάντε εσείς τα πειράματα να μου πείτε τα τελικά μην κουράζομαι να ψάχνω![]()
Ναι, όπως φαίνεται και στην φώτο έσπασε εντελώς, άσε που έχει κάνει και μια ρωγμή (δε ξέρω αν φαίνεται στη φώτο)Kambia είπε:Kombatant έσπασε τελείως? Με ξυλόκολλα δε σώζεται η κατάσταση?
Μωρε η ολη ζημια φαινεται μια χαρα,αυτο που δεν εχω καταλαβει ομως ειναι το εξης...Kombatant είπε:Ναι, όπως φαίνεται και στην φώτο έσπασε εντελώς, άσε που έχει κάνει και μια ρωγμή (δε ξέρω αν φαίνεται στη φώτο)Προβολή συνημμένου 92077
Το πηρούνι είναι το μυστικό συστατικό, μη τα λέμε κι όλαstayros είπε:Μωρε η ολη ζημια φαινεται μια χαρα,αυτο που δεν εχω καταλαβει ομως ειναι το εξης...Το πηρουνι τι ρολο παιζει στην κατασκευη της καμπινας?:what:
By the way...Συγχαρητηρια για την προοδο μεχρι τωρα!!!!![]()