katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.125
Θυμαμαι στις αρχες 90ς,1-2 μερες πριν το Δεκαπενταυγουστο,οταν πηγαιναμε στο χωριο της μαμας μου για διακοπες,για τη γιορτη της αδερφης μου παιρναμε κι ενα κουτι "τουρτα αμυγδαλου ΓΙΩΤΗΣ" για να εχουμε ενα γλυκο να κερασουμε οποιον ερχοταν για επισκεψη.Ηταν πολυ βολικο γιατι η τουρτα περιειχε ολα τα υλικα,γινοταν γρηγορα,χωρις να "λερωσουμε" πολλα κουζινικα και ηταν και νοστιμη και οικονομικη.Ηθελα να τη φτιαχνω μονη μου αλλά παντα μου εδινε ενα χερι κι ο θειος μου.
Οι τουρτες ΓΙΩΤΗΣ εκαναν την εμφανιση τους το 1990 και ηταν τα πρωτα ολοκληρωμενα γλυκισματα στην Ελλαδα.Αποτελουσαν μια πρωτοποριακη ιδεα καθως περιειχαν ολα τα υλικα για τη δημιουργια και τη διακοσμηση μιας σπιτικης τουρτας,χωρις ψησιμο,χωρις βρασιμο και μονο σε 15λεπτα.Οι τουρτες ΓΙΩΤΗΣ γνωρισαν μεγαλη επιτυχια και υιοθετηθηκαν απ τους καταναλωτες.Βραβευτηκαν το 1994 με το διεθνες βραβειο SIAL D'OR για:
1.την πρωτοποριακη προϊοντικη ιδεα
2.την υψηλη ποιοτητα των υλικων
3.την καινοτομια της τεχνολογιας παραγωγης
4.την εμπορικη επιτυχια
5.την προστιθεμενη αξια του καταναλωτη(ευκολια,ταχυτητα,οικονομια) πηγη
Θυμιζω οτι η μοναδικη διαφημιση με τις τουρτες ΓΙΩΤΗΣ που εχουμε στο παρον θρεντ ειναι αυτη
Νομιζω οτι οι πρωτες τουρτες που κυκλοφορησαν ηταν η "Αμυγδαλου" και η "Σοκολατινα".Εμεις ειχαμε ιδιαιτερη προτιμηση στην "Αμυγδαλου"
Οι τουρτες ΓΙΩΤΗΣ εκαναν την εμφανιση τους το 1990 και ηταν τα πρωτα ολοκληρωμενα γλυκισματα στην Ελλαδα.Αποτελουσαν μια πρωτοποριακη ιδεα καθως περιειχαν ολα τα υλικα για τη δημιουργια και τη διακοσμηση μιας σπιτικης τουρτας,χωρις ψησιμο,χωρις βρασιμο και μονο σε 15λεπτα.Οι τουρτες ΓΙΩΤΗΣ γνωρισαν μεγαλη επιτυχια και υιοθετηθηκαν απ τους καταναλωτες.Βραβευτηκαν το 1994 με το διεθνες βραβειο SIAL D'OR για:
1.την πρωτοποριακη προϊοντικη ιδεα
2.την υψηλη ποιοτητα των υλικων
3.την καινοτομια της τεχνολογιας παραγωγης
4.την εμπορικη επιτυχια
5.την προστιθεμενη αξια του καταναλωτη(ευκολια,ταχυτητα,οικονομια) πηγη
Θυμιζω οτι η μοναδικη διαφημιση με τις τουρτες ΓΙΩΤΗΣ που εχουμε στο παρον θρεντ ειναι αυτη
Νομιζω οτι οι πρωτες τουρτες που κυκλοφορησαν ηταν η "Αμυγδαλου" και η "Σοκολατινα".Εμεις ειχαμε ιδιαιτερη προτιμηση στην "Αμυγδαλου"
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: