Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Γεωργία Βασιλειάδου: μαζί με την ηθοποιό Ταυγέτη (Μπασούρη) είναι δύο από τις ... άσχημες ... του ελληνικού κινηματογράφου.
Γνωρίσαμε τη Γεωργία Βασιλειάδου σε μεγάλη ηλικία στον ελληνικό κινηματογράφο, θα μου επιτρέψετε να τη βαθμολογήσω κρίνοντας από την ηθοποιία της: 7

Κατερίνα Γώγου: γλυκύτατη κοπελίτσα...οργισμένο νιάτο...7

Σπεράντζα Βρανά: μπριόζα...και πολύ σέξυ...8.

Γιώργος Γρηγορίου: χρειάστηκε να googlάρω το ονομα για να δω ποιος ειναι...τι να πω εδώ... 5 ...

Βασίλης Αυλωνίτης: λάτρης...του ποδόγυρου...τον γνωρίσαμε σε μεγάλη ηλικία στον ελληνικό κινηματογράφο, οπότε κρίνοντας από την ηθοποιία του: 7

Νίκος Ρίζος: δεν περιγράφω άλλο...7
 
Πάντα σε συνεννόηση με τη φίλτατη Μπαμπινέλλα σας έχω νέα θύματα:

Μαίρη Αρώνη
Μέλπω Ζαρόκωστα
Μάρω Κοντού
Λάμπρος Κωνσταντάρας
Αλέκος Τζανετάκος

Γιώργος Τσιτσόπουλος
 
Χμμμ δε βλέπω πολύ θάψιμο στον ορίζοντα..

Μαίρη Αρώνη:

Τα έχουμε ξαναπεί. Υπέρκομψη, αρχοντική, γοητευτικότατη γυναίκα. Έχω τη γνώμη πως οι άντρες που γνωρίζουν τι τους γίνεται θα την ήθελαν. Εμένα μ αρέσει πολύ.8
Μέλπω Ζαρόκωστα:
Στην ίδια κατηγορία. Αλλά πιο όμορφο πρόσωπο απο Αρώνη. Ίσως να μην ήταν απο αυτές που θα την κυνηγούσαν οι άντρες σαν τρελοί αλλά νομίζω όλοι θα την πρόσεχαν. Στα συν οτι μεγάλωσε και μια χαρά κι ακόμη διατηρεί τη φινέτσα της.8
Μάρω Κοντού:
Πάρα πολύ σέξι, πάρα πολύ καλή ηθοποιός. Μέχρι και κάποιες ατέλειες στο σώμα της χαριτωμένες δείχναν. Επίσης μου άρεσε και πριν φτιάξει μύτη. Μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, της βάζω ένα 9.
Λάμπρος Κωνσταντάρας:
9. Σε κάθε ηλικία ο Κωνσταντάρας ήταν γοητευτικός. Νεαρός ήταν καλλονός, δεν το συζητώ, κι αργότερα όμως μεσόκοπος διατηρούσε τη γοητεία του με άλλον τρόπο. Εμένα μου αρέσει πολύ.
Αλέκος Τζανετάκος:
Χαριτωμένος κι αυτός,αν και δεν ήταν όμορφος κι είχε περίεργο πρόσωπο θα είχε πιστεύω τις κατακτήσεις του. Του βάζω ένα 7ράκι
Γιώργος Τσιτσόπουλος:
Αυτός ήταν πιο ωραίος μεσόκοπος απ ότι νέος. Συμβαίνει ποτε πότε κι αυτό. Δεν είχε τίποτα το περίεργο ο άνθρωπος αλλά δεν είναι στο στυλ μου του βάζω ένα 6
 
