Θα σας "τη σπασω" και μ' αρεσει χαχαDINO είπε:Διαδικασία:
1. Δηλώνουμε συμμετοχή με το δώρο που προσφέρουμε. Καλό είναι να ξέρουμε το δώρο που δίνει ο καθένας για να μη τύχει σε κάποιον το δικό του δώρο και επειδή πρέπει τα μέλη να έρθουν σε επικοινωνία (δείτε το 3).
anytime!DINO είπε:Ευχαριστώ Μαριάννα!(...)
Προστεθήκατε, μεσιέ!stayros είπε:Οριστε και το δικο μου ταπεινο δωρακι....![]()
Ενα Domino απο το HEMO.
Tony μου, διάλεξε σε παρακαλώ ένα τεύχος, βγάλτο μια φωτογραφία και πόσταρέ το! Για το τυπικό.tonytony είπε:ΟΚ γράψτε κι από μένα ένα περιοδικό Κόσμος του video που υπάρχουν πολλοί εδώ που ενδιαφέρονται νομίζω...![]()
Είμαστε πολύ μακριά για να το συντονίσουμε σωστά και δε μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Sorry, Κώστα μου, αλλά θα γίνει με ονομαστικά τα δώρα και φωτόζ! :flower:pardalotzatziki είπε:Θα σας "τη σπασω" και μ' αρεσει χαχαΜπορουμε απλα να αριθμησουμε το δωρο και αυτον που το προσφερει και να βγουν ετσι.
π.χ. DINO 1 - Δωρο 1
Η εκπληξη μετραει....![]()
![]()
Μου την έσπασες! :shake:pardalotzatziki είπε:Θα σας "τη σπασω" και μ' αρεσει χαχαΜπορουμε απλα να αριθμησουμε το δωρο και αυτον που το προσφερει και να βγουν ετσι.
π.χ. DINO 1 - Δωρο 1
Η εκπληξη μετραει....![]()
![]()
Έτοιμος! Ευχαριστώ!tonytony είπε:Ας πούμε αυτό... (....)
Αναμφισβητητα ειναι ολα τους μια ομορφια!!!:dribble:DINO είπε:Εξαιρετικές επιλογές όλες κύριοι!
Το έχω διαβάσει. Ωραία επιλογή!Uskoke είπε:Προβολή συνημμένου 120241Aυτό από μένα, ένα κλασσικό κόμιξ του 1995, Οι τρεις καμπαλέρος