Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σέβομαι την άποψή σου, αλλά εκτός από άστοχο, το σχόλιο είναι και κακεντρεχές...lolota είπε:O Mαρκος Σεφερλης...Τουλαχιστον αυτος οτι εκανε το εκανε μονος του... δεν χρειαστηκε να παντρευτει την κορη του Λατση
elephadas είπε:Αναρωτιέμαι αν το "εθνικός σταρ" απαιτεί να παίζεις μόνιμα αυτό το ρόλο και στην προσωπική σου ζωή. Η Βουγιουκλάκη έπαιζε πάντα τη Βουγιουκλάκη
Ο Βέγγος είναι ο καλός, αλλά διαχρονικά βασανισμένος, Έλληνας. Δυστυχώς δεν είναι αυτό το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται ένας "σταρ".johnny19818 είπε:Σαν άλλος μου ήρθε ο Θανάσης Βέγγος αλλά δεν μου καθόταν.
Ποσο σωστα μιλας!Αισυμνήτης είπε:Ο Βέγγος είναι ο καλός, αλλά διαχρονικά βασανισμένος, Έλληνας. Δυστυχώς δεν είναι αυτό το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται ένας "σταρ".
Ούτε καν.Τα έχετε πει ήδη όλα. Θα ήθελα πολύ να είναι ο Αλέκος αλλά όπως λέει και η karapiperim δείχνει πολύ κύριος για ένα τέτοιο τίτλο. Ο Αλέκος, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ανήκει στην ίδια περίπτωση που ανήκει και η Τζένη, που δεν μπορεί αντίστοιχα να είναι εθνική σταρ αντί της Αλίκης. Πέρα από το τι παίζουν, πώς παίζουν και τι κοινό προσελκύουν, είναι λίγο και θέμα φιζίκ. Και έτσι η δική μου επιλογή μοιραία είναι ο Κούρκουλος. Προσωπικά βλέπω στο παρουσιαστικό του έναν Έλληνα σε συσκευασία χολυγουντιανού ηθοποιού.
Προβολή συνημμένου 225857
Σοβαρά τώρα, αν αυτή δεν είναι χολυγουντιανή φυσιογνωμία, τότε ποια είναι;
Ούτε καν.Χωρις δευτερη σκεψη ο Νικος Κουρκουλος.