Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μοιραία κάποια στιγμή θα σωθεί η φιλμογραφία του. Θα πρέπει όμως να ανησυχήσεις νωρίτερα, όταν θα έχουν τελειώσει τα καλά του Νίκου και θα σας βάζω "Μανούλα θέλω να ζήσεις" και "Συγχωρεσε με αγάπη μου".Αμα βαλεις λιστα για βαθμολογια που να μην περιλαμβανει Νικο Καζη, θα αρχισω να ανησυχω για σενα.
Τι θελεις να πεις; Πως δε θα ξαναβαλεις ολες τις ταινιες του Νικου απο την αρχη;Μοιραία κάποια στιγμή θα σωθεί η φιλμογραφία του. Θα πρέπει όμως να ανησυχήσεις νωρίτερα, όταν θα έχουν τελειώσει τα καλά του Νίκου και θα σας βάζω "Μανούλα θέλω να ζήσεις" και "Συγχωρεσε με αγάπη μου".
Δεν ξέρω γιατί αλλά θυμήθηκα το Σημίτη που έλεγε:Και επισης τι υπαινισσεσαι; Πως το Μανουλα θελω να ζησεις δεν ειναι καλο;
Α, δε με ενοχλεί. Άλλωστε εγώ δεν τον θέλω για ηθοποιόκαι δεν εκανε καθολου μα καθολου για ηθοποιος.
Αλλά για να κατεβάζει τις κουρτίνες;Α, δε με ενοχλεί. Άλλωστε εγώ δεν τον θέλω για ηθοποιό![]()
Οχι, καλε. Για τραγουδιστη τον θελει.Αλλά για να κατεβάζει τις κουρτίνες;![]()
Για τις κουρτίνες παίρνεις και μια σκάλα να κάνεις τη δουλειά σουΑλλά για να κατεβάζει τις κουρτίνες;![]()
Αχ, πως με ξέρεις!!!!Οχι, καλε. Για τραγουδιστη τον θελει.![]()
Υστερα απο ενα τετοιο σχολιο, ψαξε και βρες σκοτεινο μερος να κρυφτεις.Μπα, ο Καζής ήταν ο κάτοχος αυτού του προγουλιού? Δεν πολυθυμόμουνα τη φάτσα του.
Αχαλίνωτα πάθη έτρεφε ο Νικόλας Ελέφαντα. Και θυμήθηκα και τον Χριστοφορίδη στο Ενα κορίτσι για δυοΟ Νίκος Καζής έτρεφε προγούλι.
Όχι και εραστής της καλέ. Αρραβωνιαστικός. Η Γκόλφω ήταν άσπιλη και αμόλυντη κι ανέγγιχτη κόρη. Μην μπερδεύουμε την Αντιγόνη Βαλάκου με την Μίνα Αδαμάκη και τον Λάσκο με τους Ρέππα - Παπαθανασίου. Οι επιφανειακές ομοιότητες Γκόλφως και Μπήλιως είναι καθαρή σύμπτωση.. Κάπου μέσα μου πιστεύω πως η Γκόλφω έπρεπε να παραδειγματιστεί από τον συμφεροντολόγο εραστή της
Τι θες να πεις Ελέφαντα; πως πήρε το δηλητήριο έτσι; χωρίς να προηγηθεί ένα κατιτίς; τίποτα; Εγώ θεώρησα αυτονόητο το συμβάν και κάπως δικαιολόγησα την αυτοκτονία. Τώρα είναι που δεν καταλαβαίνω τίποτα.Όχι και εραστής της καλέ. Αρραβωνιαστικός. Η Γκόλφω ήταν άσπιλη και αμόλυντη κι ανέγγιχτη κόρη.
Καλα, εσυ εχεις και τους λογους σου που θελεις να επαιρνε αλλον.Κάπου μέσα μου πιστεύω πως η Γκόλφω έπρεπε να παραδειγματιστεί από τον συμφεροντολόγο εραστή της και να πάρει εκείνον που την ήθελε (Κίτσο θαρρώ τον έλεγαν) «που'ν τσιφλικάς, που ν' τσέλιγγας κι σαν τριλός σι θέλει».