stakovios μολις τωρα ανακαλυψα οτι ειχες δικιο: η διαφημιση με τον Γιωργο Κωνσταντινου και τη διασημη σκηνη με το προφιτερολ οντως εχει να κανει με τη σαντιγυ Morfat. Σου ζητω συγγνωμη κυριως γιατι επεμενα οτι ειχε σχεση με προϊον της ΓΙΩΤΗΣ ενω τελικα δεν ηταν ετσι #)stakovios είπε:Νομίζω η διαφήμιση που λες διαφήμιζε τη Μόρφατ και όχι το προφιτερόλ. Κάτι σαν σαντιγί μάλλον. Πάντως, είναι αρκετά νεότερη διαφήμιση.
Δεν πειράζει, Κατερίνα, δεν είναι δυνατόν να τα θυμόμαστε και όλα. Είναι μεγάλη η χαρά μας που ανακαλύπτονται σιγά σιγά αλλά σταθερά παλιές καλές διαφημίσεις των παιδικών και των νεανικών μας χρόνων. Και δεν μπορώ να μην τονίσω την προσφορά σου στον τομέα αυτό, κυρίως της ταξινόμησης των διαφημίσεων, με επιστημονικό τρόπο.katerinak είπε:stakovios μολις τωρα ανακαλυψα οτι ειχες δικιο: η διαφημιση με τον Γιωργο Κωνσταντινου και τη διασημη σκηνη με το προφιτερολ οντως εχει να κανει με τη σαντιγυ Morfat. Σου ζητω συγγνωμη κυριως γιατι επεμενα οτι ειχε σχεση με προϊον της ΓΙΩΤΗΣ ενω τελικα δεν ηταν ετσι #) Επιτελους λυθηκε η απορια μου
nwntas ωστε αυτη ηταν η διαφημιση "εχεις γαλα;φτιαξε κρεμα Γιωτης"; μονο το σλογκαν θυμομουνnwntas είπε:^^
Σούπερ!!! Ειδικά επειδή βρέθηκε η διαφήμιση "Έχεις γάλα; Φτιάξε κρέμα Γιώτης", ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σλόγκαν της δεκαετίας του '90.
Χριστινα δεν ξερω ποτε ακριβως προβληθηκε,ισως ο nwntas να γνωριζει κατι παραπανω αφου χαρηκε που ξαναειδε τη συγκεκριμενη διαφημισηBETTY BOOP είπε:''Έχεις γάλα; Φτιάξε κρέμα Γιώτης!'', μία από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις.
Πότε είχε προβληθεί;
BETTY BOOP είπε:''Έχεις γάλα; Φτιάξε κρέμα Γιώτης!'', μία από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις.
Πότε είχε προβληθεί;
Σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς μου και με βάση την αισθητική της διαφήμισης, την υπολογίζω γύρω στο 1994 (βαριά 1995). Όμως, ήταν τέτοια η επιτυχία της διαφήμισης, που τελικά έπαιξε σε όλη την υπόλοιπη δεκαετία, όπως και στην περίπτωση του φρούι ζελέ και του Garni.katerinak είπε:Χριστινα δεν ξερω ποτε ακριβως προβληθηκε,ισως ο nwntas να γνωριζει κατι παραπανω αφου χαρηκε που ξαναειδε τη συγκεκριμενη διαφημιση
Όντως, γιατί μου αρέσουν ακόμα οι λουκουμάδες! , Καλό Πάσχα!katerinak είπε:nwntas ωστε αυτη ηταν η διαφημιση "εχεις γαλα;φτιαξε κρεμα Γιωτης"; μονο το σλογκαν θυμομουνΝα ειναι καλα η ΓΙΩΤΗΣ που βρηκε τις διαφημισεις και τις ανεβασε στο επισημο καναλι της στο youtube
Ο Stakovios θα χαρει πολυ που βρεθηκε η διαφημιση με τους Λουκουμαδες :flower: