pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 397
Γι αυτο σου ριχνανε φυλακες....metalcandyman είπε:φακελο δεν θυμαμαι να κανω χαχαχαχα![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Γι αυτο σου ριχνανε φυλακες....metalcandyman είπε:φακελο δεν θυμαμαι να κανω χαχαχαχα![]()
Eχω φαει φυλακες για τοσους πολλους και διαφορετικους λογους παραλογους και μη που αν κατσω να τους γραψω τωρα φιλαρακι μου θα τελειωσω αυριοpardalotzatziki είπε:Γι αυτο σου ριχνανε φυλακες....![]()
![]()
Θα σε ειχε βαρεθει ο γραφιας....metalcandyman είπε:Eχω φαει φυλακες για τοσους πολλους και διαφορετικους λογους παραλογους και μη που αν κατσω να τους γραψω τωρα φιλαρακι μου θα τελειωσω αυριο![]()
Πόσο συμφωνώ! Μόνο που οι γονείς μου ήταν ακόμη ποιό πεισματάρηδες από εμένα οπότε αμφότερες οι πλευρές το έβλεπαν εντελώς ΓΕΛΟΙΟ να ασχοληθούν με τηλέφωνα.Ozzaros είπε:Ολοι εχουμε ιστοριες να θυμομαστε απο στρατο...
Εμενα με ειχαν τεντωσει αγριως, αλλα δεν με ενοιαζε να πω την αληθεια. Το εβλεπα ολο σαν μια εμπειρια που ειχε ημερομηνια ληξης.
Θυμαμαι τη μανα μου να με παρακαλαει σχεδον να παρει ''ενα τηλεφωνο'', εναν απομαχο ''στρατηγο'' που ηξερε, ετσι ωστε να κανονισει να μην με τραβανε, αλλα αρνιομουν πεισματικα. Θεωρουσα γελοιο να βαζω ''βυσμα'' για να κανω λιγοτερες υπηρεσιες ή να εχω περισσοτερες εξοδους...
Προσοχη, δεν κατακρινω τα ατομα που θεωρουσαν οτι επρεπε να βαλουν βυσμα, απλως εγω το θεωρουσα ετσι οπως το ειπα... γελοιο.
Αν δεν κάνω λάθος, αφού έγινε η τελετή, δεν θα πετάξουν. Ο πατέρας του Άλκη, δεν ήταν χειριστής στον τύπο?To Corsair Α7 μετα απο χρονια υπηρεσιας, παροπλιζεται. Νομιζω οτι θα τα καμαρωσουμε να πετουν για τελευταια φορα στην στρατιωτικη παρελαση σε λιγες μερες
Βρηκα επιτελους καποιον που μοιαζουν οι θητειες μας !mmaker είπε:223 93Β ΕΣΣΟ Αμφίβιες ΚαταδρομέςΕκείνη την εποχή οι Ειδικές Δυνάμεις έκαναν 15 μήνες.
Παρουσιάστηκα Μεγάλο Πεύκο,πήγα Σπάρτη για οδηγός ρυμουλκούμενου αλλά ξενέρωσα με κάτι ιστορίες για ρυμουλκούμενα στα χιόνια σε στενούς δρόμους και σε γκρεμούς,
και κόπηκα(τσάμπα το δίπλωμα που για να το βγάλεις τώρα θες τα ?????)
Για μια βδομάδα στο κέντρο της Μοίρας στην Χίο και μετά βουρ για Καρλόβασι Σάμου που πέρασα όλη μου την θητεία...
Για μένα το να είσαι στις Ειδικές Δυνάμεις έχει νόημα...
Δοκίμασα και ξεπέρασα τα όρια μου,απέκτησα φυσικές και (κυρίως)ψυχικές αντοχές που με βοήθησαν στα πραγματικά ζόρια που ήρθαν μετά τον στρατό...
Γνώρισα πραγματικούς φίλους (όπου έδειξαν ότι είναι φίλοι στις δύσκολες στιγμές)
Ακόμη βρισκόμαστε με τον εκπαιδευτή μου στο Πεύκο,παρότι αυτός μένει Βόλο και γω Αθήνα!