Γι'αυτο το SNES υπερίσχυσε του MEGADRIVE στο τέλος

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας SONIC
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Giama είπε:
Φαίνεται πως πιάνει δηλαδή η επιλογή της Nintendo να στραφεί στους non-gamers.
Απο πλευράς μαρκετινγκ ήταν πανέξυπνη κίνηση. Οι πωλήσεις του Wii φρενάρουν μόνο απο την διαθεσιμότητα απο τα εργοστάσια της Ν και το DS πουλάει σαν τρελό. Φαντάσου πως οι πωλήσεις του Wii και του PS3 για τον μήνα Ιούλιο ήταν 6 προς 1 ;)

Αν πήγαινε να κοντραριστεί απευθείας με τις άλλες δυο προφανώς δεν θα είχε καμία τύχη, όπως έδειξε κυρίως η προηγούμενη γενιά και λίγο η προ-προηγούμενη. Πολύ σωστή επιλογή.

σιγουρα εσταζα αρκετα Giama για το 32Χ και το mega cd μα δεν το μετανιωσα ποτε μα ποτε,επαιζα παιχνιδια που δεν μπορουσαν να βγουνε σε κανενα αλλο μηχανημα εκεινη την εποχη(εκτος του 3DO) ειδικα στο mega cd δεν θα ξεχασω οταν η μητερα μου, μου πηρε το jurrasic park cd(η εκδοση τοτε για το snes ηταν πολυ κακη,στο master system ειχε ανωτερα γραφικα :D :biglaugh:) oι snesαδες οχι απλα εσκαγαν :diablotin: αλλα πεθεναν

στην κυριολεξια οταν βλεπαν τα video sto παιχνιδι μεσα και ακουγαν της original φωνες των ηθοποιων, ( να θυμησω οτι τοτε ηταν μια περιοδος οπου ολοι μιλουσαν για το jurrasic park μικροι μεγαλοι) και αλλα παραδειγματα οπως πχ το mortal,batman, sonic cd κλπ,και φυσικα τα τελειa rpg του mega cd κλειναν τοτε πολλα στοματα snesακιδων.ετσι για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους επιτελους κυριοι :cool:

jaguar-man είπε:
σιγουρα εσταζα αρκετα Giama για το 32Χ και το mega cd μα δεν το μετανιωσα ποτε μα ποτε,επαιζα παιχνιδια που δεν μπορουσαν να βγουνε σε κανενα αλλο μηχανημα εκεινη την εποχη(εκτος του 3DO)
Και γιατί δεν έπαιρνες 3DO λοιπόν ή Saturn απευθείας αντί να πάρεις Mega CD+32X;;; Θα είχαν μεγαλύτερη αξία τα χρήματά σου έτσι.

Αν σου περίσσευαν βέβαια πάω πάσο.

jaguar-man είπε:
ειδικα στο mega cd δεν θα ξεχασω οταν η μητερα μου, μου πηρε το jurrasic park cd(η εκδοση τοτε για το snes ηταν πολυ κακη,στο master system ειχε ανωτερα γραφικα :D :biglaugh:) oι snesαδες οχι απλα εσκαγαν :diablotin: αλλα πεθενανστην κυριολεξια οταν βλεπαν τα video sto παιχνιδι μεσα και ακουγαν της original φωνες των ηθοποιων, ( να θυμησω οτι τοτε ηταν μια περιοδος οπου ολοι μιλουσαν για το jurrasic park μικροι μεγαλοι)
Το Jurassic Park στο SNES δεν εννοείς αυτό που όταν έμπαινες στα κτίρια γινόταν doom-style το παιχνίδι; Αυτά τα γραφικά ήταν κατώτερα από του Master System;;;

και αλλα παραδειγματα οπως πχ το mortal,batman, sonic cd κλπ,
Και φυσικά μπορώ να σου δώσω αναρίθμητα αντίστροφα παραδείγματα

και φυσικα τα τελειa rpg του mega cd κλειναν τοτε πολλα στοματα snesακιδων.
Κλείνεις στόμα SNESά στα RPG;;; Εδώ κοτζάμ Sonic παραδέχτηκε ότι τα RPG ήταν ο λόγος που το SNES υπερίσχυσε του Mega Drive στο τέλος!