Mαιρη Αρωνη. Αριστοκρατισσα. Αντε τωρα να την εβαζες αυτη σε ρολο υπηρετριας. Σαν να εβαζες τον Τσαγανεα σε ρολο μπακαλη.
Χωρις να ειναι ασχημη, δεν ηταν και ιδιαιτερα ωραια, ουτε ειχε πολυ σεξ απηλ. 3.
Μελπω Ζαροκωστα. Παρα πολυ ομορφη και πολυ αριστοκρατικη επισης, αλλα σχεδον καθολου σεξυ. 2.
Μαρω Κοντου. Υπεροχη ηθοποιος πανω απο ολα. Η καλυτερη της γενιας της γιατι οπου κι αν την ειδα ηταν φυσικοτατη ακομα και στην πιο ασημαντη λεπτομερεια. Μου αρεσε πολυ ξανθια πλατινε στα τελη του '50 με αρχες του '60. Πανεμορφη στο Εγκλημα στο Κολωνακι και στον Ανθρωπο του τραινου. Ως καστανη εχασε παρα πολυ. Για παραδειγμα, στο Αλιμονο στους νεους απο εμφανιση δε μου λεει τιποτα. Κρατηθηκε αρκετα καλα μεχρι μεγαλη ηλικια και απο σεξ απηλ της δινω ενα μεσο ορο για ολη την πορεια της. 6.
Λαμπρος Κωνστανταρας. Ωραιος αντρας, αλλα καθολου ο τυπος μου. Ηταν και πανυψηλος κι αυτο εμενα με αγριευει. Πολυ καλος ηθοποιος μεχρι να αναλωθει στις χαζοκωμωδιες του Καραγιαννη - Καρατζοπουλου. Εγω τον Λαμπρο ηθελα να τον βλεπω σοβαρο και συνηθως στο ρολο του καλου φιλου οπως στην Αγνωστο, στο Η μοιρα γραφει την ιστορια και στο Παραστρατημα μιας αθωας. Οχι να κυκλοφορει με το εσωρουχο και να κανει τον τρελο οπως στο Ο τρελος τα' χει 400. Με απογοητευε με κατι τετοια. 4.
Αλεκος Τζανετακος. Δεν ηταν ωραιος. Καθολου. Ηταν ομως γλυκος και χαριτωμενος και ηταν και ταλενταρα. Μου αρεσε λιγο περισσοτερο σε εμφανιση στις πρωτες του ταινιες διοτι μετα εμφανιζοταν ακουρευτος, πραγμα αρκετο απο μονο του για να δω εναν αντρα με τα ματια που θα εβλεπα μια γυναικα. Ο Αλεκος ηταν υπεροχος κωμικος ηθοποιος και θα μου μεινει αξεχαστο το δεσιμο που ειχε με τον Γιωργο Κωνσταντινου. Τι διδυμο ηταν αυτο που κανανε στο 5000 ψεματα και στο Καλως ηρθε το δολλαριο! Απο σεξ απηλ 4.
Γιωργος Τσιτσοπουλος. Γλυκουλης και συμπαθητικος. Τιποτα ιδιαιτερο απο υποκριτικη, αλλα αρκετα του τυπου μου ως αντρας. 7.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Συμφωνώ με bambi,αλλά για Μέλπω και Αρώνη θα άλλαζα τους βαθμούς..Δηλαδή:
Αρώνη 2
Ζαρόκωστα 3 (αν και στο "Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" θα τις έβαζα 5, συνολικά όμως 3)
Κοντού 6
υγ: Εύστοχη παρατήρηση αυτή για το δίδυμο Κωνσταντίνου-Τζεβελέκου στην ταινία "5000 ψέματα"..Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που την είδα (ένα Σαββατόβραδο στην ΕΡΤ-2 αρχές του '83)..Εκείνες τις μέρες είχα ανεμοβλογιά,καραντίνα για 10-15 μέρες στο σπίτι,η φαγούρα ήταν ανυπόφορη και οι παρατηρήσεις να μην ξύνομαι ήταν ανά λεπτό..Ε,λοιπόν, βλέποντας την ταινία,για σχεδόν 2 ώρες, ξέχασα και φαγούρες και τα πάντα από το γέλιο.Δεν έχω ξαναγελάσει τόσο πολύ σε ταινία του Κωνσταντίνου.Ίσως από κοντά και το "Γάμος αλά ελληνικά".Αλλά το "5000 ψέματα" ήταν πολύ πιο ξεκαρδιστικό.Όπως έγραψες bambi,το δίδυμο Κωνσταντίνου-Τζεβελέκου ήταν πετυχημένο και απολαυστικό.
 
Χαίρομαι πολύ που ξαναγράφω στο forum σας... Χαίρομαι πραγματικά... Μου έχει γίνει μια όμορφη συνήθεια να μπαίνω να βλέπω τι γράφετε.... Καθήστε αναπαυτικά, να σας πω κι εγώ την άποψή μου.... Δεν θα βάλω και πολύ καλούς βαθμούς, δηλαδή, αλλά τέλος πάντων...

