Τρελό θέμα άνοιξες pooky...
Επειδή για ένα διάστημα έκανα για έξτρα χαρτζηλίκι διάφορες δουλειές που με σύστηναν φίλοι μου σε γνωστούς τους (format - αναβαθμίσεις - εγκαταστάσεις λειτουργικού, συντήρηση κτλ) αυτό το θέμα με το τηλέφωνο δυστυχώς το είχα. Ενώ τους έπαιρνα και πολύ λίγα λεφτά σε σχέση με το τι θα έπρεπε... μάλλον θα νομίζανε πως με τα 20 - 30 ευρώ θα είχαν και 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη.
Έβγαινα για ένα καφέ με κάποιους γνωστούς - πρήξιμο και εκεί - πώς γίνεται αυτό? Πώς γίνεται το άλλο? Είχα φτάσει και με φίλους στο τσακ να τσακωθω επειδή με είχαν πρήξει. Έτσι το παράτησα (μιας και δεν έβγαζα και τίποτα ιδιαίτερο και είχα άλλο σαν κύριο επάγγελμα) και ηρέμησα.
Πάντως για να αναφέρω ένα αστείο και πολύ πρόσφατο παράδειγμα - ασχετοσύνης μεν - αλλά με θράσος κιόλας (δεν φτάνει που κάποιοι δεν ξέρουν γρι, ΑΠΑΙΤΟΥΝ κιόλας)...
Με παίρνει ένας γνωστός και μου λέει πως ένας φίλος του του είπε πως υπάρχει κάποιο "πρόγραμμα" που βλέπεις τσάμπα Nova... αθλητικούς αγώνες κτλ. Του απαντάω πως δεν ξέρω αλλά έχω ακούσει πως αυτά τα είχαν κάνει κάποιοι που έκλεβαν με κάποιο τρόπο και αποκωδικοποιούσαν το σήμα και το μεταδίδαν παράνομα, και τους πιάσανε κιόλας και πάνε για φυλακή.
Και μου απαντάει εντελώς αυθόρμητα και αυστηρά ... Ε τι σκ@τ.. ξέρεις τότε???
Συγγνώμη δηλαδή, δεν φτάνει που απάντησα στην κλήση του, είμαι και υποχρεωμένος να απαντάω (και να ξέρω εννοείται) ότι θέλει ότι και να είναι αυτό ακόμα και κάτι φανταστικό επειδή το άκουσε κάπου αυτός και τσάμπα... και να στη λένε κιόλας μιας και εσύ ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις τα πάντα επειδή ξέρεις τα βασικά του H/Y.
Για να δείτε και πώς μου "την είπε" μετά από κάτι μέρες (και να βάλετε τα γέλια), μια μέρα που άνοιξα το facebook, είδα πως μου πρότεινε μια σελίδα... και μαντέψτε τι τίτλο είχε...
"Δείτε Nova δωρεάν" - στείλτε αυτή τη σελίδα σε 20 φίλους σας και μόλις μας κάνουν Add θα βλέπετε τσάμπα Nova - ΔΟΥΛΕΥΕΙ 100%

Τα συμπεράσματα δικά σας...