Θα σας "τη σπασω" και μ' αρεσει χαχαDINO είπε:Διαδικασία:
1. Δηλώνουμε συμμετοχή με το δώρο που προσφέρουμε. Καλό είναι να ξέρουμε το δώρο που δίνει ο καθένας για να μη τύχει σε κάποιον το δικό του δώρο και επειδή πρέπει τα μέλη να έρθουν σε επικοινωνία (δείτε το 3).
anytime!DINO είπε:Ευχαριστώ Μαριάννα! (...)
Προστεθήκατε, μεσιέ!stayros είπε:Οριστε και το δικο μου ταπεινο δωρακι....
Ενα Domino απο το HEMO.
Tony μου, διάλεξε σε παρακαλώ ένα τεύχος, βγάλτο μια φωτογραφία και πόσταρέ το! Για το τυπικό.tonytony είπε:ΟΚ γράψτε κι από μένα ένα περιοδικό Κόσμος του video που υπάρχουν πολλοί εδώ που ενδιαφέρονται νομίζω...
Είμαστε πολύ μακριά για να το συντονίσουμε σωστά και δε μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Sorry, Κώστα μου, αλλά θα γίνει με ονομαστικά τα δώρα και φωτόζ! :flower:pardalotzatziki είπε:Θα σας "τη σπασω" και μ' αρεσει χαχαΜπορουμε απλα να αριθμησουμε το δωρο και αυτον που το προσφερει και να βγουν ετσι.
π.χ. DINO 1 - Δωρο 1
Η εκπληξη μετραει....
Μου την έσπασες! :shake:pardalotzatziki είπε:Θα σας "τη σπασω" και μ' αρεσει χαχαΜπορουμε απλα να αριθμησουμε το δωρο και αυτον που το προσφερει και να βγουν ετσι.
π.χ. DINO 1 - Δωρο 1
Η εκπληξη μετραει....
Έτοιμος! Ευχαριστώ!tonytony είπε:Ας πούμε αυτό... (....)
Αναμφισβητητα ειναι ολα τους μια ομορφια!!!:dribble:DINO είπε:Εξαιρετικές επιλογές όλες κύριοι!
Το έχω διαβάσει. Ωραία επιλογή!Uskoke είπε:Προβολή συνημμένου 120241Aυτό από μένα, ένα κλασσικό κόμιξ του 1995, Οι τρεις καμπαλέρος