Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Οχι, μην τη σβησεις, Μιχαηλ, και ειναι και τοσο ωραια αυτα που γραφεις! Δε μας τρωει το ψωμι. :)
 
Να ψηφίσω κι εγώ την εξάδα της αγαπητής bambinella 100.

Έρρικα Μπρόγερ 3
Λίλιαν Μηνιάτη 8 (Λατρεμένο πλάσμα)
Άννα Φόνσου 4
Γιάννης Βογιατζής 5
Λευτέρης Βουρνάς 5
Γιώργος Πάτζας 2 (Ούτε ως ηθοποιός μού λέει κάτι, ούτε ως άνδρας)
 
Να "θάψω" και εγώ λοιπόν,πρώτη φορά από την είσοδο της νέας χρονιάς.Χωρίς να σχολιάσω όμως.Γιατί ως γνωστός "σεντονογράφος",εάν το κάνω,θα τελειώσω όταν θα πλησιάζουν τα..Χριστούγεννα! Μόνο βαθμοί λοιπόν,με λακωνικά σχόλια:
Τζελβέ 4 (Το μόνο που νιώθω βλέποντας τη είναι να φωνάξω: "..όποιος τολμήσει να πειράξει αυτό το σπουργιτάκι, θα το μετανιώσει")
Διαλυνά 8 ( Φρεγάτα! Εγώ ο Fulci θέλω φρεγάτες..Ας πάρει ο Χατζηχρήστος τις βαρκούλες του)
Τσιούνη 1 ( no madame )
Παπανίκα 8 ( Όταν θέλει,ακόμα και ένα "άτσαλο και αστείο" στημένο καμάκι στο "Ο τελευταίος άντρας", το κάνει ερωτικότατο!)
Σταθοπουλου 8,5 ( Ορθογώνιο πρόσωπο,ματάρες,ψηλή -τουλάχιστον έτσι φαίνεται-,σωματάρα..ε,τι άλλο πια!)
Αποστόλου 3 (Λατρεύω την "άγρια ομορφιά", ένα "ερωτικό αγρίμι", αλλά αυτή έδειχνε απλά σκέτο..αγρίμι! )
Δανδουλάκη 3 (Ποτέ δεν τη θεωρούσα όμορφη..Ούτε σέξι!..Ούτε ερωτική..)
Κουνελάκη 4 ( Έβαλα 4 , γιατί ήδη είχα βάλει 3 και θα νομίσετε πως κόλλησε το πληκτρολόγιο)
Ατζολετάκη 8 ( Δεν μου ΄ρχεται κάτι να γράψω για τη Γωγώ..Οι φωτό της μιλάνε γι αυτήν)
Μπρόγερ Ερρ. 9,5 (Στα γούστα μου, femme fatale .. Αυτό είναι..Γιατί το γέλιο δεν είναι ερωτικό!.."Αγέλαστη,ψυχρή,απρόσιτη"..Σχεδόν..τέλεια!)
Μηνιάτη 3 ( Και εκεί που.."ανάψαμε", ξαναγυρίσαμε στα 3άρια ! Α, βρε bambi..Μας προσγειώνεις απότομα)
Φόνσου 3 (Ε, όχι και να γίνει εμφύλιος μεταξύ ξηράς,ναυτικού και αεροπορίας..Ποτέ δεν κατάλαβα τι βλέπουν οι άλλοι που δεν το βλέπω εγώ..)
Να επαναλάβω ακόμα μια φορά,πως πάντα οι βαθμολογίες μου είναι η προσωπική μου γνώμη ΜΟΝΟ για την εξωτερική τους εμφάνιση και όχι για το καλλιτεχνικό τους ταλέντο ή το χαρακτήρα τους.
 
Έρρικα Μπρόγερ: 9. Παρα πολύ σέξι η Έρρικα. Και στα χορευτικά της έβγαζε πολύ θερμό άνθρωπο. Ναι, ναι κόλαζε και κοκκόρους πιστεύω.

Λίλιαν Μηνιάτη:5. Όμορφη το δίχως άλλο αλλά σέξι όχι πολύ. Λίγο ψυχρή μου φαίνεται.

Άννα Φόνσου: 7. Φορές φορές. Μου άρεσε πολύ το διάστημα '67-75. Βγάζω ένα μέσο όρο.

Γιάννης Βογιατζής: 4. Νοοοπ .

Λευτέρης Βουρνάς: 10. Και να πω και κάτι. Ήθελα να τον προτείνω να τον βαθμολογήσουμε στη @bambinella 100 !!! Προχθές το σκεφτόμουν!! Θα αναλύσω το 10ρι μου. Ο Βουρνάς δεν είναι το γούστο μου. Βέβαια εκεί σε μια ταινία που έπαιζε με την Κοντού ήταν γλύκας. Παρόλα αυτά τον θεωρώ πάρα πολύ σέξι άνθρωπο, ταλαντούχο και με ωραία φωνή. Τον έβλεπα τις προάλλες σ ένα θεατρικό με την Αναλυτή και τον Ρηγόπουλο.... τι ταλέντο!!τι χάρη που είχε αυτός ο άνθρωπος!! Μ αρέσει, μ αρέσει 10 Λευτέρη μου!!

Γιώργος Πάτζας:5 Χαριτωμένος άνθρωπος, καλός ηθοποιός...Σε κάποιες ταινίες βγάζει κ σέξι πλευρά (Πχ Ξύπνα Καημένε Περικλή), δεν ξέρω αν φταίνε οι ρόλοι του αλλά σέξι δεν τον λέω.
 
Μπαμπινέλλα καλά που το διευκρίνισες, αλλιώς θα την πατούσα κι εγώ.
Πάμε λοιπόν:

Έρρικα Μπρόγερ: 9. Κι εγώ την μπέρδευα και την μπερδεύω ακόμα με την Βαλσάμη νέα. Κλασική ευρωπαϊκή ομορφιά. Σταθερή αξία.

Λίλιαν Μηνιάτη: 5. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Στο τούτο της μου φέρνει σε Βλαχοπούλου νέα.

Άννα Φόνσου: 3. Από μένα είναι όχι. Και κακογέρασε κιόλας.

Γιάννης Βογιατζής: 0. Από τους πολύ εκνευριστικούς.

Λευτέρης Βουρνάς: 9. ¡¡¡Μανούλα!!! Του αφαιρώ έναν βαθμό γιατί κατά περιόδους είχε αίσχος μαλλί.

Γιώργος Πάντζας: 0. Απαπα... Ακόμα ένας εκνευριστικός.
 
Έρρικα Μπρόγερ: Μου άρεσε πάρα πολύ. Μπορεί να θυμίζει την Νόρα Βαλσάμη αλλά μου φαίνεται πολύ περισσότερο σέξι. Όμορφη, με πολύ ωραίο σώμα (εντάξει ήταν χορεύτρια η γυναίκα αλλά δεν είναι όλες έτσι). Αν η Λιβανού μου θυμίζει μελαχροινή Βarbie, η Έρρικα είναι η ξανθιά, θρυλική έκδοση. Υπάρχει και κοκκινομάλλα Barbie στο ελληνικό σινεμά. Η Νικόλ Κοκκίνου. Για την Έρρικα από μένα 9.

Λίλιαν Μηνιάτη: Όμορφη, με πολύ ωραίο ντεκολτέ. Δεν την συμπαθώ πολύ, χωρίς λόγο και αιτία. Ίσως να είναι η φωνή της που δε μου αρέσει καθόλου ή ηθοποιία της, τι να πω? 5.

