Δυναστεία (Dynasty)

Δεκέμβριος του 1984, βρισκόμαστε στα μέσα (περίπου) της 5ης σεζόν (12ο επεισόδιο του 5ου κύκλου και 100ο συνολικά με τίτλο "That Holiday Spirit") και παρακολουθούμε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα να τα τραγουδούν στην έπαυλη των Κάρρινγκτον, με την χαρακτηριστική "χλιδή" που μόνο στη Δυναστεία βλέπαμε. Ακολουθεί η είσοδος του Άγιου Βασίλη και η ανταλλαγή δώρων, με προεξέχον το περίφημο πορτραίτο της Φάλλον. Και για να μην ξεχνιόμαστε, αμέσως μετά ακολουθεί ένα σύντομο καυγαδάκι μεταξύ Αλέξις και Μπλέηκ σχετικά με την κόρη τους Αμάντα. :) Απολαύστε το:

http://www.youtube.com/watch?v=1dzeHs99Cts
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι τέλειο! Ευχαριστούμε)

 
Είχα δει τη σειρά σε επανάληψη και μου άρεσε η μουσική από τους τίτλους έναρξης. Από υπόθεση δεν καταλάβαινα τι γινόταν.
 
BETTY BOOP είπε:
Είχα δει τη σειρά σε επανάληψη και μου άρεσε η μουσική από τους τίτλους έναρξης. Από υπόθεση δεν καταλάβαινα τι γινόταν.
Ούτε εγώ καταλάβαινα τι γινόταν, νόμιζα ότι ήταν κάτι σαν το "Rich and Famous". Κάπως πρόσφατα ανακάλυψα και το παρακάτω, και από σπόντα βλέποντας το "Θηριοτροφείο Αρρένων Εναντίον Θηλέων":

http://www.youtube.com/watch?v=W_nHjEERz14

:eek:
 
Μιας και το ανέφερες!!

dyn1.jpg

dynastia.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τη βρήκα [edit] σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων του Συντάγματος ένα μήνα πριν! Σπεύστε!!!!

20131120_195919.jpg

20131120_195912.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Eφυγε η "τηλεοπτικη" αδερφη της Αλεξις...

Η Βρετανιδα ηθοποιος Kate O'Mara "εφυγε" στα 74 της χρονια.

Πηγη ειδησης

_73910875_omaragetty2.jpg

Rest In Peace....
rip.gif
"]
rip.gif
[/url]
 
Διαφημιστικό για την κυκλοφορία της σειράς σε VHS

 


144.jpg
144.jpg
 
Τέλεια φωτογραφία - σε ευχαριστούμε tonytony! :)

Είναι από τις βιντεο-κασέτες της 7ης σεζόν.
 
H μόνη ας πούμε σαπουνόπερα, που παρακολουθούσα ευχάριστα. Την είχε δείξει πριν κάποια χρόνια στο Μακεδονία TV και είχα φάει γερό κόλλημα. Μου άρεσε πολύ αυτή η 70ς αίσθηση που σου έδινε, παρόλο που ήταν γυρισμένη την δεκαετία του '80.
 
attachment.php
σουπερ Κατερινα του 1983

attachment.php
σουπερ Κατερινα του 1984

attachment.php
σουπερ Κατερινα του 1985

attachment.php
σουπερ Κατερινα του 1986

attachment.php
σουπερ Κατερινα του 1987

superkk83.jpg

supk84.jpg

supkat85.jpg

supk86.jpg

supk87.jpg
 
Ολα υπέροχα!! Μπραβο και σ ευχαριστούμε πολύ!!!!
 
Σήμερα συζητούσαν για τη σειρά δυο ''κακά κορίτσια'' σε μια μεσημεριανή ραδιο-φονική εκπομπή και μ΄έβαλαν στην περιέργεια να πάω να δω τι απέγινε εκείνος ο ωραίος και μοιραίος Ντεξ ... τι το' θελα ... έχει περάσει τα 70 και δε μπορώ με τίποτα να τον ταυτίσω μ΄εκείνο που θυμόμουν (
 
Εχουν περάσει πολλές μα πολλές σαπουνόπερες από την Ελληνική τηλεόραση. Ελληνικές και ξένες. Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ είναι η μόνη που παρακολούθησα ποτέ, η μόνη που περίμενα να έρθει η μέρα να τη δω. Δεν ήμουν φανατική. Είμαι φανατική και θα είμαι φανατική. Έχω δει όλους τους κύκλους, θυμάμαι αρκετές σκηνές ακόμα και τώρα (φυσικά εννοείται ότι δεν θυμάμαι το 70% πια μετά από τόσα χρόνια) αλλά ακόμα και σήμερα θεωρώ σαν αυτή τη σαπουνόπερα δε θα βγει άλλη.

Μου άρεσε γιατί οι ηθοποιοί άντρες και γυναίκες ήταν πολύ γοητευτικοί. Μου άρεσαν απίστευτα τα υπερβολικά ντυσίματα της Αλέξις (η επιτομή του '80), κάθε σκηνή και άλλο ρούχο. Μου άρεσε η ίδια η Αλέξις πολύ περισσότερο από την κρύα Κρυστλ, γοητευόμουν από τη δύναμη και την κομψότητα του Μπλέηκ. Λάτρευα δύο ζευγάρια: Τον γοητευτικό Τζεφ και τη κακομαθημένη Φάλον και τον απίστευτα όμορφο και ανδροπρεπή Ντεξ με την υπέροχη, βραχνή φωνή και την Αλέξις (τι ωραίος άντρας που ήταν!). Αυτά τα δύο ζευγάρια με τις συγκρούσεις και τις αγάπες τους ήταν ο πρώτος λόγος που έβλεπα το έργο. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Μου άρεσαν τα υπέροχα κοσμήματα και οι τουαλέτες των κυριών, οι απίστευτες γούνες και οι όμορφες ψηλοτάκουνες γόβες, τα κοστούμια και τα σμόκιν των αντρών και η απίστευτη χλιδή του σήριαλ. Τα σπίτια, τα ξενοδοχεία με τις ροζ μοκέτες σε όλο το πάτωμα, οι μπανιέρες γεμάτες με αφρόλουτρα και τη σαμπάνια δίπλα, τα αυτοκίνητα, τα τζετ, οι πισίνες, τα τζάκια που έκαιγαν χειμώνα-καλοκαίρι, τα τεράστια γραφεία (το βαρύ του Μπλέηκ με τη μεγάλη πολυθρόνα και το γυάλινο της Αλέξις) τα οποία ήταν σε ένα χώρο μεγάλο όσο ένα τριάρι διαμέρισμα, αυτά τα απλά καθημερινά πράγματα.

Αλλά περισσότερο από όλα λάτρευα εκείνο το τραπέζι του πρωϊνού στο σπίτι των Κάρριγκτον. Μα τι τραπέζι ήταν αυτό!!!!!!!!!!!! Πάντα με μια τεράστια σύνθεση λουλουδιών στη μέση και γεμάτο από απίστευτες λιχουδιές τις οποίες δεν άγγιζε κανένας τελικά, διότι κάθε φορά που κάποιος καθόταν στην καρέκλα και ετοιμαζόταν να φάει μια μπουκιά μπρι και λίγο χαβιάρι, κάποιος άλλος ένοικος του σπιτιού έμπαινε μέσα, κάτι του έλεγε και του χαλούσε τη διάθεση. Αποτέλεσμα ήταν να τσακώνονται, να γίνονται μπίλιες και τελικά να μην τρώει κανείς πρωϊνό σε αυτό το σπίτι. Αραγε οι υπηρέτες το φυλούσαν και το ξανασέρβιραν την επόμενη μέρα? Μου έχει μείνει η απορία. :p ​ Όπως και να έχει η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ δεν έμεινε τυχαία στην ιστορία. Εμένα προσωπικά με ταξίδευε, χάζευα. Μετά από αυτή την σαπουνόπερα, εγώ δεν μπόρεσα να δω άλλη. Μου φαίνονταν τόσο φτωχές, τόσο μίζερες που ούτε καταδέχτηκα. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αμάν... Ε τώρα, είναι δυνατόν να μου αρέσει αυτό το πράγμα? Ίσως να αρέσει στους νέους ανθρώπους που δεν έχουν δει το παλιό σήριαλ. Αλλά εγώ να κάτσω να δω κάτι τέτοιο? Έλεος...
 
Πίσω
Μπλουζα