Γεωργία Βασιλειάδου: Δεν μπορώ να κρίνω την Βασιλειάδου σαν νέα, παρόλο που είδα την φωτό της και πραγματικά δεν αναγνωρίζεται. Την κρίνω μόνο από τα έργα της, από την ηθοποιία της, γιατί αυτό βλέπω ζωντανά στις ταινίες της. Την εκπληκτική κωμική ηθοποιό. Από σεξ απήλ όμως? 0.

Κατερίνα Γώγου: Τσαχπίνικο μουτράκι, μου είναι πολύ συμπαθής στις παλιές ταινίες που υποδυόταν συνήθως το τρελοκόριτσο της εποχής. Αλλά δε μου βγάζει κάτι σέξι. Βάζω 4.

Σπεράντζα Βρανά: Εντάξει τώρα, η Σπεράντζα ήταν ένα είδος μόνη της. Είδος Σπεράντζα. Γυναικάρα, μελαχροινή, με έντονες καμπύλες, καλή ηθοποιός, καλή τραγουδίστρια, με χαρακτηριστικά βραχνή φωνή, πρέπει να ήταν όντως ηφαίστειο. Τουλάχιστον εμένα αυτό μου βγάζει. 10 με τόνο.

Γιώργος Γρηγορίου:
Τον έψαξα στο google... Μα είναι δυνατόν? Ένας ηλικιωμένος που έπαιζε τέταρτους ρόλους? Τον ξέρω φατσικά και μπορεί να ήταν πολύ καλός άνθρωπος, αλλά σέξυ? 0

Βασίλης Αυλωνίτης:
Δε μου αρέσει. Δεν ανήκει στους αγαπημένους μου. Χοντροειδές χιούμορ, ίσως και από κακή επιλογή ταινιών, γιατί σε κάποιες ταινίες όπως στο "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός" και στο "Οι γαμπροί της Ευτυχίας" είναι καλός. Σαν άντρας για μένα είναι το απόλυτο τίποτα. Άντε να βάλω 2.

Νίκος Ρίζος: Ο κοντός του ελληνικού σινεμά. Αυτό τίποτε άλλο. 3.

Μαίρη Αρώνη: Κυρία, με αριστοκρατικό αέρα, κομψή, με όμορφες λεπτομέρειες (καπέλο, γάντια, παπούτσια, μαλλιά). Αλλά δεν σου έβγαζε ιδιαίτερα το σέξι. 5.

Μέλπω Ζαρόκωστα:
Θα έβαζα το ίδιο σχόλιο με την Αρώνη, με μια ιδιαίτερη αναφορά στα υπέροχα μάτια της. 5.

Μάρω Κοντού:
Μου αρέσει πάρα πολύ σε όποιο ρόλο κι αν έχει παίξει. Όμορφο πρόσωπο, υπέροχο σώμα, και σεξ απήλ που υπάρχει αναμφισβήτητα, αλλά δεν ξεχειλίζει. 9.

Λάμπρος Κωνσταντάρας:
Με τον συγκεκριμένο ηθοποιό έχω πάθει το εξής. Τον έχω δει πιο μικρή στις χαζές κωμωδίες του Καραγιάννη και σαν μπαμπά της Βουγιουκλάκη και μετά τον είδα νέα σε διαφορετικό ρόλο που τελικά ήταν πολύ γοητευτικός (π.χ. στην Άννα Ροδίτη) και με πολύ ωραία φωνή. Στο μυαλό μου λοιπόν, έχει μείνει ένας τρελομπαμπάς, πράγμα που ίσως τον αδικεί. 4.

Αλέκος Τζανετάκος: Μπορεί να μην ήταν όμορφος και οι ρόλοι του να μην καθόλου τραβηχτικοί (έπαιζε σχεδόν πάντα ή τον χαζό ή τον καρπαζοεισπράχτορα σε κωμωδίες) αλλά πρέπει να το είχε το τραβηχτικό του, τελικά. Οι κατακτήσεις του με κάνουν να το υποπτεύομαι, γιατί στην οθόνη δεν το βλέπω. Οπότε θα βάλω 6.

Γιώργος Τσιτσόπουλος:
Δεν ήταν άσχημος, ίσα-ίσα ήταν αρκετά ελκυστικός, αλλά μου είναι παντελώς αδιάφορος. 5.
 
Να δουμε τι εχετε να πειτε για αυτη την εξαδα:

Νικη Λιναρδου
Δαφνη Σκουρα
Ελενη Ερημου
Γιωργος Τζωρτζης
Αγγελος Αντωνοπουλος
Σπυρος Φωκας
 
Λιναρδου: πολύ ωραία γυναίκα και με το καρέ της ξεχώριζε , σεξ απηλ, ωραίο παίξιμο, όμορφο σώμα, αγαπημένη ηθοποιός ,συνολικά 8
Ελενη Ερημου' πανέμορφη ξανθιά αλλά μέχρις εκεί διοτι δεν έχω δει πολλές ταινίες της, 9 στην ομορφιά της θα βάλω κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να ειπω, δεν έχω ενσυναίσθηση για την υποκριτική της!
Φωκας: αστέρι μοιάζει με τον Νικό Παπαδακη, τέκνο στα νιάτα του μεγάλο αλλά λίγο ψυχρός για τα γούστα μου πολύ όμορφος για να ναι αληθινος , ένα 7 από μενα. Δεν είναι σαν τον Ντουζο που ήταν ζεστός , προσιτός.
Τζωρτζης: ταλέντο, ωραίος άνδρας, ωραίοι ρολόι, 8 και του σαλονιού και του αλωνιου
Αντωνοπουλος: έχω ακούσει οτι είναι τρομερός άνθρωπος και καλός δάσκαλος στην υποκριτική με τα νέα παιδιά, ε αυτό μου φτάνει , 9
Σκούρα" μία ταινία έχω δει τι να βάλω...
 
Να δώσω και γω τους βαθμούς μου χωρίς εξηγήσεις αυτή τη φορά...

Νίκη Λινάρδου 6
Δάφνη Σκούρα 2
Ελένη Ερήμου 9
Γιώργος Τζώρτζης 7
Άγγελος Αντωνόπουλος 7
Σπύρος Φωκάς 9
 
Νίκη Λινάρδου:
Αστέρι. Πολύ όμορφη, δροσερή, με όμορφο σώμα.Πολυ μου αρέσει, 8 θα βάλω μόνο κ μόνο γιατί άλλο το σέξι κι αλλο η φινέτσα
Δάφνη Σκούρα:
Όμορφη γυναίκα αλλά η τόση ποιότητα λειτουργεί κάπως ας μην γράψω τη λέξη, διαβάζουν κ ανήλικα. 5.
Ελένη Ερήμου:
Τώρα είναι εντελώς υποκειμενικό αλλά η Ερήμου δε μου αρέσει. Αναγνωρίζω ότι είναι μια όμορφη γυναίκα που μεγάλωσε και άψογα αλλά εμένα δε μου αρέσει.5
Γ. Τζώρτζης:
Όμορφος άντρας. Μου έβγαζε όμως μια μελαγχολία ( ίσως λόγω των ρόλων) που δε μου αρέσει στους ανθρώπους. 6
Άγγελος Αντωνόπουλος:
9. Πάρα πολύ μου αρέσει ο Αντωνόπουλος.
Σ'. Φωκάς:
Όμορφος, όμορφος, όμορφος.. α και όμορφος.. Σοβαρά τώρα... Υπήρχε λέτε περίπτωση να περάσει από κάπου ο Φωκάς και να μη ραγισουν τα πεζοδρόμια;; Άι ντοντ θινκ σο.
Ένα 10 το βάζω ανεπιφύλακτα.
 
Λινάρδου: όπως έγραψε η αριαδνη,το καρέ της πήγαινε πάρα πολύ..Με καρέ λοιπόν 9,χωρίς καρέ 7, στο σύνολο: 8
Ερήμου: H "αύρα", ο "αέρας" της ( δηλαδή, αυτό το "απρόσιτο και ψηλομήτικο" ύφος που μου έβγαζε),τα χρώματα της,το στυλ της,είναι στα γούστα μου και της βάζω 9,5..Όχι 10,αλλά σίγουρα πάνω από 9! 9,5 λοιπόν.
Σκούρα: Δεν τη ξέρω βρε παιδιά. Γκούγκλαρα για να δω ποια είναι.Υπάρχουν φωτό της.Από αυτές που είδα (πάλι δεν τη θυμήθηκα),θα τη βαθμολογήσω με 2,5 . Μιας και δεν κρίνουμε υποκριτικές ικανότητες,από τις φωτό που είδα,δεν μου άρεσε περισσότερο από την Ζαρόκωστα.
Γι αυτό λοιπόν 2,5 και όχι 3..Αλλά σίγουρα πάνω από την Αρώνη.
 
H Σκούρα πρέπει να ήταν εξαιρετική ηθοποιός άλλο που δεν είδαμε σαν παιδιά και νέοι άνθρωποι πολλές ταινίες της. Δηλ.ουτε εγώ ξέρω τι βαθμό να βάλω δεν έχω την αίσθηση της παρουσία της
 
Νίκη Λινάρδου: Όμορφη, κομψή, αεράτη, (από ένα σημείο και ύστερα δηλαδή που βρήκε το στυλ της, γιατί σαν τσιγγάνα στο "Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο, με το μουστακάκι, ήταν δράμα) αλλά κρύα και δε μου αρέσει σαν ηθοποιός. 5.

Δάφνη Σκούρα:
Παντελώς αδιάφορη. Την έχω δει σε παλιές ταινίες και ήταν καλή ηθοποιός. Αλλά αυτό το ίσιο καρέ καστανό μαλλάκι, συνδυασμένο με ένα μάλλον αδιάφορο πρόσωπο, δεν είναι και πολύ του γούστου μου. Για το σεξ απήλ μιλάμε πάντα. 2.

Ελένη Ερήμου:
Πανέμορφη χωρίς αμφιβολία, σαν Barbie πραγματικά, αλλά κρύα και σνομπ. Μπορεί φυσικά να μην ήταν η γυναίκα. Απλά αυτό μου έβγαζε. 4.

Γιώργος Τζώρτζης:
Λοιπόν, κοιτάξτε τι παθαίνω με αυτόν τον ηθοποιό. Είναι όμορφος? Ναι, ασφαλώς. Έχει ωραία φωνή? Ναι, ασφαλώς. Είναι καλός ηθοποιός? Ναι, ασφαλώς. Ε, δε μου αρέσει καθόλου. Πώς γίνεται αυτό, δεν ξέρω, μη με ρωτάτε. Θα βάλω λοιπόν το μέσο. 5.

Άγγελος Αντωνόπουλος: Κύριος, εμφανίσιμος, σοβαρός, με πολύ ωραία φωνή, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχει τρομερό σεξ απήλ, νομίζω ότι θα τον ερωτευόμουν από το πρώτο ραντεβού (εάν βγαίναμε δηλαδή ποτέ ραντεβού :D :D ). 10.

Σπύρος Φωκάς:
Κούκλος, με την πραγματική έννοια της λέξης. Πανέμορφος. Αλλά κρύος. Βάζω καλούτσικο βαθμό, επειδή λίγοι είναι τόσο ωραίοι σαν κι αυτόν. 7.
 
Βρε συ tzelaso , τις ίδιες σκέψεις κάνω και γω για τον Φωκα , είναι από τους λίγους δε που κάνανε διεθνή καριέρα ! Τελικά οι πολύ ωραίοι άνδρες φοβίζουν...καλύτερα ο Παντζας
 
Βρε συ tzelaso , τις ίδιες σκέψεις κάνω και γω για τον Φωκα , είναι από τους λίγους δε που κάνανε διεθνή καριέρα ! Τελικά οι πολύ ωραίοι άνδρες φοβίζουν...καλύτερα ο Παντζας

Αριάδνη μου, δε με φοβίζουν. Απλά από εμπειρία, οι περισσότεροι ωραίοι είναι χαζοί. :) Και ο άντρας πρέπει να σε τραβάει και για το μυαλό του, αλλιώς είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τον βαρεθείς.
 
Είναι νάρκισσοι κυρίως και αυτό βγαινει χωρίς χιούμορ το οποίο και το κρατούν για την ατσαλακωτη εικόνα τους! Γι αυτό δεν θα παρω
 
Χα χα χα κάνει αναγραμματισμό το ίδιο το ποστ δεν φταιω και να μην ξεχνιομαστε εγώ Πάντζα ή Ντουζο θα διαλεγα για να περνώ καλά! Καλός ο Αλεν Ντελον αλλά για πόσο καιρό θα με κρατούσε; Άσε να μαστε σιγουροι
 
Πίσω
Μπλουζα