Άννα Φόνσου:
Η Φόνσου λοιπόν, ήταν πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Ενώ δεν είχε καθόλου ωραίο πρόσωπο, ήταν πολύ άοσμο και άχρωμο, είχε ένα εξαιρετικό ατού. Το απίστευτο σώμα της. Τέλειο σε αναλογίες. Για μένα, ήταν το πιο τέλειο σώμα που πέρασε από τον Ελληνικό κινηματογράφο μετά την Λάσκαρη. Σε κάποιους ρόλους της έβγαζε κάτι απίστευτα σέξι. Και δε μιλάω για το "Κορίτσι με το άλογο" που ήταν ούτως ή άλλως σέξι ο ρόλος, αλλά και σε άλλες. Για την "Οργή" ας πούμε... Για το σέξι της, 8.

Γιάννης Βογιατζής: Φωνή που σκίζει, τρελαίνομαι να τον ακούω να τραγουδάει, αλλά δε θα πήγαινα μαζί του ούτε για πλάκα! Ειδικά στα νιάτα του. Όταν μεγάλωσε ήταν κάπως καλύτερος! Αν βαθμολογούσα φωνή, θα έβαζα 10... Από εμφάνιση, 2. Άντε, βάζω 4.

Λευτέρης Βουρνάς:
Α, εδώ υποκλίνομαι! Ήταν πολύ όμορφος άντρας! Με πολύ ωραία φωνή και έντονο σεξ απήλ! Ειδικά στο "Κοροϊδάκι της πριγκιπέσας" που έχει και πιο μακρύ μαλλί, λόγω μόδας! Τον είχα δει και στο θέατρο στο "Αγάπη μου παλιόγρια" πιο μεγάλο ακόμα... Από μένα 10.

Γιώργος Πάντζας:
Και ο Πάντζας ήταν όμορφος. Αλλά παρόλη την ομορφιά του και τα πράσινα μάτια του, δεν θα τον κοιτούσα. Σε κάποιες κωμωδίες, με κάνει και γελάω με την καρδιά μου. Αλλά σέξι, δε μου βγάζει. 4.
 
Ερρικα Μπρογερ. Γλυκια και αερινη, αλλα ως εκει και μη παρεκει. Ουτε κρυο, ουτε ζεστη και ειχε και μια φωνη καπως περιεργη. Η μονη φορα που μου φανηκε σεξυ, ειναι οταν χορευει στην Εξοδο Κινδυνου, αλλα εκει ηταν σεξυ ολο το σκηνικο. 4.
Λιλιαν Μηνιατη. Πανεμορφη, χαριτωμενη, τσαχπινα και με πανεξυπνο μουτρακι. Πολυ καλη ηθοποιος επισης και μου ειναι και εξαιρετικα συμπαθης. Μιμηθηκε τη Βουγιουκλακη στο τραγουδι Αστο να φυσαει τ' αγερι, στο Υιε μου υιε μου, αλλα ευτυχως δεν το συνεχισε. Το ξανθο μαλλι της ταιριασε παρα πολυ και ελπιζω να το διατηρει και τωρα που μιλαμε. Κριμα που σταματησε τοσο νωρις απο τα καλλιτεχνικα. Θα μου αρεσε να την εβλεπα και αλλου. 8.
Αννα Φονσου. Στις πρωτες της ταινιες ηταν πολυ ομορφη και δροσεροτατη. Αργοτερα εγινε λιγοτερο ομορφη και περισσοτερο σεξυ, επαιξε και σε κατι ταινιουλες exploitation οπως τις ελεγαν οι αρχαιοι Ελληνες, οσο να' ναι βοηθησε κι αυτο. Η γυναικα αυτη ειχε (και ισως εχει ακομα) εξαισια ποδια γι' αυτο της πηγαινε το μινι τοσο πολυ. Την εβελεπα πριν απο καιρο στο χορευτικο που εκανε στο Αγορι που αγαπω και ηταν απιθανη η ατιμη! Κορμαρος! Αυτο που ομως δε μου αρεσει καθολου επανω της ειναι το στομα και το χαμογελο της. Νομιζω πως της αξιζει ενα 8.
Γιαννης Βογιατζης. Μια πολυ γλυκια και χαριτωμενη ποντικομαμη. Ματακια κολλητα μεταξυ τους και φωνουλα μικρου κοριτσιου. Δεν ξερω πως εγινε τραγουδιστης! Συγγνωμη, αλλα η φωνη του μου προκαλει γελιο! Παντως εχει συμπαθεστατο μουτρακι, μου' ρχεται να του κανω γουτσου γουτσου και να του δωσω ενα φιλακι στη μυτη. Θα μπορουσα να ειμαι με ενα τετοιον αντρα. Ειναι γλυκυτατος! 8.
Λευτερης Βουρνας. Πολυ ξεχωριστη φατσουλα! Αντρας απο αυτους που δε βλεπεις καθε μερα. Ομορφος, με πολυ λεπτα χαρακτηριστικα και με υπεροχη φωνη. Να ακουω να μου μιλαει ο Βουρνας και τι στον κοσμο! Το θεατρικο της Δευτερας που ανεφερε η Karapiperim το ειχα δει κι εγω πριν απο καναδυο χρονια. Ειναι το Ενα κρεβατι για τρεις. Σαχλουτσικο και εξω απο τα ελληνικα δεδομενα, οπως ειναι συνηθως τα γαλλικα μπουλβαρ, αλλα ο Λευτερης εσκισε σε ερμηνεια. Ενας απο τους καλυτερους ηθοποιους μας! Σε οποια ταινια τον ειδα, και τον εχω δει σχεδον σε ολες του, επαιξε ανεπαναληπτα και μοναδικα μεχρι την παραμικροτερη λεπτομερεια. Τον λατρευω και του δινω 9.
Γιωργος Παντζας. Ελαφρως φλωρε στυλακι, αλλα παντα ωραιο παιδι και υπεροχος κωμικος. Μου αρεσει οπως παιζει και το χιουμορ που βγαζει. Παντα γελαω μαζι του. Οταν ηταν στην αρχη της καριερας του καποιος του ειπε οτι τα ματια του εμοιαζαν με της Gene Tierney και κοιτωντας τα διαπιστωνω πως εκεινος ο τυπος επεσε διανα! Απο μενα 6.
 
Τι εχετε να πειτε για αυτη την εξαδα;

Χριστινα Συλβα
Δωρα Σιτζανη
Καιτη Ιμπροχωρη
Βασιλης Τσιβιλικας
Νικος Τζογιας
Χρηστος Νομικος
 
Χριστίνα Σύλβα 5
Δώρα Σιτζάνη 7
Καίτη Ιμπροχώρη 7
Βασίλης Τσιβιλίκας 5
Νίκος Τζόγιας 4
Χρήστος Νομικός 8
 
Χριστίνα Σύλβα: 8 Κάτι ανάμεσα σε Ζαρόκωστα και Καρέζη. Όχι ακριβώς σέξι, αλλά μου βγάζει ένα κάτι.

Δώρα Σιτζάνη: 7. Έχει μια κανονικότητα. Μια καθημερινή ομορφιά. Δεν θα πέσω τα νάσκελο αλλά μια ξεπέτα θα έπεφτε.

Καίτη Ιμπροχώρη: 3. Μπα... Έχει κι αυτό το γλαρό βλέμμα που με χαλάει.

Βασίλης Τσιβιλίκας: 7.
Αν δεν είχε και αυτή τη μαλλούμπα θα του έβαζα και παραπάνω. Ναι, ο Τσιβιλίκας μου κάνει σέξι.

Νίκος Τζόγιας: 0.
Μπα... Όλοι αυτοί οι αρχαίοι δεν μ'άρεσαν ποτέ. Δεν τον ήξερα και στις περισσότερες φωτογραφίες του γούγλη βγαίνει ή πολύ γέρος ή πολύ βαμμένος από τις αρχαίες τραγωδίες. Τι κακό βάψιμο κι αυτό...

Χρήστος Νομικός: 10.
Αντίκρυ στέκει ένα παιδί... Έλα και πάρε το κλειδί παιδάκι μου... Τι παιδί είναι αυτό;!
 
Χριστίνα Σίλβα: 8 Πολύ όμορφη κοπέλα, τέλειο βλέμμα, σεξι που δε φωνάζει γι αυτό ισχυρό.. Μ αρέσει πολύ.

Δώρα Σιτζάνη: 5 Κι αυτή όμορφη. Αλλά τπτ ιδιαίτερο. Πολύ άγχος. Επίσης λίγο με εκνευρίζει ο τρόπος που παίζει, που κουνάει νευρικά τα χέρια κ το κορμί της σα να παθαίνει ηλεκτροσόκ. Ίδια στάση σώματος είχε κι η Σόφη Ζαννίνου εκείνη την εποχή.

Καίτη Ιμπροχώρη: 3 Καθόλου σέξι η Καίτη. Μου βγάζει όμως κάτι φιλικό και ζεστό. Τη συμπαθώ, απλά δεν τη θεωρώ σέξι.

Βασίλης Τσιβιλίκας: 3 Πιο μεγάλος είχε κατιτις. Μικρός ήταν σα σκιάχτρο σε αμπέλι. Ταλαντούχος όμως και καλός ηθοποιός. Σαν άντρα δε θα τον πρόσεχα ποτέ.

Νίκος Τζόγιας: 10 Ο Τζόγιας μάλιστα!! Όλο το πακέτο είχε. Καθόλου τυχαία πέρασαν απο δίπλα του πολύ γνωστές κυρίες.. άντρας γοητευτικότατος και σε μεγάλη ηλικία.

Χρήστος Νομικός: 7 Μικρός δε μου άρεσε πολύ.. Μεσήλικας πιο ωραίος.. ωραία φωνή και σίγουρα σέξι.. κάτι λεπτομέρειες δε μου αρέσουν αλλά οκ, μια χαρά.
 
Τη Σύλβα δεν την ήξερα από ταινίες. Τη θυμάμαι περισσότερο στην τηλεόραση σε μεγαλύτερη ηλικία, παχουλή, πολύ όμορφη με εκείνα τα υπέροχα μάτια, αλλά επειδή εγώ ήμουν νιάνιαρο την έβλεπα περισσότερο σαν μητρική φιγούρα και μου έμεινε έτσι παρόλο που έχω περάσει κατα πολύ την ηλικία που είχε τότε. (Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα). Οπότε πάνω από 5 δεν θα της βάλω αν και ξέρω ότι την αδικώ.

Από την άλλη τη Σιτζάνη δεν τη συμπάθησα ποτέ (από ταινίες μιλάω πάντα, όχι την πραγματική της ζωή) κι έτσι το 5 της το δίνω χωρίς τύψεις.

Η Ιμπροχώρη εν μέρει συμφωνώ, λιγότερο σέξυ απ' όσο θα δικαιολογούσε η εμφάνισή της. Αλλά μεταξύ Σιτζάνη - Ιμπροχώρη θα διάλεγα τη δεύτερη οπότε θα πρέπει να της δώσω ένα 6

Τσιβιλίκας: 1 και πολύ του πάει. Ας όψεται "Η θεία μου η Χίπισσα". Πώς να πάρεις σοβαρά την εμφάνιση ενός που τον πρωτοείδες έτσι?

Τζόγιας: Άλλη μια περίπτωση ηθοποιού που αρχικά τον είδα στο θέατρο σε σχετικά μεγάλη ηλικία και μου έχει αποτυπωθεί αυτή η εικόνα. Ενώ δεν ήταν άσχημος, δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμφάνισή του. Είχε όμως ωραία φωνή, μου λένε τα ραδιοφωνικά θεατρικά του. Άρα ένα 6 το άξιζε.

Νομικός: Αυτόν τον θυμάμαι νέο κι έμοιαζε ένας τυπικός εμφανίσιμος νεαρός, τίποτε το ιδιαίτερο, βελτιώθηκε όμως με τα χρόνια κι έτσι έφτασε το 8άρι, θα έλεγα.
 
1. Χριστίνα Σίλβα : Συμφωνώ με gordon17sp..Από το..πληκτρολόγιο μου το " 'κλεψε "..Αυτό σκεφτόμουν όταν είδα το όνομα της..Ένα πρόσωπο "μίξης" Μέλπως και Τζένης.. Βαθμολογία 6
2. Δώρα Σιτζάνη : Παιδιά, "γκούγκλαρα" για να τη δω,δεν την ήξερα!..Και μόλις την είδα,την θυμήθηκα.Την ξέρω,αλλά δεν ήξερα το όνομα της!Βαθμολογία 6,5
3. Καίτη Ιμποχώρη : Το ίδιο με τη Σιτζάνη.."Γκούγκλαρα" και την είδα..Φυσικά και την ξέρω όμως..Έχει παρόμοια "θλίψη" στο βλέμμα (μάλλον νωθρό βλέμμα,όχι θλιμμένο) με την Λαμπέτη,αλλά πάντα μου άρεσε περισσότερο συγκριτικά με την Έλλη..Νομίζω πως δεν είναι τόσο μικροκαμωμένη όσο η Έλλη. Γενικά μου αρέσει..Ειδικά, το ύφος και ο "αέρας" της στο "Ο γαμπρός από το Λονδίνο".Βαθμολογία 7 .
 
Καίτη Ιμπροχώρη. Νομίζω πως δεν είναι τόσο μικροκαμωμένη όσο η Έλλη.
Ειναι ψηλη γυναικα, σε βεβαιωνω. Ακομα και για τα σημερινα δεδομενα. Γιατι για τοτε ηταν 2 μετρα.
 
Α, καθήστε... Να παίξω κι εγώ....

Χριστίνα Σίλβα: Ήταν όμορφη αναμφισβήτητα και με όμορφα, σκιστά μάτια. Αλλά δε μου άρεσε σαν τύπος γυναίκας. Αν ήμουν άντρας, δεν πιστεύω ότι θα την κοιτούσα. 5.

Δώρα Σιτζάνη:
Η Σιτζάνη αδικήθηκε ίσως από τους ρόλους που έπαιξε σε ανεκδιήγητες ταινίες. Ήταν όμορφη με ένα δικό της γήινο στυλ. Σε μια φωτό που την είχα δει δίπλα στον Λοϊζο φορούσε ένα σούπερ σέξι φόρεμα και ήταν ηλιοκαμένη και πολύ σέξι. Δεν μπορώ να έχω σαφή εικόνα. 7.

Καίτη Ιμπροχώρη: Άλλη μια κυρία που δεν μπορώ να έχω σαφή εικόνα. Η Ιμπροχώρη ή έπαιζε τη χαζή ή έπαιζε τη βλαμμένη. Ήταν ψηλή, λεπτή και άχαρη. Στο "Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται" π.χ., που κάνει την παντρεμένη φίλη της Καζιάνη που τα μπλέκει με τον Βουρνά, είναι τόσο κρύα όταν μιλάει που δε μπορώ να βάλω πάνω από 4.

Βασίλης Τσιβιλίκας:
Τον έχω δει σε τόσα θεατρικά (γιατί ήμασταν φαν του με την κολλητή μου) και έχω γελάσει τόσο πολύ μαζί του στις παραστάσεις του... Πονούσε η κοιλιά μας από τα γέλια... Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Νομίζω ότι αυτό είναι το ταλέντο του κωμικού ηθοποιού. Να έχει πέσει μια πλατεία κάτω από τα γέλια, να μην μπορούν να κρατηθούν ακόμα και οι ηθοποιοί που τον πλαισιώνουν και αυτός να είναι σοβαρότατος και ατάραχος και να συνεχίζει. Ίσως το μόνο κακό ήταν αυτό. Δεν τον είδα ποτέ σε δραματικό ρόλο, αν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητο όλοι να τα κάνουν όλα. Οπότε δε μπόρεσα ποτέ να δω κάτι σέξι πάνω του. 2.

Νίκος Τζόγιας:
Δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι τον Τζόγια. Τον έχω δει ελάχιστα και περισσότερο μικρή στην τηλεόραση, ίσως και σε κάποια παλιά ταινία αλλά δεν μου έχει εντυπωθεί κάτι από το ρεπερτόριό του. Και από αυτόν τον άντρα που δε θυμάμαι τίποτα, θυμάμαι την φωνή του. Δεν είναι απίστευτο? Αυτή την καταπληκτική, μπάσα φωνή που από τις γοητευτικότερες που έχω ακούσει και την άκουσα χρόνια μετά στις ραδιοφωνικές παραγωγές στο Youtube. Θεωρώ ότι ήταν άσχημος. Αλλά για την φωνή του και μόνο, 8.

Χρήστος Νομικός: Μικρός είχε την ίδια βαριά προφορά που είχε και η Μέμα Σταθοπούλου. Ήταν πολύ όμορφος όταν δε μιλούσε. Όταν τον είδα μεγαλύτερο να παίζει, η προφορά είχε αποβληθεί και ήταν πολύ πιο γοητευτικός. Σε αυτή την ηλικία αν με καλούσε για δείπνο, θα πήγαινα. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα συμφωνούσε με αυτό ο άντρας μου, αλλά τέλος πάντων. Άρα ένα 8.
 
Χρηστος Νομικός : πολύ όμορφο παιδί και γιηνο δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν φαινότανε απλησιαστος καθολου και μεγάλωσε και πολύ όμορφα, 8 σίγουρα με τόνο, μου άρεσε και ή φωνή του, ιδανικός άνδρας σε όλα του. Γυναικεία φαντασίωση. Μεσογειακός άνδρας.
Δώρα Σιντζανη: Νεραιδενια , σαν Αγγλιδα ήτανε πολύ όμορφη με ιδιόμορφη ομορφιά ένα 8 με τονο! Και φαινότανε και συμπαθητικός ως άνθρωπος.
Χριστινα Συλβα: όμορφη ητανε, με απίστευτα μάτια, ματαρες λίγο πιο αδύνατη να ητανε μόνο αν και τα κιλά της, της πήγαιναν κατά ένα ιδιότυπο τρόπο. Το παντοτινό αγριμακι, ένα 6 από μένα.
Τσιβιλικας : δεν ήτανε σέξυ τι να λέμε τώρα αν και στο θέατρο ήτανε παντα ο γυ ναικας που γυναικαρες διμετρες με εσωρουχα τον κυνηγούσαν , 1 από μενα
 
Τελευταία επεξεργασία:
Χρήστος Νομικός. Σε αυτή την ηλικία αν με καλούσε για δείπνο, θα πήγαινα. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα συμφωνούσε με αυτό ο άντρας μου, αλλά τέλος πάντων.
:D:D:D
 
Νικος Τζογιας: Ήταν άσχημος βρε παιδιά αλλά είχε κάτι σέξυ πάνω του , απροσδιοριστο, ένα 3 από μένα.
Και τη Ιμπροχωρη: όμορφη παρουσία αλλά κάπως ψυχρή ένα 4 να βάλω .
 
Χριστίνα Σύλβα 4
Δώρα Σιτζάνη 2
Καίτη Ιμπροχώρη 4
Βασίλης Τσιβιλίκας 2 (Εξαιρετικός ηθοποιός όμως)
Νίκος Τζόγιας 5
Χρήστος Νομικός 7
 
Χριστινα Συλβα. Πολυ ωραια ματια, οχι λογω χρωματος, δεν ειναι αυτο που θα κοιταξω για να κρινω, αλλα λογω σχηματος και γλυκας. Ακομα κι οταν η Χριστινα ηταν σε ενα ρολο της θυμωμενη η λυπημενη, τα ματια της χαμογελουσαν. Ενα βλεμμα γλυκυτατο!
Δε θα ελεγα ομως πως αυτη η ηθοποιος ηταν σεξυ. Νοστιμη και πολυ γλυκια, αλλα οχι ερωτικη. 3.
Δωρα Σιτζανη. Την ειχα δει σε μια υπαιθρια εκδηλωση ενα καλοκαιρι οταν ημουν εφηβη. Καθομουν με τη μητερα μου και απο διπλα μας περασε η Δωρα. Εγω τοτε δεν την ηξερα. Η μητερα μου ομως τη θυμηθηκε και ειχε τη φαεινη ιδεα να τη φωναξει και να τη ρωτησει πως τη λενε! "Σιτζανη" απαντησε χαμογελωντας η κοπελα και απομακρυνθηκε. Εγω παρακαλαγα να ανοιξει η γη να με καταπιει. Δε ρωτας τετοιο πραγμα εναν ηθοποιο, οπως και να το κανουμε. Ασχετο, αλλα λιγο πιο εκει ηταν και ο Παρις Κατσιβελος. :) Η Δωρα οπως την ειδα απο κοντα, παρ' ολο που δε βρισκοταν πλεον στην πρωτη της νιοτη οπως στις ταινιες της, ηταν παρα πολυ ομορφη. Ενα πλασμα που ελαμπε. Τα 165 εκατοστα του κορμιου της (τοσο την εκανα) τα ειχε ντυσει με ενα εξωμο μακρυ μαυρο φορεμα και θυμιζε νεραϊδα. Και η φωνη της ποσο γλυκια ηταν, Θεε μου! Μια γυναικα υπεροχη σε ολα. 9.
Καιτη Ιμπροχωρη. Στις λιγες ταινιες που εκανε στο Φινο τελη του '60 ηταν εντυπωσιακη και αρκετα ομορφη. Απο το '70 και μετα χαλασε πολυ και δε μου αρεσε καθολου. Παρα πολυ κρυα επισης και οσο περναγαν τα χρονια, ολο και χειροτερευε το πραγμα. 3.
Βασιλης Τσιβιλικας. Αλλο παγοβουνο απο κει! Ισως ο,τι πιο κρυο ειδα ποτε σε Ελληνα ηθοποιο. Α, πα, πα! Αχαρος, αντιπαθης και δεν μπορω καθολου να γελασω με τα αστεια του. Δεν ξερω καν γιατι εγινε κωμικος. Η μονη φορα που μου αρεσε ειναι στην ταινια Η Ρενα ειναι οφσαϊντ. Απιθανος ο τροπος που ερμηνευσε το ρολο του και ξεραθηκα στο γελιο. Αλλα μια φορα μονο δεν αρκει. 1.
Νικος Τζογιας. Στα νιατα του ηταν κουκλος. Αντρουκλας απο τους λιγους. Αρρενωποτατος, με παραστημα, εντονο παρουσιαστικο, επιβλητικη φωνη και δυνατη προσωπικοτητα. Απο τους ανθρωπους που αποκλειεται να περασουν απαρατηρητοι. Με τα χρονια αγριεψε η οψη του και δε μου αρεσε. Προτιμω να κρατησω την εικονα που ειδα στο Η μοιρα γραφει την ιστορια. 9.
Χρηστος Νομικος. Εμενα ο Χρηστος μου αρεσει στα νιατα του και οχι οπως ειναι τωρα. Βεβαια, ειναι αναγνωρισιμος, αλλα νομιζω πως αδυνατισε υπερβολικα. Στους Αμαρτωλους ηταν πολυ ωραιο αγορι. Αν μαλιστα πηγαινε σε εναν κουρεα να του καθαρισει την τριχοφυια που ειχε στο σβερκο και αν αρνιοταν να εμφανιστει σε ορισμενες σκηνες με το φρυδακι βγαλμενο, θα ηταν ακομα καλυτερος. Αλλα και για πολλα χρονια αργοτερα, το '80 και το '90 καταφερε να διατηρησει το ωραιο παρουσιαστικο του και να αποβαλει τη βαρια προφορα του. 8.
 
Πίσω
Μπλουζα