pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 389
DINO είπε:Από εμένα το παρακάτω πακετάκι:
Καντο 3 δωρα :animlaugh: :animlaugh:
DINO είπε:Από εμένα το παρακάτω πακετάκι:
Δεν γινεται, εχουν αριθμηση. Σας το ειπα να το καναμε ετσι απο την αρχη, καμια διαφορα.DINO είπε:Εσύ, κανόνισε να σου τύχει το δικό σου δώρο, που δε μας λες...
Σε τρώει να πάρεις καμία Bibibo μου φαίνεται...pardalotzatziki είπε:Συμμετοχεεεεεεεεεεεεες!!! Αντρικο σπορ ειναι η ανταλλαγη δωρων;;;;; :wait2:
Εχει και μια η μανα μου, θα τις βαλω να κανουν παρεα.johnny19818 είπε:Σε τρώει να πάρεις καμία Bibibo μου φαίνεται...:tease:
Και αντε μετα να ψαχνει για τον Τζον Τζον.....johnny19818 είπε:Σε τρώει να πάρεις καμία Bibibo μου φαίνεται...:tease:
Ευχαριστούμε για την καλή σου πρόθεση αλλά το ζητούμενο είναι κάτι ρετρό.ΦΖΠ1 είπε:Έχω ένα fax/modem US Robotics, του 2001 μεν, αλλά που θα πάει το Σάββατο στο σούπερ μάρκετ στον κάδο των ανακυκλούμενων συσκευών. Ξέρω ότι είναι εκτός ορίων, αλλά το γράφω μήπως κάποιος το θέλει, έστω και καθ' αυτό τον τρόπο.Aν δεν "περνάει" για μέσα στην ανταλλαγή, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM.
Είναι αυτό.
Κι εσένα βρε παρδαλέ σου είπαμε να μας δείξεις το δώρο σου και δε μας το δείχνεις! :shake:pardalotzatziki είπε:Δεν γινεται, εχουν αριθμηση. Σας το ειπα να το καναμε ετσι απο την αρχη, καμια διαφορα.
To αυτό. Δεν καταλαβαίνω βρε Παρδαλέ γιατί δεν ακολουθείς τους όρους? Οι όλοι το ίδιο ή κανένας....DINO είπε:Κι εσένα βρε παρδαλέ σου είπαμε να μας δείξεις το δώρο σου και δε μας το δείχνεις! :shake:
DINO είπε:Κι εσένα βρε παρδαλέ σου είπαμε να μας δείξεις το δώρο σου και δε μας το δείχνεις! :shake:
https://www.youtube.com/watch?v=gPiU2z8N6fIKambia είπε:To αυτό. Δεν καταλαβαίνω βρε Παρδαλέ γιατί δεν ακολουθείς τους όρους? Οι όλοι το ίδιο ή κανένας....
Ωραίος!Ιωάννης1ος είπε:Χα καλή ιδέα Dino! Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά τι ρετρό αντικείμενο θέλω να αποχωριστώ και επανέρχομαι! Φυσικά και συμετέχω!
1. Η κλήρωση θα φροντίσω να γίνει από άτομο το οποίο δε θα συμμετέχει. Παρόλα αυτά αν δε βρούμε εθελοντή θα την κάνω εγώ με ανάρτηση βίντεο.pardalotzatziki είπε:Αν το κρατουσαμε απλο θα ειχαμε ξεμπερδεψει και θα το χαιρομασταν περισσοτερο. Κολλατε σε λεπτομερειες... Και αφου κολλατε σε λεπτομερειες......οριστε κι αλλη μια....
Ποιος θα κανει την κληρωση και γιατι να μην διαλεξει αυτο που γουσταρει τωρα που ξερουμε ολα τα δωρα; :tease:
Ελα, υπερβολες. Δε θελω να σου τα βγαλω χριστουγεννιατικα.DINO είπε:Αν ήξερα οτι θα μου βγάλεις τα σπλάχνα, θα το ξανασκεφτόμουν να ανοίξω το θέμα.