That makes 2 of us....αριαδνη είπε:Παιζετε αν θα προλάβω αλλα θα δειξει
Μην ανησυχείς, μια χαρά θα το αξιοποιήσουμεmike είπε:Και εγω θελω να συμμετεχω στην ομορφη πρωτοβουλια του φορουμ μας,το δωρο που δινω ειναι ενα sega mega drive, plug 'n' play της Radical, ειναι ετοιμο για χρηση το συνδεετε στην τηλεροαση και παιζετε στα γρηγορα τα ενσωματωμενα παιχνιδια που εχει, οπως το sonic και το golden axe.
Τωρα εαν το παρει γυναικα... τι να πω, ευχομαι να αποκτησει γρηγορα παιδακια, εαν δεν εχει ηδη!
Προβολή συνημμένου 120563
Α καταλαβα θα βαλεις για δωρο το κουτατο μεγαλο κουτι Super Metroid για SNES που σου εδωσα.Jackie dragon είπε:Εγω θα ηθελα να προσφέρω τουλάχιστον 3 δώρα, αν δώσετε λιγο παραπανω χρόνο και τα κανουμε πρωτοχρονιάτικα αντι για τη μερα των χριστουγέννων τοτε σιγουρα θα εχω και περισσότερα να δωσω!
Χαχαχαχαχαχαχ! Λαοθάλασσα οχι αστεία! Θα το δει κι ο "Ταλιμπανέζος" μετα και θα εξοντώσει τους πάντες και τα πάντα.. Παντως περα απο τη φιγούρα που εβαλα ως δώρο το αμέσως επομενο που ειχα στο μυαλό ηταν καποιο βινύλιο..mike είπε:Α καταλαβα θα βαλεις για δωρο το κουτατο μεγαλο κουτι Super Metroid για SNES που σου εδωσα.(Εκει να δεις μετα συμμετοχες :acoustic: )
Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται δημόσια... :boss:mike είπε:το κουτατο μεγαλο κουτι Super Metroid για SNES που σου εδωσα
makisimos είπε:Καλό θα ήταν να δώσετε τουλάχιστον λίγες μέρες ακόμη διορία για να βρουμε αυτο που θελουμε να δωσουμε...!! Κοτάξτε το μηπως και το παρατεινετε 2-3 μερες για να μαζευτούν περισσότερες συμμετοχές..!
alkis21 είπε:Ναι βρε παιδιά, κάντε το Πρωτοχρονιάτικο αντί για Χριστουγεννιάτικο να γίνει μπούγιο. Τι πειράζει;
αριαδνη είπε:Ναι παιδια δωστε λιγο ακομα χρονο
Μετά από όλα αυτά τα σχόλια, ομολογώ οτι το ξανασκέφτομαι για μια παράταση.angel_grig είπε:Συμφωνω και εγω...δωστε λιγο χρονο please....
Νομίζω πως η πρόταση αυτή είναι καλή ..... μικρή παράταση μέχρι τη Δευτέρα στις 24:00 και την Τρίτη το μεσημέρι να γίνει η κλήρωση...