johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 540
Χεχεχε από τα πιο δημοφιλή θεματα βλεπω...μια χαρα...(σατανικο γελιο)
+Μιχάλης Μόσιος, ο ρόλος του Ταμτάκου είναι για μένα ο πιο εκνευριστικος ρόλος!BETTY BOOP είπε:Δεν μου αρέσουν
-Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία ''Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα'', δεν μου αρέσει το παρουσιαστικό της στην ταινία αυτή και η ηθοποιία της
-Στάθης Ψάλτης σε όλες τις ταινίες του, είναι το παρουσιαστικό του που με απωθεί
-Νίκος Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού, βαρυς τύπος
-Λάκης Λαζόπουλος
-Μάρκος Σεφερλής (άστο καλύτερα!)
Χαχαχαχαχαχα!RIO είπε:Βασίλης Ζωνόρος...γιατί είχε μια εκπληκτική γκάμα από ρόλους και ποτέ δεν επαναλαμβανόταν...
Πάντως σε κάποιο θεατρικό, αυτοσαρκάστηκε ακριβώς με αυτό : "Ξέρω, ξέρω, εσείς τώρα με βλέπετε, και λέτε μέσα σας,γέρασε αυτός, κι ακόμα τον ... κάνει !"RIO είπε:Βασίλης Ζωνόρος...γιατί είχε μια εκπληκτική γκάμα από ρόλους και ποτέ δεν επαναλαμβανόταν...
Ναι, δεν θυμάμαι αν ήταν από την ίδια παράσταση που έλεγε " ζήτησα διάφορους ρόλους και μου έλεγαν κάθε φορά αυτόν το ρόλο θα τον δώσουμε στον τάδε ηθοποιό. τελικά μου είπαν εσύ θα κάνεις πάλι τον ρόλο του..."ΦΖΠ1 είπε:Πάντως σε κάποιο θεατρικό, αυτοσαρκάστηκε ακριβώς με αυτό : "Ξέρω, ξέρω, εσείς τώρα με βλέπετε, και λέτε μέσα σας,γέρασε αυτός, κι ακόμα τον ... κάνει !"
Εξαιρετικη φωνη ομως θεικη και ωραια γυναικαbambinella 100 είπε:Nτορα Γιαννακοπουλου. Απλως αντιπαθεστατη.