Διαφημίσεις της ΓΙΩΤΗΣ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλη χρονια απο τη ΓΙΩΤΗΣ :flower:

attachment.php

και αυτη η φωτογραφια προερχεται απ τη σελιδα της ΓΙΩΤΗΣ στο fb, σε καποιο σημειο βλεπουμε να γραφει "Γνωμη" ισως να δημοσιευτηκε σε εφημεριδα ή περιοδικο που ειχε αυτο το ονομα

Φανταστική διαφήμιση!!! Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά!

Γνώμη λέγεται η διαφημιστική εταιρεία, η οποία, αν δεν κάνω λάθος, ευτυχώς υπάρχει μέχρι και σήμερα.

stakovios είπε:
Νομίζω η διαφήμιση που λες διαφήμιζε τη Μόρφατ και όχι το προφιτερόλ. Κάτι σαν σαντιγί μάλλον. Πάντως, είναι αρκετά νεότερη διαφήμιση.
stakovios μολις τωρα ανακαλυψα οτι ειχες δικιο: η διαφημιση με τον Γιωργο Κωνσταντινου και τη διασημη σκηνη με το προφιτερολ οντως εχει να κανει με τη σαντιγυ Morfat. Σου ζητω συγγνωμη κυριως γιατι επεμενα οτι ειχε σχεση με προϊον της ΓΙΩΤΗΣ ενω τελικα δεν ηταν ετσι #)

Επιτελους λυθηκε η απορια μου :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
katerinak είπε:
stakovios μολις τωρα ανακαλυψα οτι ειχες δικιο: η διαφημιση με τον Γιωργο Κωνσταντινου και τη διασημη σκηνη με το προφιτερολ οντως εχει να κανει με τη σαντιγυ Morfat. Σου ζητω συγγνωμη κυριως γιατι επεμενα οτι ειχε σχεση με προϊον της ΓΙΩΤΗΣ ενω τελικα δεν ηταν ετσι #) Επιτελους λυθηκε η απορια μου :)

Δεν πειράζει, Κατερίνα, δεν είναι δυνατόν να τα θυμόμαστε και όλα. Είναι μεγάλη η χαρά μας που ανακαλύπτονται σιγά σιγά αλλά σταθερά παλιές καλές διαφημίσεις των παιδικών και των νεανικών μας χρόνων. Και δεν μπορώ να μην τονίσω την προσφορά σου στον τομέα αυτό, κυρίως της ταξινόμησης των διαφημίσεων, με επιστημονικό τρόπο.

δε φανταζεσαι ποσο χαρηκα που βρηκα τη συγκεκριμενη διαφημιση (αν και περασαν περιπου 2 χρονια απο τοτε που ανεβηκε στο γιουτιουμπ),απ το καλοκαιρι ειχα απορια για ποιο προϊον προκειται

διαφημισεις "Ανθος αραβοσιτου στιγμης ΓΙΩΤΗΣ" ,την 1η και την 3η δεν τις εχουμε ξαναδει

^^

Σούπερ!!! Ειδικά επειδή βρέθηκε η διαφήμιση "Έχεις γάλα; Φτιάξε κρέμα Γιώτης", ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σλόγκαν της δεκαετίας του '90.

nwntas είπε:
^^
Σούπερ!!! Ειδικά επειδή βρέθηκε η διαφήμιση "Έχεις γάλα; Φτιάξε κρέμα Γιώτης", ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σλόγκαν της δεκαετίας του '90.
nwntas ωστε αυτη ηταν η διαφημιση "εχεις γαλα;φτιαξε κρεμα Γιωτης"; μονο το σλογκαν θυμομουν

Να ειναι καλα η ΓΙΩΤΗΣ που βρηκε τις διαφημισεις και τις ανεβασε στο επισημο καναλι της στο youtube:)

Ο Stakovios θα χαρει πολυ που βρεθηκε η διαφημιση με τους Λουκουμαδες :flower:

''Έχεις γάλα; Φτιάξε κρέμα Γιώτης!'', μία από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις.

Πότε είχε προβληθεί;

BETTY BOOP είπε:
Πότε είχε προβληθεί;
Χριστινα δεν ξερω ποτε ακριβως προβληθηκε,ισως ο nwntas να γνωριζει κατι παραπανω αφου χαρηκε που ξαναειδε τη συγκεκριμενη διαφημιση

BETTY BOOP είπε:
Πότε είχε προβληθεί;

katerinak είπε:
Χριστινα δεν ξερω ποτε ακριβως προβληθηκε,ισως ο nwntas να γνωριζει κατι παραπανω αφου χαρηκε που ξαναειδε τη συγκεκριμενη διαφημιση
Σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς μου και με βάση την αισθητική της διαφήμισης, την υπολογίζω γύρω στο 1994 (βαριά 1995). Όμως, ήταν τέτοια η επιτυχία της διαφήμισης, που τελικά έπαιξε σε όλη την υπόλοιπη δεκαετία, όπως και στην περίπτωση του φρούι ζελέ και του Garni.

katerinak είπε:
nwntas ωστε αυτη ηταν η διαφημιση "εχεις γαλα;φτιαξε κρεμα Γιωτης"; μονο το σλογκαν θυμομουνΝα ειναι καλα η ΓΙΩΤΗΣ που βρηκε τις διαφημισεις και τις ανεβασε στο επισημο καναλι της στο youtube:)

Ο Stakovios θα χαρει πολυ που βρεθηκε η διαφημιση με τους Λουκουμαδες :flower:
Όντως, γιατί μου αρέσουν ακόμα οι λουκουμάδες! :) , Καλό Πάσχα!

εντυπες διαφημισεις και αφισες της ΓΙΩΤΗΣ που δεν ξαναειδαμε στο παρον θρεντ

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
πηγη

attachment.php
πηγη

^^^

Respect ειδικά για την τελευταία διαφήμιση, η αγαπημένη μας άνθος αραβοσίτου! Η σοκολάτα ήταν μούρλια, όπως και οι άλλες γεύσεις. Να είσαι καλά που τις ανέβασες!

Δυο εντυπες διαφημισεις με την κρεμα καραμελλε και το παγωτο ΓΙΩΤΗΣ,οι φωτογραφιες ειναι της krios που ανεβασε στο ποστ

attachment.php
attachment.php

ευχαριστουμε πολυ krios:)

11019.jpg

11021.jpg

Στην ταινια "Οσα κρυβει η νυχτα" (1963) βλεπουμε ξανα στιγμιοτυπα του Β' εργοστασιου ΓΙΩΤΗΣ οταν ο Πετρος Φυσσουν πηγαινει σε μια μαντρα αυτοκινητων για να νοικιασει οχημα προκειμενου να μεταφερουν μαζι με τον Αντρεα Ντουζο το πτωμα του Διονυση Παπαγιαννοπουλου

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

os0.JPG

os000.JPG

55.21giotis.JPG

os2.JPG

Πίσω
Μπλουζα