ετσι για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους επιτελους κυριοι :cool:
Προσυπογράφω: ετσι για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους επιτελους κυριοι :cool:

φιλε giama ναι για το jur.park λεω, που η πιστα doom clone ηταν δυσκολοτερη στο χειρισμο απο το Ε.Τ της ATARI,και οταν εβγαινες απο το ,κτηριο ηταν σαν να επαιζες παιχνιδι καθαρα 8 bit:biglaugh::biglaugh::biglaugh: ακριβως γιαυτο λεω, ο τελειος ηχος cd, τα τελεια FMV(cartoon και μη) τα εφε 2d γραφικων σου εδινε τοτε το mega cd εκαναν το μηχανημα πολυ ανωτερο μα πολυ ανωτερο απο το snes.οσο για τα rpg το mega cd ηταν και ειναι ο ναος των απανταχου rpg fun ανα τον κοσμο ολο :cool: , συγνωμη αλλα οταν αγορασα το mega cd 1 δεν υπηρχε ουτε saturn oυτε 3DO:confused:

jaguar-man είπε:
φιλε giama ναι για το jur.park λεω, που η πιστα doom clone ηταν δυσκολοτερη στο χειρισμο απο το Ε.Τ της ATARI,και οταν εβγαινες απο το ,κτηριο ηταν σαν να επαιζες παιχνιδι καθαρα 8 bit:biglaugh::biglaugh::biglaugh:
Το είχα το παιχνίδι στο SNES και δεν ήταν άσχημο κατά τη γνώμη μου αλλά στο Mega CD σίγουρα θα ήταν καλύτερο για τους λόγους που αναφέρεις:

ακριβως γιαυτο λεω, ο τελειος ηχος cd, τα τελεια FMV(cartoon και μη) τα εφε 2d γραφικων σου εδινε τοτε το mega cd εκαναν το μηχανημα πολυ ανωτερο μα πολυ ανωτερο απο το snes.

οσο για τα rpg το mega cd ηταν και ειναι ο ναος των απανταχου rpg fun ανα τον κοσμο ολο :cool:
Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά στο θέμα του Mega CD δεν θα διαφωνήσω. Το ακούω πρώτη φορά πάντως.

συγνωμη αλλα οταν αγορασα το mega cd 1 δεν υπηρχε ουτε saturn oυτε 3DO:confused:
Υπήρχε SNES όμως!!! :biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Πάντως μάλλον είχες αρκετά ανενημέρωτους SNESάδες φίλους! :biglaugh: :biglaugh: Πλάκα κάνω, απλά μάλλον είχαν περιοριστεί στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια μόνο, κάτι που αν το κάνει κάποιος χάνει το 70-80% των διαμαντιών του SNES. (Όπως είχα πει και παλιότερα στο ίδιο thread, με μόνο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την υπερίσχυση του SNES έναντι του Mega Drive)

αυριο φιλε giama θα σου παραθεσω μια λιστα απο κορυφαια rpg του mega cd(νυσταξα τωρα),οσο για το jurrasic park μετραει οτι αρεσε σε εσενα και αυτο ειναι το σημαντικο φιλε.το mega drive + mega cd+32X για εμενα ηταν και ειναι η πιο ολοκληρωμενη 16 bit προταση.για το τελευταιο που ειπες οντως συμφωνω.

το mega drive + mega cd+32X για εμενα ηταν και ειναι η πιο ολοκληρωμενη 16 bit προταση
Και για εμενα τοτε τωρα θελω και το snes μου και το turbograph 16 μου και......:biglaugh::biglaugh:

Εύγε jaguar-man . Εγώ εδώ και καιρό έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα παίξω το Jurassic Park για Mega CD (το έχω κατεβάσει εδώ και κάτι χρόνια) , αλλά όλο το αναβάλω Σήμερα μάλιστα έκατσα και διάβασα το εγχειρίδιο , το οποίο ο μουρλός έκατσα και το εκτύπωσα από PDF ! Πάντως λύσε μου μια μεγάλη αποροία :confused: . Αφού είσαι τόσο μεγάλος οπαδός της SEGA (και εγώ μαζί σου ! ) ,, γιατί έχεις φωτογραφία με παιχνίδι της Nintendo ; Εεε ; Παλιοπροδότηηηη ! ! :eek:

Και κάτι τελευταίο : Η Nintendo ποτέ δεν υπερίσχυσε της SEGA , ούτε και το αντίθετο . Βέβαια , όσο και να τα λέω εγώ αυτά , ξέρω πως αυτή η αντιπαλότητα όλο και κάποιος θα την αναζωπυρώνει (και καλά θα κάνει ! :) )

iliekater είπε:
Εύγε jaguar-man . Εγώ εδώ και καιρό έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα παίξω το Jurassic Park για Mega CD (το έχω κατεβάσει εδώ και κάτι χρόνια) , αλλά όλο το αναβάλω Σήμερα μάλιστα έκατσα και διάβασα το εγχειρίδιο , το οποίο ο μουρλός έκατσα και το εκτύπωσα από PDF ! Πάντως λύσε μου μια μεγάλη αποροία :confused: . Αφού είσαι τόσο μεγάλος οπαδός της SEGA (και εγώ μαζί σου ! ) ,, γιατί έχεις φωτογραφία με παιχνίδι της Nintendo ; Εεε ; Παλιοπροδότηηηη ! ! :eek:Και κάτι τελευταίο : Η Nintendo ποτέ δεν υπερίσχυσε της SEGA , ούτε και το αντίθετο . Βέβαια , όσο και να τα λέω εγώ αυτά , ξέρω πως αυτή η αντιπαλότητα όλο και κάποιος θα την αναζωπυρώνει (και καλά θα κάνει ! :) )
Φανταστικο το jurassic park για το mega cd ακομη και σημερα που μιλαμε, το εχω πραγματικα λιωσει αυτο το παιχνιδι :D . αξιζει να το παιξεις φιλε μου iliekater, οσο για το παιχνιδι που εχω στην φωτογραφια μου ειναι για μενα ενα απο τα καλυτερα που διαθετω στη συλλογη μου, φανταστικο παιχνιδι φιλε απο τα πιο ωραια που εχω παιξει στο πιο φευγατο μηχανημα ολων των εποχων στο virtual boy:D, (προδοσια ε?:biglaugh: καλα λες δεν το σκεφτηκα :D ) η πιο γλυκια, σκληρη και μεγαλη σε διαρκεια κοντρα που εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια των video games.οσο για τον νικητη φυσικα το mega drive της sega(ανακατευω τα καρβουνα ε? :diablotin: )

Ρε αθεόφοβε , κοιμήσου είναι αργά !

jaguar-man

ανακατευω τα καρβουνα ε?
Και ρίχνεις και λάδι . Τσσσςςςςςςς !

Λοιπόν εμείς οι δύο πρέπει να κάνουμε κάνα διπλό στο Mega Drive (μέσω Kailera) . Αλλά όχι απόψε ! Άαουυυυυ . Νυστάζω ... !:sleepy: ZZZzzzzzzzzzz ...

iliekater είπε:
Ρε αθεόφοβε , κοιμήσου είναι αργά !
jaguar-man

Και ρίχνεις και λάδι . Τσσσςςςςςςς !

Λοιπόν εμείς οι δύο πρέπει να κάνουμε κάνα διπλό στο Mega Drive (μέσω Kailera) . Αλλά όχι απόψε ! Άαουυυυυ . Νυστάζω ... !:sleepy: ZZZzzzzzzzzzz ...
να κοιμηθω?????? απο τωρα??? η σαλονικα τωρα περνει φωτια :D :D:D ωρα για εξοδο :diablotin: :diablotin: :diablotin:

λοιπον ενα διπλο στο mega drive γιατι οχι:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

jaguar-man είπε:
Φανταστικο το jurassic park για το mega cd ακομη και σημερα που μιλαμε, το εχω πραγματικα λιωσει αυτο το παιχνιδι :D . αξιζει να το παιξεις φιλε μου iliekater, οσο για το παιχνιδι που εχω στην φωτογραφια μου ειναι για μενα ενα απο τα καλυτερα που διαθετω στη συλλογη μου, φανταστικο παιχνιδι φιλε απο τα πιο ωραια που εχω παιξει στο πιο φευγατο μηχανημα ολων των εποχων στο virtual boy:D, (προδοσια ε?:biglaugh: καλα λες δεν το σκεφτηκα :D ) η πιο γλυκια, σκληρη και μεγαλη σε διαρκεια κοντρα που εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια των video games.οσο για τον νικητη φυσικα το mega drive της sega(ανακατευω τα καρβουνα ε? :diablotin: )
lucky me.

Το πηρα 10? καινουργιο με την ζελατινα του, το ηθελα απο την πρωτη μερα που βγηκε, και το πηρα 14 χρονια μετα :P

Ο λογος που το mega drive ειχε παρει τα πανω του για οσους θυμουντε, ηταν οτι η zegetron εφερνε παιχνιδια με το τσουβαλι.. 20 τιτλοι καθε μηνα στο παρα πολυ χαλαρο.. Σε αντιθεση με την itochu που εφερνε 2-3 με το ζορι.

Βαλτε και οτι πολλα παιχνιδια ειχαν και μιση τιμη στο mega drive και βγαλε.. Οπως και πολλες και καλες προσφορες. Ενω στο snes..

Ε μετα αρχισε το παραληλο εμποριο, οπου πηρε τρομακτικααααα τα πανω του το snes, και ετσι χωθηκαν οι περισοτεροι στη φαση.

Προσωπικα αγαπω και τις δυο κονσολες ισαξια, οπως και τους δυο ηρωες της εποχης. Sonic & Mario (οπου btw αν βγει το rpg που λενε θα γκρεμισει το γαλαξια).

Πού βρήκες ολοκαίνουργιο Jurassic Park CD ; !

iliekater είπε:
Πού βρήκες ολοκαίνουργιο Jurassic Park CD ; !
Σε ενα παιχνιδαδικο, υπαρχουν ακομα μαγαζια με παλια παιχνιδια, το μονο που χρειαζεσε ειναι λιγο ψαξιμο και λιγη τυχη, μιας και ολο και περισοτεροι τα αγοραζουν για να τα ξαναπουλησουν..

ευτυχως σταθηκα τυχερος και το συγκεκριμενο παιχνιδι καποιος δεν το θεωρησε αρκετα καλο και το πηρα :)

Λοιπόν μόλις έπαιξα το Jurasssic Parc CD . Ωραίο . Πραγματικά σου δίνει την εντύπωση πως τριγυρνάς μέσα στο πάρκο . Έπαιξα μέχρι που έφτασα στη σπηλιά με τους βελοσιράπτορες και έγινα ωραίος μεζές ! Είχε ωραίο ηχητικό εφέ μόλις σε τρώνε ! Στο εγχειρίδιο λέει πως υπάρχουν γυαλιά νυχτερινής οράσεως , άρα μάλλον θα πρέπει να βρω πρώτα αυτά . Ένα πράγμα δεν κατάλαβα : κάπου σε ένα δρόμο συνάντησα ένα μικρό τρικέρατο τον οποίο τον τάισα κάτι κλάρες και έκανε στη πάντα οπότε και εγώ απέκτησα πρόσβαση σε ένα παρατημένο κουτί . Αλλά δεν είχε τίποτα μέσα ! Τι γίνεται με δαύτο ;

Αδειο κουτι ? ακουγοταν θορυβος απο σπασμενα chips οταν το κουναγες ? κανενα καμμενο 360 που πηγαινε για "αλλαγη" θα ηταν :biglaugh:

iliekater είπε:
Λοιπόν μόλις έπαιξα το Jurasssic Parc CD . Ωραίο . Πραγματικά σου δίνει την εντύπωση πως τριγυρνάς μέσα στο πάρκο . Έπαιξα μέχρι που έφτασα στη σπηλιά με τους βελοσιράπτορες και έγινα ωραίος μεζές ! Είχε ωραίο ηχητικό εφέ μόλις σε τρώνε ! Στο εγχειρίδιο λέει πως υπάρχουν γυαλιά νυχτερινής οράσεως , άρα μάλλον θα πρέπει να βρω πρώτα αυτά . Ένα πράγμα δεν κατάλαβα : κάπου σε ένα δρόμο συνάντησα ένα μικρό τρικέρατο τον οποίο τον τάισα κάτι κλάρες και έκανε στη πάντα οπότε και εγώ απέκτησα πρόσβαση σε ένα παρατημένο κουτί . Αλλά δεν είχε τίποτα μέσα ! Τι γίνεται με δαύτο ;
Eιχα φαει και εγω μεγαλο κολλημα εκει ασε φιλε:biglaugh::biglaugh::biglaugh:, αν θυμαμαι καλα πρεπει μετα απο εκει να πηγαινεις στην δευτερη περιοχη με τους τρικερατους , φυσα μια φορα με το κερατο στο jeep και ενα τρικερατος θα ερθει , αλλες δυο φορες ξανακαντο και στη συνεχεια μια ενεσουλα αμεσως γρηγορα ομως αμεσως, για την ακριβια πρεπει να το ξαναπαιξω για να σου πω, πανε 8 χρονια που το τερματισα:biglaugh: ( πως περνανε τα χρονια :icon_cry: :icon_cry:)

telamonas.stokos είπε:
Αδειο κουτι ? ακουγοταν θορυβος απο σπασμενα chips οταν το κουναγες ? κανενα καμμενο 360 που πηγαινε για "αλλαγη" θα ηταν :biglaugh:
:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα