Ανταλλαγή δώρων μελών RetroManiaX (Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2014-2015)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπα! Θα περισέψουν... :D

Εσύ, κανόνισε να σου τύχει το δικό σου δώρο, που δε μας λες... :P

DINO είπε:
Εσύ, κανόνισε να σου τύχει το δικό σου δώρο, που δε μας λες... :P
Δεν γινεται, εχουν αριθμηση. Σας το ειπα να το καναμε ετσι απο την αρχη, καμια διαφορα.

Συμμετοχεεεεεεεεεεεεες!!! Αντρικο σπορ ειναι η ανταλλαγη δωρων;;;;; :wait2:

pardalotzatziki είπε:
Συμμετοχεεεεεεεεεεεεες!!! Αντρικο σπορ ειναι η ανταλλαγη δωρων;;;;; :wait2:
Σε τρώει να πάρεις καμία Bibibo μου φαίνεται...

:tease:

johnny19818 είπε:
Σε τρώει να πάρεις καμία Bibibo μου φαίνεται...:tease:
Και αντε μετα να ψαχνει για τον Τζον Τζον.....:biglaugh:

Απ' οτι βλεπω οι συμμετοχες με το σταγονομετρο πεφτουν... :precry:

8 αγορια και μολις 1 κοριτσι - ΦΖΠ...αν τελικα μετρησει - το συνολον 9!!!!!!!!!!! :o

Και να φανταστει κανεις οτι εχουμε 17.364 μελη με 700 απο αυτα ενεργα!!!!!!!!

Στην ιδέα ότι στην 1η σελίδα θα υπάρχουν στο πινακάκι 700 ονόματα και θα γίνει κλήρωση με τόσο κόσμο... :o

Πάντως η μέρα της κλήρωσης πλησιάζει και όντως περίμενα κι εγώ καλύτερη ανταπόκριση.

ΦΖΠ1 είπε:
Έχω ένα fax/modem US Robotics, του 2001 μεν, αλλά που θα πάει το Σάββατο στο σούπερ μάρκετ στον κάδο των ανακυκλούμενων συσκευών. Ξέρω ότι είναι εκτός ορίων, αλλά το γράφω μήπως κάποιος το θέλει, έστω και καθ' αυτό τον τρόπο.Aν δεν "περνάει" για μέσα στην ανταλλαγή, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM.

Είναι αυτό.
Ευχαριστούμε για την καλή σου πρόθεση αλλά το ζητούμενο είναι κάτι ρετρό. :)

Έχεις PM. ;)

pardalotzatziki είπε:
Δεν γινεται, εχουν αριθμηση. Σας το ειπα να το καναμε ετσι απο την αρχη, καμια διαφορα.
Κι εσένα βρε παρδαλέ σου είπαμε να μας δείξεις το δώρο σου και δε μας το δείχνεις! :shake: :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DINO είπε:
Κι εσένα βρε παρδαλέ σου είπαμε να μας δείξεις το δώρο σου και δε μας το δείχνεις! :shake: :D
To αυτό. Δεν καταλαβαίνω βρε Παρδαλέ γιατί δεν ακολουθείς τους όρους? Οι όλοι το ίδιο ή κανένας....

Παιδια μεχρι το απογευμα θα ανεβασω και εγω τα δωρα μου. Σορρυ πηζω και δεν εχω χρονο ουτε να σκεφτω

Και γω αργά το βράδυ (άντε αύριο το πρωί) θα ποστάρω το δικό μου δωράκι :)

Έλα να βλέπω συμμετοχές!

Χα καλή ιδέα Dino! Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά τι ρετρό αντικείμενο θέλω να αποχωριστώ και επανέρχομαι! Φυσικά και συμετέχω!

Το ροκερ ειμαι αν δε σπαω τα δεσμα; :darkglasses:

DINO είπε:

Kambia είπε:
To αυτό. Δεν καταλαβαίνω βρε Παρδαλέ γιατί δεν ακολουθείς τους όρους? Οι όλοι το ίδιο ή κανένας....
https://www.youtube.com/watch?v=gPiU2z8N6fI

Καποιος θα μεινει χωρις δωρακι....
smiley-music037.gif
"]
smiley-music037.gif
[/url]

ΧΑΧΑΧΑ!!! Το atithasotzatziki φυσικά! :fafoutis:

Ιωάννης1ος είπε:
Χα καλή ιδέα Dino! Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά τι ρετρό αντικείμενο θέλω να αποχωριστώ και επανέρχομαι! Φυσικά και συμετέχω!
Ωραίος! :thumb:

Βασικά δε θέλω να αποχωριστεί κάποιος κάτι σημαντικό...

Αν έχεις οτιδήποτε διπλό ή απλά κάτι σου "πιάνει χώρο", τότε είναι το ιδανικό! :)

Αν το κρατουσαμε απλο θα ειχαμε ξεμπερδεψει και θα το χαιρομασταν περισσοτερο. Κολλατε σε λεπτομερειες... :P

Και αφου κολλατε σε λεπτομερειες......οριστε κι αλλη μια....

Ποιος θα κανει την κληρωση και γιατι να μην διαλεξει αυτο που γουσταρει τωρα που ξερουμε ολα τα δωρα; :tease:

Μην το κουραζετε το θεμα παιδια, οι κανονες ειναι απλοι και οποιος θελει συμμετεχει βασει αυτων η οχι.

pardalotzatziki είπε:
Αν το κρατουσαμε απλο θα ειχαμε ξεμπερδεψει και θα το χαιρομασταν περισσοτερο. Κολλατε σε λεπτομερειες... :P Και αφου κολλατε σε λεπτομερειες......οριστε κι αλλη μια....

Ποιος θα κανει την κληρωση και γιατι να μην διαλεξει αυτο που γουσταρει τωρα που ξερουμε ολα τα δωρα; :tease:
1. Η κλήρωση θα φροντίσω να γίνει από άτομο το οποίο δε θα συμμετέχει. Παρόλα αυτά αν δε βρούμε εθελοντή θα την κάνω εγώ με ανάρτηση βίντεο.

Δεν είμαι ταχυδακτυλουργός για να κάνω ματσολιά. Μάλλον θα πρέπει να πάρετε το λόγο μου γι'αυτο.

2. Βασικά έχεις δίκιο. Γουστάρω πολύ το βιβλίο του Άλκη*, όμως μάλλον το γουστάρουν και άλλοι τρεις, οπότε δεν έχεις δίκιο και υπάρχει πρόβλημα.

3. Αν ήξερα οτι θα μου βγάλεις τα σπλάχνα, θα το ξανασκεφτόμουν να ανοίξω το θέμα. :)

*Τυχαίο το παράδειγμα

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αφού ευχαριστήσω την Kambia που έκανε το θέμα "Important" στο chatbox, να της υπενθυμίσω να προσθέσει το συλλεκτικότατο ΚΟΜΙΞ #82 του Uskoke και το δικό μου πακέτο "Τρελό αυτοκίνητο - ViewMaster reels "CHiPs" - μαγνητάκια).

Thanx! :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα